Zet je superpower als 1e voor jezelf en je klanten in

Wat is jouw super power? “Die heb ik niet echt”, hoor ik vaak. Het liefst wil ik spreekwoordelijk met mijn ogen rollen op zo’n moment, maar goed…licht en liefde voor iedereen en daar gaan we weer: 

Ik: “Jawel die super power heb je wel. Denk maar eens wat jij doet dat anderen echt niet zo makkelijk doen.”
A: “Nee, ik zou het niet zo weten. Ik geloof niet dat het voor mij zo makkelijk is en ik twijfel aan alles.”
Ik: “Ja, dat is de stem van je ego. Ik hoor je, ik zie je, ik voel je…en nu kies ik anders. Herhaal die even hardop.”
A: Ok, ik hoor je, ik zie je, ik voel je en nu kies ik anders.
Ik: En wat is nu je super power?
A: Ja ik kan mensen altijd makkelijk…. (en dan vult klant A, B of C altijd wel iets in).

 

Triggerregen als uitnodiging

om anders te kiezen

 

Jouw ego is ontzettend handig om je in een regen van triggers, tijdens de vooravond van creatie, op de plek te houden waar zij je graag heeft. En dat mag, maar je mag ook anders kiezen. Ik zal je een korte reminder geven, die je in elke triggerregen mag onthouden:

Staat er al een leeuw voor om je op te eten? Nee? Cool, hoofd uit en de stap naar voren zetten. Ieder van ons heeft interne draken die je laten geloven dat jij:
Niet veilig bent en dus maar beter niet…
Nog niet goed genoeg bent, en dus maar beter nog even…
De ander het altijd beter kan, weet en doet enz….

 

Kiezen voor de energie die wel klopt

 

Het is niet echt. Er hangt zoveel collectieve onzin aan energie om je heen in de lucht die je niet hoeft te kiezen. HSP, intuïtief sterk en gevoelig as hell is een immense kracht en toch zetten veel ondernemers deze alleen maar in als negatieve boemerang.

“Ik moet me beter afschermen voor dit…”
“Ik kan echt niet dat doen, want…”
“enz, enz, enz…”

En als je altijd blijft kiezen, wat je altijd deed dan ben je volgende week nog geen stap verder. In een uplevel is er altijd chaos. In een verandering is er altijd groeipijn. Als je wilt dat je onderneming slaagt, anders loopt of beter samengaat met jouw gezin, zul je ergens een nieuw normaal moet kiezen.

En die kies je het makkelijkst door je super power niet weg te geven, maar weer even 36.0 voor jezelf in te zetten. Zuinig te zijn op je energie vanuit liefde en niet vanuit slachtofferrol. Ik leg het je uit aan de hand van één van mijn voorbeelden: Mijn intuïtie is ijzersterk en ik heb een ultiem vertrouwen op het leven.

Mijn innerlijke stem geeft een verlangen door en vaak gevolgd door een stap. “Zeg loondienst op. Investeer daarin. Ga voor dat huis. Zeg je huur op. Enz…” De stap komt altijd voor de realiteit. Vergelijk het maar met de straat oversteken. Je ziet de overkant, maar je bent er niet meteen. Je zult even een paar stappen moeten zetten. Easy peazy toch?

 

Je intuïtie vraagt je te

lopen en vertrouwen

 

Zo is het ook met intuïtie. Maar nee….daar maken de meeste ondernemers het ineens heel anders. Wordt er telkens gekozen voor de stem van trauma in plaats van de stem van intuïtie. Blijf je liever je bedrijf runnen vanuit je innerlijk kind in plaats van je innerlijke godin aan het roer te zetten.

Wil je gemakkelijk, standaard en veilig? Mooi, dan kun je zo weer terug in loondienst. Die deur is er namelijk altijd. Je kunt zo weer terug. Er is altijd wel een baan te vinden. Maar dat wil je niet. Die deur wil je niet meer door. Laat dan ook die mentaliteit los.

Leef vanuit vertrouwen dat je intuïtie je alles geeft.
Leef vanuit vertrouwen dat het universum je werkgever is.
En leef vanuit vertrouwen dat je altijd gedragen wordt.

 

De liefdevolle basis in jezelf

 

Een ondernemer heeft maar één echte basis te bouwen en dat is de basis met zichzelf. Jij in volledige verbinding met je bekken. In volledig vertrouwen op je eigen energie. In volledige liefde voor jezelf.

En is dat eng soms? Yes, maar believe me…vond je wegsterven in loondienst niet veel enger? Je mag jezelf vertrouwen.
Je mag jezelf openen voor je nieuwe normaal.
En je mag elke stap zetten omdat je daarmee je innerlijke vertrouwensspier kweekt.

Het is niet anders dan naar de sportschool gaan en spieren kweken. Elke deur achter je is dicht. Het feestje is niet ineens voorbij en de ballonnen worden niet zomaar kapot geprikt.

Je bent veilig. Je bent veilig. Je bent veilig.

En wil je die spier 11 weken in vol vertrouwen samen met gelijkgestemden trainen? Meld je dan uiterlijk zaterdag 30 maart aan voor mijn online programma Oneness sets you free. Ik bouw graag met je aan die liefdevolle basis en het vertrouwen in jezelf. Ik geef je graag de tools die je door elk uplevel heen helpen en die je grotere verlangens laten neerzetten die je je nu kunt voorstellen. Elke stap vooruit in je business komt vanuit een stap vooruit in jou. 

 

Oneness sets you free

 

Eind vorig jaar gaf ik mijn online programma Oneness sets you free. 11 Weken intunen bij jezelf. Vanuit lichtheid, plezier in het leven en ondernemen en het volledig vertrouwen van jezelf. Het vertrouwen in jouw intuïtie, je persoonlijke flow die werkt voor jou en het staan voor jouw waarheid in je leven en onderneming.

Vanaf maandag 15 april ga ik dit online programma opnieuw geven, omdat ik 11 weken lang heb mogen zien, lezen en horen hoe waardevol deze tools ook voor de deelneemsters waren. Ik heb nog nooit zoveel persoonlijke mails en appjes ontvangen over de wekelijkse modules en audio healings en hoe transformerend ze waren.

Ultiem je 1e gevoel volgen.
Ultiem je leven en onderneming vertrouwen.
Ultiem jezelf vertrouwen.

 

Vertrouw jouw weten

in elk facet van je leven

 

Ik wist het vorig jaar al, ondanks dat ik nooit eerder een online programma twee x gegeven heb. En als ik nu zie hoe mooi de eeste aanmeldingen er direct zijn na de eerste email, dan bevestigd dit het alleen nog maar nog meer. Dit programma wil echt nog een keer door mij heen stromen. Die verdieping van de laatste maanden mag er bij en helemaal de wereld in. 

In Oneness sets you free komt alles van mij samen. De ultieme combi tussen spirit en business. Het creëeren van je eigen yin/yang balans. Vrouwelijke ontvangkracht en plezier in ondernemen en je money mindset.

11 Weken lang mijn beste tools, audio healings en wekelijkse ondersteuning voor al je vragen en business plannen tijdens een wekelijks Q&A. Ik heb er zelfs een nieuwe module aan toegevoegd. Volledig gericht op het ondernemen vanuit je vrouwelijke, speelse, sensuele ontvangkracht. 

 

Business from the inside out

 

Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop jij ook. Ik ga je twee opties geven om mee te doen aan deze 11 weken:

Optie 1:

 

Oneness sets you free Online Programma met 11 weken mijn ondersteuning in de besloten Facebook groep en tijdens het wekelijkse Q&A. Beslis jij uiterlijk morgen dat je meedoet, dan ontvang jij van mij de Masterclass Heal your Money story er gratis bij. Dan kun je al direct aan de slag en weet ik zeker dat je deze week al verschil kunt maken in je onderneming en money mindset. Aanmelden doe je via deze link of kies voor het betalen in termijnen

Optie 2:

 

Oneness sets you free Online Programma VIP
Naast mijn trajecten en VIP Dagen stel ik speciaal voor dit programma maximaal 5 VIP plekken beschikbaar. Als VIP Deelneemster ontvang je de volgende twee bijzondere extra’s:

  • Mijn Yoni Egg Wisdom in Life & Business programma, incl prachtige module waarin ik je alles uitleg, audio healings met jouw yoni eitje en natuurlijk een yoni eitje helemaal afgestemd op jouw mooie energie en groeistappen.

    Dit ogenschijnlijk kleine eitje brengt je ongekende wijsheid en magie. Afgestemd op jouw energie kies ik het eitje dat bij jou en jouw groei past. Je ontvangt dit samen met een speciaal voor jou afgestemd cadeau.

    Het yoni eitje is binnen deze optie een extra onderdeel van jouw practice met mijn begeleiding en uitermate geschikt om manifestaties sneller waar te maken en blokkades die in de weg staan te helen. Het is een prachtige tool die ik elke vrouw gun om te ervaren en die diepere basis en het vertrouwen bij jezelf te vinden.
  • 3 persoonlijke, online coachingsessies van +/- 45 minuten

En wanneer jij je uiterlijk a.s. zaterdag voor de VIP optie aanmeldt, dan krijg je niet alleen Heal your Money story er gratis bij, maar ontvang je ook mijn 21-daagse Feminine Flow audio Business Healing reeks gratis. Een pakket vol audio healings helemaal gericht op het ondernemen vanuit Feminine Flow en Spiritual Leadership. Ook deze VIP optie kan in termijnen betaald worden. 

Wil je even samen afstemmen welke optie het best bij jou past? Let me know en ik neem graag contact met je op. Oneness sets you free ben ik zelf verliefd op tot in mijn tenen en ik kijk er naar uit om samen vanaf 15 april, 11 weken lang aan jouw business te mogen werken.

Doe je mee? Meer info vind je via deze link. Have fun! Loop vol vertrouwen jouw weg en neem innerlijk leiderschap over je leven en business. Heb je nog vragen, let me know. Geniet van alles dat je doet vandaag.

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top