Ik gooi nog liever mezelf voor de bus…

 

 

Ik gooi nog liever mezelf voor de bus dan de ander. Ik hoor het haar nog zeggen. Niet letterlijk, maar wel tussen de regels door. Wanneer zij zou kiezen voor zichzelf, kwetste ze daarmee automatisch de ander. En dat durfde ze niet. Ze wilde in verbinding blijven. Kost wat kost. Zelfs ten koste van haarzelf.

Ik tref ze vaak in mijn praktijk. De verbinders. De vrouwen met een groot hart voor de wereld. De dragers met grenzen van elastiek. Ik was zo’n vrouw en wanneer ik uit mijn eigen verbinding knal, kan ik er weer intrappen. Het dragen voor de ander. De discussie uit de weg gaan. “Mij lukt het wel. Ik red het altijd dus ik doe het wel.”. Hoe meer ik mij hiervan bewust ben, hoe sneller ik anders kies. Durf te kiezen voor mij en daarmee automatisch voor het beste resultaat in mijn leven en business.

 

Heal the world but heal yourself first 

 

Juist voor de verbinders ligt de uitdaging in de verbinding met zichzelf. Deze voluit te durven voelen. Op de mooie én minder mooie momenten. Je bewust worden wanneer je uit de verbinding met jezelf stapt en dus automatisch niet meer volledig vanuit jou kiest. Bewust of onbewust dragend voor de ander.

Je bent het misschien zo gewend. Vanuit het gezin waarin je bent opgegroeid. Jij was onbewust de pilaar die energetisch het gezinsveld neerzette. Je voelde aan wat iedereen wilde en nodig had en deed dit zonder nadenken. Tot het je weer te veel werd en dan was je rebels vanuit de snelkookpan. Een draak die in één adem een heel dorp kon platbranden.

 

Geef jezelf en jouw missie alle ruimte

 

Die drakenkracht zit altijd al in jou. Jij mag haar besturen. Vanuit liefde. Jouw pijnlijke draken aankijken, helen en anders helpen kiezen. Kiezen vanuit liefde. Voor het grotere geheel, maar in eerste plaats voor jezelf en jouw verlangens.

Het vuur in jou alle ruimte geven. De ruimte die zij nodig heeft om vrij te branden. Als een vuurtoren aan de rand van het vaste land. Ze is er. Jij bent er. Volledig vanuit de sterke basis in jou. Van daaruit kun je vrij creëren. Van daaruit vertrouw jij jezelf en jouw intuïtie. Van daaruit sta je sterk. Altijd en overal.

Je mag voor jezelf en jouw droom kiezen. Altijd. En vooral sneller. Direct vanuit je eerste intuïtie. Vanuit die oerkracht. Jouw vrouwelijke, wijze impuls. Zo kies jij voor jou. Zo kies je sneller. Zo kies je altijd goed. En dit mag ook binnen jouw onderneming. Echt op jouw manier. Intuïtief en krachtig. Vanuit gemak, plezier en de wijsheid van jouw leven.

Met het licht in jou steek je automatisch de lichtjes om je heen aan. Je mag zijn en ontvangen. Leven en ontvangen. Werken vanuit intuïtie en ontvangen. Wil jij weten hoe?

 

 I am unavailable for less than my best

 

Vanaf maandag 9 juli start mijn 8-weekse Summer Intensive. Klik hier direct voor meer informatie. 8 Weken lang leer ik je intappen op jouw vrouwelijke wijsheid. Volledig naar voren stappen vanuit de mooie vrouw die jij bent. Met jouw droom. Volledig vertrouwend op jouw pad. Jij bent jij en er kan niemand zo goed jij zijn zoals jij dat kunt. Cliché? Helemaal waar. Dus cut the crap en ga het gewoon doen.

Ik help je graag die juiste balans te vinden tussen magie en focus, intuïtie en structuur, ontvangen en doen. Hoe? Lees even verder of kijk direct hier voor meer details: Summer Intensive Details.

Elke twee weken hebben wij samen een groepscall. In deze vier calls van 90-120 minuten neem ik je telkens mee in de content van die twee weken. We haken in op jouw missie, het neerzetten van je gewenste verkoopresultaat (van gratis weggever tot verkoopstructuur), storytelling en het ondernemen op jouw manier en tot slot jouw money mindset en vooral het plezier in jouw business.

Na elke call heb jij de ruimte om alles uit te werken en jouw content, vragen en inspiratie met mij en de groep te delen. Zo kun je direct alles omzetten in actie en tevens mijn feedback erop ontvangen. Ik ben er acht weken lang voor jou in een kleine groep gelijkgestemde ondernemers.

 

Super waardevolle bonus

 

En wanneer jij je vandaag nog aanmeld, ontvang jij als super toffe bonus tevens toegang tot de 30-daagse Business Healing en een 30 minuten 1-on-1 call met mij. Hierin lossen we twijfel, mindf*cks en oude patronen op die jou in de weg zitten. 

Ben jij klaar om JA te zeggen tegen jezelf en jouw droom? Dan, en alleen dan, ben ik klaar voor jou deze zomer. Meld je via deze link direct aan of stuur mij een email via info@www.cindystal.nl als in twee x wilt betalen of even wilt afstemmen of het programma past bij jou. 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top