Zelfliefde en de signalen van jouw lichaam

Begin deze week had ik een telefoongesprek met iemand die zakelijk iets van mij wilde. Voordat ik überhaupt het hele verhaal gehoord had, trok mijn buik samen bij het horen van zijn stem. Een knoop, een kramp, het klopte niet. Ik heb zijn verhaal aangehoord en uiteindelijk bleek wat hij wilde ook totaal niet bij mijn bedrijf te passen. Voordat mijn hoofd dit snapte, had mijn lichaam het antwoord al gegeven.

In het verleden ging ik zo vaak voorbij aan de signalen van mijn lichaam. Zei mijn intuïtie “NEE” en voelde ik dit in mijn buik. Niet alleen in mijn buik, maar ook rondom mijn keel of als een verzwaring op mijn schouders. En in plaats van hiernaar luisteren, ging ik aan mijn eerste gevoel voorbij.

 

Wat wil jouw lichaam je vertellen?

 

Ik pikte met mijn lichaam niet alleen mijn intuïtie signalen op, maar ook de gevoelens van een ander. Mijn lichaam liet me weten wat er niet gezegd werd. Mijn lichaam liet me weten wanneer iemand de waarheid niet sprak. Mijn lichaam hielp mij op mijn pad en toch nam ik zo vaak een andere afslag.

Waarom? Omdat ik simpelweg niet beter wist. Tot mijn burnout een aantal jaar geleden. De eerste keer dat mijn lichaam echt aangaf dat het genoeg was. Klaar met voorbij lopen aan mijzelf. Klaar met het overschrijden van mijn grenzen en klaar met het dragen van andermans pijn, ballast en onzekerheden.

Tijd voor mij. Voor wat goed voelt voor mijn lichaam en mijn verlangens. Waar wil ik JA tegen zeggen? Wat past bij mij? Is wat ik voel überhaupt wel van mij? Zelfliefde integreren op elk gebied in mijn leven helpt mij telkens wanneer ik vastloop.

 

Zelfliefde is telkens de sleutel

 

Zelfliefde helpt je sterker te staan. Sterker voor jouw waarheid, voor jouw verlangens en voor jouw innerlijke stem. Ieder van ons heeft die innerlijke raadgever. Die pure, zuivere richtingaanwijzer. Wanneer jij lief voor jezelf bent, wordt het steeds makkelijker om deze stem te volgen.

Zelfliefde helpt je jouw energie te managen. Jij hebt jouw unieke energie en wanneer je deze durft te volgen, ontvouwt jouw weg zich vóór jou. Dit betekent dat je veel meer van binnen naar buiten mag leven. Mag voelen wat klopt voor jou en dit steeds opnieuw te kiezen. Net als die surfer wachtend op de mooiste golven. Wachten wanneer je wilt wachten en gaan wanneer jij voelt dat het jouw moment is.

Zelfliefde helpt je te kiezen voor jou. Elke dag opnieuw. Misschien is dit wel één van de moeilijkste dingen in deze maatschappij. Kiezen voor wat klopt voor jou. Ook wanneer dit niet altijd strookt met de verlangens van je geliefde, familie of vrienden.

Staan voor jouw waarheid, want hiervoor ben jij gekomen. Staan voor waar jij in gelooft, want dit mag jij uitdragen. Staan voor wat klopt voor jou, omdat je dit is wie jij diep van binnen bent.

 

Ben jij klaar voor jouw next level?

 

Wanneer jij net als mij wilt kiezen voor jouw waarheid, gelooft dat je hier bent met een verlangen en dit waar wilt maken en wanneer je weet dat je veel beter mag luisteren naar de signalen van jouw lichaam, wil ik je uitnodigen voor mijn Zelfliefde Healing 30-daagse die 1 december start.

 

Wat ontvang je wanneer je meedoet:

  • Elke dag een healingsaudio. Denk hierbij aan helende affirmaties, een meditatie of visualisatie.
  • Gedurende deze 30 dagen mag je me alles vragen en help ik je de juiste stappen voor jou te zetten.
  • Meerdere livestreams met extra inspiratie, healings en energie-oefeningen.
  • Een besloten FB groep vol gelijkgestemden.

Je hoeft het niet alleen te doen. Gun jezelf 30 dagen lang een heerlijke dosis zelfliefde. Wanneer jij er klaar voor bent, loop ik graag deze laatste maand van het jaar met je mee. Doe jij mee? Meld je tot a.s. maandag via deze link met korting aan.

En alleen dit weekend ontvang jij bij jouw aanmelding een 1-op-1 sessie met mij er gratis bij. 45 Minuten 1-on-1 magic die jij gedurende deze 30 dagen in mag zetten wanneer je vastloopt, extra inspiratie nodig hebt of wilt dat ik met je meekijk naar een specifieke situatie binnen jouw leven.

Ben jij er klaar voor? Meld je dan nu aan via deze link. Wil je dat ik even met je meekijk of dit het programma is voor jou op dit moment? Mail of PB me en ik neem contact met je op. Geniet van je weekend!

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top