Zelfliefde als lift naar jouw next level

Zelfliefde, het is voor velen een “dingetje” en zo ook voor mij. Ik zou het jou niet kunnen leren als ik er zelf niet met vlagen mee worstelde. Ik merkte de afgelopen maand dat ik echt tegen een shift aan zat. Mijn bedrijf gaat als een speer, ik word blij van mijn klanten en hun mooie stappen en ik voel al een tijdje dat nog mooiere energie aan mij trekt. Mijn next level dient zich aan.

En je herkent het misschien wel…next level gaat vaak gepaard met een stukje weerstand. Ik heb jaren op een overhand aan mannelijke energie geleeft. Hard werken en doorgaan wanneer anderen stoppen dat kan ik wel. Mijn uitdagingen zitten juist in het verzachten naar mezelf toe. Daar zit vaak mijn weerstand.

 

Innerlijk shift jouw realiteit

 

Ik zie dit ook bij mijn klanten. Deze mooie vrouwen staan “aan” voor iedereen en gaan zelf maar door. Ze liften mensen omhoog, houden hele gezinnen draaiende en hebben ernaast vaak een mooi bedrijf of werken aan het realiseren van hun droom. En in al deze mooie dingen vergeten ze vaak zichzelf.

En zo was het ook voor mij de afgelopen tijd. Ik weet dat mijn next level shift gedragen wordt door mijn innerlijke shift. Wat ik heel in mij, heel ik in mijn realiteit en mijn bedrijf. Ik voelde al weken, misschien zelfs al een paar maanden, dat ik iets wilde doen met mijn voeding.

Intuïtief wist ik dat een deel in mijn lifestyle om mocht en in gesprekken met mijn business buddy (die heel toevallig een prachtig bedrijf heeft en mensen helpt aan een healthy lifestyle) voelde ik dat zij mij snapte. Zij wist waar ik mee zat en waar ik tegenaan liep. Haar nieuwe programma startte afgelopen week en ik voelde al een tijd dat ik mee wilde doen. En toch liet ik alles een beetje hangen. Zat ik in de weerstand.

De mindf*cks vlogen door mijn hoofd en lieten me niet met rust. Op zo’n moment kun je twee dingen doen, je stapt terug en blijft bij het oude of je erkent de monkeys in je hoofd, bedankt ze en gaat eraan voorbij. Je kunt elk moment opnieuw kiezen. Je mag voorbij je oude mindset, patronen en situaties gaan.

 

Ook weerstand is een keuze

 

En geloof mij…ik weet exact hoe jouw weerstand zich toont. Juist omdat ik het zelf ook af en toe zo erg voel. Er is altijd weerstand bij next levels en die zal ook nooit weg gaan. Er is geen magische pil tegen weerstand. Er is wel de keuze hoe je ermee omgaat.

Focus op de liefde voor jezelf helpt je keer op keer aan weerstand voorbij. Wanneer jij jezelf alles geeft wat jij nodig hebt, waar jouw energie om vraagt, dan draait jouw realiteit met je mee. Next level heeft next level zelfliefde nodig. Elke keer opnieuw. Gezond egoïsme is goed voor jou en daarmee automatisch goed voor de wereld om jou heen.

Dus dat is wat ik ook gedaan heb. Ik heb me aangemeld voor haar nieuwe programma en ben gisteren begonnen met een andere manier van eten. Het is niet persé nieuw, maar juist wanneer je wilt groeien is het fijn als er iemand is die een stuk met je meeloopt. Iemand die er voor je is, je inspireert en uitdaagt om net dat stukje extra uit jezelf te halen.

 

30 Dagen liefde voor jou

 

Wil jij jezelf ook dat stukje extra liefde geven? Meld je dan deze week nog aan voor mijn 30 days of pleasure. 30 Dagen focus on you! Healings, meditaties en inspirerende oefeningen dagelijks in je email. Daarnaast kun je lid worden van de besloten Facebook groep waarin ik 4 groeps-Q&A’s houd om al jouw vragen te beantwoorden. 30 Dagen lang help ik je jezelf alles te geven wat jij nodig hebt. Ik neem je bij de hand en loop een stukje van jouw reis met je mee.

En om mijn liefde met je te delen, geef ik je alleen vandaag 50 euro korting wanneer jij je samen met een vriend of vriendin aanmeld. Je kunt kiezen of je die korting zelf houdt of samen deelt. That’s up to you. Heb jij je al aangemeld en heb je toch een vriend of vriendin die je ook wat extra liefde gunt, laat het me dan weten en dan verrekenen we de korting alsnog.

Sluit jij aan bij die mooie groep vrouwen die zich al aangemeld heeft? Stuur me even een PB of een mail via info@www.cindystal.nl en vermeld erbij dat je samen met jouw vriend of vriendin gebruik wilt maken van de kortingsactie.

Let’s spread the love! Uit liefde voor jezelf en de liefde voor de wereld om jou heen.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top