yoni eggs

A woman who owns her Yoni owns her Business

Sexuele energie omvat zoveel meer dan enkel sex; het is jouw levensenergie. Deze yoni ei training helpt jou deze energie weer helemaal te openen, er in alle veiligheid mee te spelen én haar te vergroten zodat jij jouw natuurlijke ontvangkracht en pleasure in al haar volledigheid toelaat. In je leven én in je business.

Your Business & Pleasure potential is in your yoni

Een yoni ei is voor mij één van de grootste spirituele tools die er is en mijn verlangen is om elke vrouw in business deze tool te laten omarmen als je meest wijze en winstgevende marketingtool tot nu toe.

Ook wanneer je geen ondernemer bent leer ik je graag met deze wijsheid te spelen in jouw leven. Sexuele energie kun je namelijk voor elk verlangen inzetten. Wanneer jij je als vrouw weer helemaal veilig en thuis voelt in deze energie ben je volledig in tune met jouw verlangens.

Werken met een yoni ei opent een krachtveld van creativiteit, vrouwelijk leiderschap en hett diepe vertrouwen in jouw eigen waarheid. Je voelt jouw echte, intuïtieve verlangens veel duidelijker én weet bovendien veel sneller wat jouw intuïtieve JA en NEE is. De lijn tussen intuïtie en verlangens daadwerkelijk aarden wordt korter.

Dit ga je doen in deze training:

Je ontvangt van mij een volledig op jouw energie afgestemd yoni ei. De steen die bij jouw energie en processen past gecombineerd met een persoonlijke boodschap erbij. Wanneer ik het eitje voor je verstuur ontvang je een email met daarin jouw inloggevens voor deze training.

De training is volledig in jouw eigen tijd te volgen en je blijft altijd toegang houden tot de content. De content bestaat uit een PDF module met daarin algemene informatie over deze training, de connectie met jouw eitje en hoe je haar reinigt, oplaadt en alles wat nodig is om veilig in jouw eigen omgeving met haar te werken.

De training bestaat verder uit audio’s die alle gevuld zijn met rituelen en oefeningen die je in jouw business én in je privéleven in kunt zetten. Deze training gaat volledig over het embodyen van de én/én energie in alles wat je doet. Je mag veel, je mag alles en je mag het allemaal tegelijk. Ik help je graag openen voor jouw volledige ontvangkracht en potentieel vanuit die natuurlijke, vrouwelijke ontvangkracht.

En best of all: een persoonlijke coaching sessie met mij van 45 minuten. Deze coaching doen we via een Zoom call en de opname van deze call ontvang je na de sessie in je mailbox. Ik geef deze training niet zonder mijn persoonlijke begeleiding erbij, omdat ik van mening ben dat je met al je vragen terecht moet kunnen en ik graag deze veilige plek voor jou ben.

Welke resultaten kun je verwachten:

  • Betere en duidelijkere verbinding met je intuïtie

  • Het snel in je lichaam kunnen voelen van die duidelijke JA

  • Meer zelfvertrouwen

  • Een grotere ontvangkracht

  • Meer vertrouwen in jouw eigen energiemanagement

  • Meer plezier en ontspanning

  • Je weer veilig voelen in sensualiteit en speelsheid

  • Langere en intensere orgasmes

  • Een diepere liefdes- en sexuele beleveing met je partner

  • En best of all: een hogere kwaliteit van leven, omdat je JA zegt tegen jouw hogere waarde en kwaliteit in alles wat je doet.

cindy stal business healing
Scroll naar top