Weer een dag voorbij en haast niets gedaan…

Ken je dat gevoel? Jouw energie gaat alle kanten uit, behalve gericht over je to-do lijst. Je hebt van alles online gelezen, behalve jouw eigen blog geschreven. Je hebt iedereen aangehoord, behalve jouw eigen behoeften. En zo is het weer het einde van de dag en vraag je je af hoe je al jouw to-do’s toch afkrijgt. Hoe manage je jouw energie en laat je intuïtie voor je werken in plaats van tegen je? 

 

Is jouw intuïtie voor jou

of enkel voor anderen?

 

Werken vanuit je intuïtie en de energie managen is leuk, maar dan moet je het ook doen. Wat ik echter vaker zie, is dat juist de energie jou alle kanten uittrekt. Beter nog, jij laat jezelf alle kanten uittrekken.

Jouw voelsprieten maken dat je een sterke intuïtie hebt. Ze pikken van alles op. Jouw innerlijke stem, maar ook de innerlijke stemmen van de ander. De energie van een ander en dat verzwaart en leidt af. Het haalt je uit jouw eigen energie wanneer je niet oplet.

Alleen een sterke intuïtie is dus niet voldoende. Je mag deze ook echt voor jezelf inzetten. Niet alleen bewustZIJN, maar ook geïnspireerde actie. Niet alleen zweven, maar ook aarden. Mediteren in het nu en gerichte planning op wat jij wilt bereiken.

Het één kan niet zonder het ander. Logisch eigenlijk ook, anders leefden we wel in een andere realiteit. En natuurlijk mag jij jezelf uitnodigen zoveel mogelijk met 5D ogen te kijken naar een nog grotendeels 3D wereld. Máár erken dan ook je 5D schoenen om de stappen mee te zetten.

 

Houd je energie bij jou

 

Blijf bij jezelf. Laat je niet continu afleiden door alles en iedereen om je heen. Merk je dat je dit wel gebeurt, kom dan echt even terug bij jezelf. Vul jezelf op met jouw energie. Dit kan heel simpel door de intentie te zetten en deze via je voeten zo omhoog door heel je lijf trekkend. Vul je hele lijf er maar mee op. Vind je dit lastig? Zet dan dezelfde intentie en vul in gedachten jouw hele lijf op met gouden energie.

 

Plannen op de manier die wél werkt

 

Maak een to do lijst. En niet zomaar al je to do’s erop, maar maak het realistisch. Kijk wat nu prioriteit is en echt bijdraagt aan jouw droom en kijk wat kan wachten. Wat kan wachten plan je ook alvast in maar schuif je heel gericht door naar een beter tijdstip.

Begin elke dag met de dingen die je echt af wilt hebben én hoe jij je wilt voelen. Richt je op jouw eigen energie. Geef jezelf en jouw energie prioriteit. Kijk ook eens goed waar je nog te veel aanstaat voor anderen, zonder dat het een bijdrage is voor jou. Waar heal jij ongemerkt de halve wereld zonder dat het aan jou bijdraagt?

 

Inchecken bij jezelf

 

Wat heb jij nodig om je goed te voelen? Een auto rijdt nu eenmaal ook niet zonder benzine. Wat en wie is jouw benzine? Wat is belangrijk voor jou en wil je jezelf eigenlijk elke dag even geven? Waarvan weet je dat het jouw energie geeft? En kijk ook wat en wie enkel bezine slurpt. Een auto is ook snel leeg wanneer er een gat in de tank komt. Waar zitten jouw gaten?

Neem dit serieus en plan hier tijd voor in. Neem jezelf serieus en zet jezelf altijd op nr één. Vanuit de juiste energie in jou ben je als vanzelf de juiste energie voor de ander. Heb jezelf lief. Elke dag opnieuw. En wil je dit samen met mij doen? Meld je dan vóór 1 april a.s. aan voor mijn 30-daagse Healing Mastermind. Aanmelden kan via deze link:

 

Ja ik doe graag mee!

 

Geef jezelf toestemming dat jij jouw verlangens waar mag maken. Beweeg wanneer de energie goed voelt. Het mag spannend zijn. Je hoeft niet alles te weten. Durf ook te vertrouwen in het niet weten. 

Vertrouw jezelf en jouw band met het Universum. Die is er namelijk al. Ze is nooit weg geweest en ik help je het graag herinneren en weer helemaal eigen maken.

 

Doe jij mee?

 

Tot 1 april a.s. is mijn Mastermind weer open en kun jij je aanmelden om samen met mij een maand lang te werken aan het:

  • Versterken van jouw intuïtie
  • Vergroten van de liefde voor jezelf en daarmee jouw ontvangkracht
  • Durven volgen van de energie en jouw innerlijke stem
  • Managen van jouw mindset en het succesvol leren afstemmen
  • Waarmaken van jouw dromen en verlangens
  • Richten van jouw gedachten en energie op de persoon die jij wilt zijn

Kortom, alles om vooral leuker te leven. Je leeft immers maar één keer en ik wil niet dat je nog langer blijft wachten tot jouw kans komt. Elke dag is de juiste om te beginnen. Zet jezelf op nummer één en wacht niet langer tot alles perfect is. De perfecte dag komt niet. De perfecte dag kies jij.

Ready? Meld je via deze link aan: 

 

Ja ik doe graag mee!

 

Mocht je in twee keer willen betalen, dan kan dit ook. Stuur me een email via info@www.cindystal.nl en ik neem direct contact met je op.

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top