We gaan het weer doen

In loondienst werkte ik altijd veel, maar net als tijdens mijn schoolperiodes wel met vlagen. Ik creëerde ook veel tijd om echt te connecten met mensen. Ik was een relatieverdieper binnen de sales, geen keiharde/koude verkoper of relatieverbreder. Ook in loondienst had ik veel “uit-het-raam-staar-tijd” nodig. De interne deals sluiten bij de koffieautomaat. De externe deals sluiten tijdens een zakendiner tijdens beursweken. Ik was anders in de massa die het allemaal op de standaard en dezelfde manier deden.

 

Opgaan in triggers of trouw aan jezelf?

 

In loondienst hing er continu die trigger naar gejaagdheid, het meegaan met de massa en het moeten volgens systemen. Terwijl dit nooit mijn weg is geweest. En zo is het ook binnen mijn bedrijf. Ik heb een grote drive om mijn impact te maken voor de wereld waarvoor ik geboren ben. Alleen wel op mijn manier.

Het is mijn impact, op mijn manier. Ik vertrouw erop dat daar altijd de juiste mensen bij aansluiten. Voor mijn energie en niet voor het kunstje dat de massa al doet. Ik vertrouw hierop en doe mijn acties op de juiste momenten. De ene actie volledig vanuit yin en de andere gedreven door de yang wanneer dat goed voelt.

Na honderden ondernemers online en offline gecoacht te hebben, weet ik dat veel ondernemers deze yin/yang balans lastig vinden. Niet “het doen” ervan, maar het jezelf vertrouwen in deze keuzes. Wanneer is het “goed” om je business even los te laten en te creëeren vanuit zijnskracht? Wanneer is het goed om de ruimte voor jou te nemen? En wanneer ben je niet te veel aan het “lummelen”, in de weerstand of noem jouw variant maar op.

Het spel van het leven echt vertrouwen én vooral jezelf vertrouwen. Wanneer maak je de juiste keuze voor jou? Het blijven draaien in je hoofd, onnodig stressen of jezelf een schuldgevoel aanpraten wanneer je de business een avond loslaat. Dat kost je te veel. Te veel energie, zwaarte en gedoe. En most of all, al dat gedraai in je hoofd en energie kost je jou vertrouwen in jezelf en jouw flow. Dat vertraagt je business én kost je geld.

 

Oneness sets you free

 

Eind vorig jaar gaf ik mijn online programma Oneness sets you free. 11 Weken intunen bij jezelf. Vanuit lichtheid, plezier in het leven en ondernemen en het volledig vertrouwen van jezelf. Het vertrouwen in jouw intuïtie, je persoonlijke flow die werkt voor jou en het staan voor jouw waarheid in je leven en onderneming.

Vanaf maandag 15 april ga ik dit online programma opnieuw geven, omdat ik 11 weken lang heb mogen zien, lezen en horen hoe waardevol deze tools ook voor de deelneemsters waren. Ik heb nog nooit zoveel persoonlijke mails en appjes ontvangen over de wekelijkse modules en audio healings en hoe transformerend ze waren.

Ik wist het vooraf dat ik dit programma nogmaals ging geven. April 2019 ging vorig jaar september al door mijn hoofd. Niet vanuit planning, niet vanuit strategie of trekken, maar vanuit een 1e gevoel en weten tijdens het maken van de salespage voor dit programma vorig jaar.

 

Ultiem je 1e gevoel volgen
Ultiem je leven en onderneming vertrouwen
Ultiem jezelf vertrouwen

 

Vertrouw je innerlijk weten

 

Ik wist het vorig jaar al, ondanks dat ik nooit eerder een online programma twee x gegeven heb. Ook al zei iedereen altijd dat dit slim was, commercieel sterk en vanuit “passief inkomen” een goede zet. Tof, maar ik volg altijd mijn gevoel…hoe commercieel sterk ook. Ik weet namelijk wanneer mijn energie er niet in zit, het commercieel geen goede zet is.

In Oneness sets you free komt alles van mij samen. De ultieme combi tussen spirit en business. Het creëeren van je eigen yin/yang balans. Vrouwelijke ontvangkracht en plezier in ondernemen en je money mindset.

11 Weken lang mijn beste tools, audio healings en wekelijkse ondersteuning voor al je vragen en business plannen tijdens een wekelijks Q&A. Ik heb er zelfs een nieuwe module aan toegevoegd. Volledig gericht op het ondernemen vanuit je vrouwelijke, speelse, sensuele ontvangkracht.

 

Business from the inside out

 

Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop jij ook. Ik ga je twee opties geven om mee te doen aan deze 11 weken:

Optie 1:

 

Oneness sets you free Online Programma met 11 weken mijn ondersteuning in de besloten Facebook groep en tijdens het wekelijkse Q&A. Beslis jij voor a.s. zaterdag dat je meedoet, dan ontvang jij van mij de Masterclass Heal your Money story er gratis bij. Dan kun je al direct aan de slag en weet ik zeker dat je deze week al verschil kunt maken in je onderneming en money mindset. Aanmelden doe je via deze link of kies voor het betalen in termijnen

 

Optie 2:

 

Oneness sets you free Online Programma VIP
Naast mijn trajecten en VIP Dagen stel ik speciaal voor dit programma maximaal 5 VIP plekken beschikbaar. Als VIP Deelneemster ontvang je de volgende twee bijzondere extra’s:

Eén: Mijn Yoni Egg Wisdom in Life & Business programma t.w.v. 444 euro, incl prachtige module waarin ik je alles uitleg, audio healings met jouw yoni eitje en natuurlijk een yoni eitje helemaal afgestemd op jouw mooie energie en groeistappen.

Dit ogenschijnlijk kleine eitje brengt je ongekende wijsheid en magie. Afgestemd op jouw energie kies ik het eitje dat bij jou en jouw groei past. Je ontvangt dit samen met een speciaal voor jou afgestemd cadeau. Het yoni eitje is binnen deze optie een extra onderdeel van jouw practice met mijn begeleiding en uitermate geschikt om manifestaties sneller waar te maken en blokkades die in de weg staan te helen. Het is een prachtige tool die ik elke vrouw gun om te ervaren en die diepere basis en het vertrouwen bij jezelf te vinden.

Twee: 3 persoonlijke, online coachingsessies van +/- 45 minuten

En wanneer jij je voor a.s. zaterdag voor de VIP optie aanmeldt, dan krijg je niet alleen Heal your Money story er gratis bij, maar ontvang je ook mijn 21-daagse Feminine Flow audio Business Healing reeks gratis. Een pakket vol audio healings helemaal gericht op het ondernemen vanuit Feminine Flow en Spiritual Leadership.Ook de VIP optie kan in termijnen betaald worden. 

 

Oneness sets you free

 

Wil je even samen afstemmen welke optie het best bij jou past? Beantwoord eenvoudig deze email en ik neem contact met je op. Oneness sets you free ben ik zelf verliefd op tot in mijn tenen en ik kijk er naar uit om samen vanaf 15 april 11 weken lang aan jouw business te mogen werken. 

Doe je mee? Meer info vind je via deze link. Have fun! Loop vol vertrouwen jouw weg en neem innerlijk leiderschap over je leven en business. Heb je nog vragen, let me know. Geniet! 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top