Wat als je het even niet meer weet?

De momenten waarop je het even niet meer weet, de paniek toeslaat en je energie als verkramping door je lijf voelt, zullen er altijd blijven. Sorry, but not sorry…zo zit het leven soms in elkaar. Het zou tof zijn als het Universum ons alleen lessen zou leren door middel van witte veertjes, maar wen eraan dat dit nu eenmaal niet zo is. Wat als je het even niet meer weet? Lees je mee?

Schaamteloos jezelf zijn in alles dat je doet. Eigenlijk is dit het enige dat je kunt én hoeft dit te doen. In een maatschappij waarin zelfs de ondernemers vaak weer terug stappen in de gestelde hokjes is dit niet altijd makkelijk. Vanuit je hart voelde je dat loondienst niet meer past en dan…? Binnen je bedrijf komt binnen elke verdieping zo’n zelfde moment. En nu? Hoe krijg ik meer klanten? Hoe intergreer ik mijn nieuwe verlangens binnen mijn bestaande bedrijf? Of hoe durf ik vol vertrouwen echt mijn eigen weg te volgen, ondanks dat deze niet logisch voelt en mijn omgeving dit ook roept?

 

Schaamteloos jezelf zijn

in life & business

 

Dit leven opent je hiervoor. Jouw unieke pad lopen en je helemaal veilig voelen bij elke stap. Het nodigt je uit en het Universum neemt je bij de hand. Alle wijsheid zit al in jou. In een maatschappij waarin er continu gehamerd kan worden op alles wat je nog niet goed doet, kun je je in vijf minuten voelen alsof het ook allemaal nog niet goed genoeg is.

Wat als je ging leven en ondernemen vanuit het vertrouwen dat alle wijsheid al in jou zit? En niet alleen de wijsheid, maar ook de juiste focus én de succesvolle strategie? Er is binnen mijn praktijk geen één-op-één strategie die voor elke ondernemer past. Met de één heb ik het over de verzachting en rustiger aan doen en groeit zo haar omzet. En voor de ander ligt de focus juist op actie vanuit de juiste strategie voor jou.

 

In elke groep en elk individueel traject komen wel altijd de volgende onderwerpen terug:

  • Meer vertrouwen op je intuïtie, juist ook in je business.
  • De juiste balans vinden tussen: “Wanneer mag ik verzachten en wanneer moet ik juist door de weerstand heen “duwen”?”
  • Hoe geef ik mijn bedrijf en verlangens vorm op de manier die echt bij mij past?
  • Hoe kan ik schaamteloos mezelf zijn in alles wat ik doe?
  • Ik wil nog meer mijn waarheid spreken, altijd en overal en sterk staan wanneer iemand dit mogelijk afkeurt.
  • Hoe neem ik krachtig mijn ruimte in binnen mijn bedrijf, gezin en elke andere relatie?

 

De verdieping in jou

vergroot de ontvangsten

in je business 

 

Het is voor mij altijd de verdieping geweest. Vanaf het moment dat spiritualiteit een bewust onderdeel van mijn leven werd, ging het over die sterkere basis bij mijzelf. De verdieping in jezelf. Meer en meer jouw waarheid leven. Loskomen van conditioneringen en sterk staan op de momenten waarop je een (overlevings)strategie loslaat die misschien jaren wel voor je gewerkt heeft, maar nu niet meer nodig blijkt.

Het gaat niet altijd om het nog grotere geld, sneller of beter. Ik wil je vooral leren dat jij exact voelt wanneer het er wel om gaat en wanneer jouw energie iets anders wilt. Dat je een ultiem vertrouwen krijgt in je eigenWIJSHEID. En dat de wereld om je heen iets kan kiezen en jij vol vertrouwen durft te kiezen wat echt klopt voor jou.

Ik geloof dat je business resultaat een logisch gevolg hiervan is. Verdiepingen hoef je niet alleen te doen. Vrouwen hebben zich door de eeuwen heen altijd met elkaar verbonden. Dit is nu eenmaal de manier waarop je als vrouw het makkelijkst, leukst en ook het meest groeit. In verbinding, volledig eerlijk naar jezelf kijkend en de verdieping vol aan durven gaan. Juist doordat je je in die veilige cirkel vol gelijkgestemden bevindt.

Ik wil je niet enkel business strategie leren. En niet omdat ik het niet wil, maar omdat ik geloof en voorleef dat je strategie via een andere weg veel makkelijker kan. Er zijn maar weinig business coaching gesprekken die in mijn praktijk enkel over business gaan. We hebben het nog altijd over je business én vooral ook over alle stukken die dat business resultaat in de weg staan.

 

Spiritual Leadership & Feminine flow 

 

In Oneness sets you free ga je exact dit vinden. Wekelijkse Q&A’s waarin ik al je vragen beantwoord, business en vanuit je leven. Dagelijkse energie audio’s om je uit te nodigen vol vertrouwen stappen te zetten. En elke week een module vol rituelen, verdiepingsoefeningen en uitnodigingen die je voor elke groei in kunt zetten. Dit programma gaat volledig over het vertrouwen in jezelf vinden. Ik bied je hier de ruimte, verdieping en de liefdevolle ondersteuning voor. Je hoeft het niet alleen te doen.

Samen gaan we het nieuwe jaar in. Juist in deze laatste weken van het jaar ligt vanuit je vrouwelijke energie een enorme groeikans. Afsluiten, loslaten en nieuwe stappen zetten en daar begeleid ik je graag mee. Vanuit liefde en intappend op de energie die al van jou is. Je plek liefdevol claimen en je daarin sterk voelen zodat je erna die blijvende verandering voelt.

Weet jij dat je klaar bent voor jouw unieke stap die al een tijdje trekt? Wil je daar mijn persoonlijke begeleiding bij, ook in de online versie door middel van de Q&A’s? En wil je tevens de connectie met een groep gelijkgestemde vrouwen, allemaal op hun eigen level, maar daarin juist verbindend door de energie?

Meld je dan alleen vandaag nog aan via deze link of stuur mij een app via 06-48077053 als je nog even samen wilt afstemmen. Er zijn tijdens het schrijven van deze blog nog twee plekken vrij. Wacht dus niet te lang. Last day, beslis wat klopt voor jou.

 

Yes, tell me more 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top