Wat als harder werken niet meer genoeg is?

Je bent je onderneming gestart vanuit je hart. Vol frisse energie en neemt de beslissingen die ervoor nodig zijn. Je manifesteert ook en er zijn wel klanten, maar niet zoveel als je zou willen of dé klanten die je graag wilt aantrekken. Ondertussen werk je harder, investeer je en volg je de nieuwste marketing tricks op de voet, maar je komt niet verder.

De weken vliegen voorbij en je doet veel. Je bent er voor je gezin. Je bent die liefdevolle partner en je bent er ook nog voor vriendinnen en andere mensen die je nodig hebben. Je doet je afstemwerk, neemt beslissingen voor je bedrijf en visualiseert meer unicorns dan in menig sprookjesboek…en toch lijkt de angst- en tekort trigger meer aanwezig dan op eerdere momenten in je leven.

 

Intuïtief ondernemen is een levenswijze

 

Je gelooft in je missie. Je zet de stappen die nodig zijn. Je voelt dat dit is wat je te doen hebt. En toch voelt het ondernemen niet als die holy grail die je vooraf bedacht of op eerdere momenten voelde. Alles wat je tot nu toe gedaan hebt hielp wel iets, maar bracht het je nu echt wat je gehoopt had? De fijnste parkeerplekken manifesteer je met gemak, maar waar blijven die klanten? En waar doe je nu echt goed aan? Er is zoveel…wat gaat het je brengen?

Ondernemen is een levenswijze. Het vraagt beslissingen op elk level. Het vraagt de CEO in jou om naar voren te stappen. Als intuïtief ondernemer zul je zelfs een stap verder moeten gaan: Je komt er niet meer omheen om overall leiderschap te nemen over jouw leven. Alles mag kloppen. Life & business. Het leven nodigt je uit én je business draait mee wanneer jij slimmere keuzes maakt.

Slimmer kiezen als ondernemer zit niet alleen in de beste strategie, de juiste systemen én de grootste mailinglijst. Sterker nog, ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat ik op papier voor elk uplevel alle drie waarschijnlijk niet had. Hoe langer ik onderneem, hoe meer ik besef dat er iets is dat ik WEL beter doe dan anderen in dezelfde tak van sport:

Ik vertrouw het Universum en mijzelf elke dag meer.
Ik neem leiderschap over mijn leven en energie.
Ik maak keuzes op alle levels en niet alleen aan de voorkant van mijn business.

 

Intuïtief ondernemen vraagt

om andere keuzes

 

De meest belangrijke keuzes nam ik telkens aan de intuïtieve en energetische kant van het ondernemen. Hoe meer ik hiervoor ging staan, hoe sneller mijn business met mij meegroeide. Niet voor de keuzes, maar nadat ik de keuze maakte. Veel mensen blijven hangen in tekens vragen, geld voorafgaand aan investeringen manifesteren en oude schoenen pas weg gooien als je nieuwe hebt.

Mocht je vandaag nog boodschappen gaan doen bij de Albert Heijn, dan zou ik het meneer Ahold eens vragen of voor elk filiaal, nieuwe vrachtwagen en nieuwe medewerkers het geld altijd klaar lag op de planken? In corporate business is het normaal om te investeren voorafgaand aan de groei. Een directeur weet, vertrouwt zichzelf en neemt actie.

Veel ondernemers in de persoonlijke ontwikkeling blijven hangen in één van deze drie of zelfs alle drie. Waarom? Omdat je het op die harder manier niet wilt doen. En dat begrijp ik helemaal. Ik heb er jaren in gewerkt en ook ik word er niet blij van. Sterker nog, ik ben er nooit echt blij van geworden. Ik was een relatie opbouwer, marktverbreder en verbinder en geen keiharde verkoper.

In mijn onderneming weet ik inmiddels dat het ook geen must is. Jij bent jouw strategie en jouw strategie dat ben jij. Een prachtig businessmodel op de mooiste glitterpumps. You just have to start walking. En dat lopen mag soms eng voelen.

 

Jij bent jouw beste strategie

 

In mijn programma’s werk ik met tools die niet als ondernemen voelen, maar wel veel voor je onderneming én overall plezier beleving gaan doen. Juist omdat het en/en moet zijn. Verander je dat niet, dan blijf je jezelf op elk uplevel tegenkomen. Voorbij gaat het namelijk nooit…tenzij je stopt met groeien en dan is het ook ok.

Ik zal je altijd blijven uitnodigen om wel te groeien. Ik weet namelijk hoe leuk het is. Hoe mijn nieuwe normaal elke keer weer met mij meegroeit. Vorig jaar had ik mijzelf niet kunnen voorstellen hoe ik nu in mijn business zou staan en toch lukt het me elke keer. En dat gun ik jou ook.

Daarom gaan we in mijn programma’s spelen met de energie. Ondernemen weer leuk maken. Volledig vanuit je vrouwelijke kracht neerzetten waar jij voor wilt staan. En geld echt omarmen als energie en niet meer dan dat.

Ik help je graag vertrouwen in jezelf, de stappen die je te zetten hebt en het verankeren van de waarde die je voor jouw producten mag vragen. Volledig vanuit eigenwijsheid, vrouwelijke ontvangkracht en alle tools die de krachtige vrouwen voor ons neergezet hebben hier op aarde. Sensualiteit, intuïtie en vrouwelijke ontvangkracht in elke stap die je vanaf vandaag in je onderneming zet.

Stuur me een e-mail en ik neem contact met je op.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top