Wanneer niemand je leerde Queen te zijn

Lieve jij, mooie vrouw met zoveel talenten. Vrouw die zich verantwoordelijk voelt voor iedereen. Vrouw die meer voelt dan de meeste anderen. Vrouw die WEET. You just know.

Vrouw die opgegroeid is in een omgeving waar geen ruimte was voor dat gevoel. Vrouw die wist hoe dingen in elkaar staken en altijd volwassenen trof die er (nog) niet beschikbaar voor waren. Vrouw die leerde dat jouw eigen waarheid loslaten en anderen pleasen je enige manier was om er tussen te passen.

 

Laat alle mogelijkheden

je niet verlammen

 

Dit is niemands schuld. Die van jou niet en ook niet van de mensen die je trof op jouw pad tot waar je nu staat. Niemand leerde je om Queen te zijn en dat is ok. Dit pad gaf je ook prachtige kwaliteiten.

Het gaf je de kwaliteit om geheel jouw weg te kiezen. Het gaf je de kwaliteit om dingen waar te maken waar anderen zouden opgeven. En het gaf je de kwaliteit om door trail en error te ontdekken dat jouw waarheid DE enige echte waarheid is voor jouw leven.

En nu sta je daar, opnieuw voor zoveel verschillende mogelijkheden. Welke kies je nu? Welk deel in jou bepaalt jouw nieuwe weg wanneer je WEL gelooft dat je alles waar kunt maken wat jouw gevoel je ingeeft?

 

Let your inner Queen rule your Reign

 

Laat je de prinses kiezen die geleerd heeft dat settlen haar enige weg is. De prinses die geleerd heeft aan te staan voor anderen en genoegen moet nemen met minder? De prinses die alleen vrouwelijke rolmodellen had die ook niet geleerd hadden om meer te kiezen?

Of geef je de ruimte aan de Queen die er al die tijd al zit? De queen die klaar staat om je te helpen deze weg te lopen. Ook wanneer je nog niet alles overziet? De queen die ziet dat je bang bent omdat je niet weet wat er na de open ruimte komt. Weet dat zij er altijd voor jou is. In jou. Haar stem overtreft alle ruis.

Zij was er altijd al. Ze wachtte tot dit moment. Ze is er klaar voor om je te laten zien dat je alles mag kiezen wat jij wilt. Ze helpt je het vuur in jouw hart alle ruimte te geven. Ze laat je zien hoe je vanuit jouw vrouwelijke sensualiteit alles waarmaakt wat in de energie al van jou is. En most of all neemt ze je hand en voel je dat je het nooit meer alleen hoeft te doen.

Je bent niet anders.

Je bent niet alleen.

Je bent niet te veel.

Je bent simpelweg geboren voor meer. En als dat fout is…dan better be wrong than sorry. Leef mooie vrouw! Geniet, dans en unleash your inner queen!

Er is geen andere weg meer en ik weet dat je er klaar voor bent.

It’s time for a revolution and hoe leuk en gezellig prinsessen ook zijn…Your Reign is ready for your inner Queen!

Make this your summer to remember met de Summer Intensive. Kijk hier voor alle informatie of stuur mij een e-mail voor alle details. Ben jij al klant en weet jij iemand die er zeker bij moet zijn, dan beloon ik ook jou op dezelfde manier.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top