Wanneer jouw verlangen te groot voelt
om te ontvangen

Ik krijg steeds vaker vragen naar aanleiding van een nieuwsbrief of een DM op de stories op Facebook of Instagram. Dit vind ik super leuk EN tevens gaat mijn inner queen aan hoe dit simpeler, sterker en succesvoller voor iedereen kan. 

Vandaar dat ik vanaf vandaag elke week een case voorbeeld vanuit mijn praktijk met je wil delen. Het verhaal voor herkenning. Het verlangen van een ander als erkenning ruimte voor jouw grootste verlangens. En de tips die ook voor jou direct verandering kunnen brengen. Kortom, doe er je voordeel mee EN beslis dat dit ook in jouw leven en business kan.


Waarom te klein kiezen tegen je werkt

 

Ik wil een haf miljoen verdienen, zei ze tegen mij. Het is niet eens dat ik het alleen maar wil. Ik voel ook dat het me lukt. Ik voel het elke keer opnieuw. Ik weet alleen niet hoe. Ik wil er namelijk niet meer voor “vechten”. Ik voel dat het makkelijker mag. Ik wil er niet harder voor werken. Ik voel EN geloof dat het makkelijker kan. 

Zo startte onze sessie eerder deze week. Sophie (uiteraard niet haar echte naam) deelde haar verlangen. Ze zei zelfs: 

“Al die tijd stemde ik af op een ton netto omzet en toch voelde ik dat het niet klopte. Ik voelde het niet. Het was het verlangen van de “coaching industrie”. Tot ik mezelf 500.000 zag opschrijven per jaar. Toen ging ik wel aan. Die voelde ik overal. Dit klopt.”

Sophie is niet de enige met deze afstemming f*ck up. Meer van mijn cliënten benoemen dit. Van starter tot high level. Het was ook vaker mijn blokkade in het verleden. Tot ik mijzelf toestemming gaf groter te kiezen dan de meeste om mij heen doen. Tot ik mijzelf toestemming gaf anders te zijn. Tot ik mijzelf zag voor wie ik echt ben. 

De maatschappij ziet jou graag middelmatig en zonder grote dromen en dito stem. Als kind mag je immers al geen grote mond hebben. Maar lieve jij, het feit dat jij jouw bedrijf hebt en al zo’n tijd voor vrijheid kiest, betekent al dat jij anders bent. 

Jij bent hier voor iets groots (vaak zelfs groter dan jij) en juist daarom is het de bedoeling dat je er niet meer tussen staat. 

 

 

Jij bent de leider van jouw tribe


Laten we contact maken met jouw verlangen zei ik haar. Voel hoe het voelt om er nog minder voor te hoeven doen EN meer te ontvangen. Voel die contradictie in je lichaam en laat je verlangen je hoofd overnemen. Voel hoe het voelt wanneer jouw succes je meer en meer komt toevallen. 

En hoppa, het was nog niet uitgesproken en het kleine meisje stapte energetisch naar voren. Ik ben deze kleine meisjes altijd zo dankbaar, omdat ze diep van binnen direct willen helpen de blokkades te healen. Ook zij zijn er klaar mee. 

“Ik wil er alleen maar van wegrennen. Ik wil niet dat mensen zo dichtbij komen. Ik wil het niet.”

Tatatadaaaaa, daar heb je de onderliggende trigger die elke keer voor haar afstemming komt. De mismatch in de belichaming en waardoor het harde werken toch in stand gehouden wordt. De ziel wil en is duidelijk. De oude pijn van het kleine meisje stapt ervoor. 

De vrouwelijke kracht wil minder doen en meer zijn.
De ziel fluistert elke dag dat dit kan.
Het kleine meisje gelooft niet dat het zo eenvoudig is…of dat zij het waard is. 

Zij gelooft niet dat:

  • Het zo makkelijk kan.
  • Zij ware liefde in al haar facetten waard is.
  • Zij de stortvloed van liefde, impact en geld aan kan.
  • Zo zichtbaar en geliefd zijn veilig is.
  • Haar gewenste leven niet op een dag als een kaartenhuis in elkaar zakt. 

 

I choose to step into my greatness now

 

Laat dit je mantra zijn de komende tijd zei ik haar nadat we meerdere keren contact gemaakt hadden met haar verlangen en haar lichaam meer ruimte gaven. Sophie maakt dit verlangen waar. Ik weet het zeker. We healen stap voor stap haar oude verhaal en de wond die dit achtergelaten heeft in haar energetisch- en pijnlichaam. 

Ze kent haar trigger en weet haar zenuwstelsel weer rustig te maken.
Ze kiest groot en geeft haarzelf ruimte iedereen voorbij te gaan.
Ze stapt elke dag in die nieuwe energie van de vrouw van 500.000 euro. 

Niet pas als zij perfect is.
Niet pas als ze helemaal geheeld is.
Niet pas als de maan en sterren aligned zijn. 

I choose to step into my greatness now. Dit is haar mantra de komende weken tussen onze sessies in. Ik kan niet wachten tot wij samen proosten op het behalen van haar doel. Want één ding zie ik elke keer weer: 

Groot durven kiezen is de garantie dat alles wat energetisch al voelbaar is zoveel sneller zichtbaar is dan je ooit durfde te denken. 

Ik hoop dat je een super leuk weekend hebt en ben jij klaar voor jouw next level stuur mij een mail via info@www.cindystal.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top