Waarom sexuele energie triggert

Sexuele energie is één van de meest bijzondere energieën om mee te werken in je leven en business. Het maakt namelijk niet uit wat of waar je wilt creëren. Wanneer een vrouw (of man) sexuele energie op een dieper level toelaat in haar leven, komt ze terug bij wijze, intuïtieve krachten die er al die tijd al zaten. Krachten die intens mooi voelen openen, sneller manifesteren dan je eerder gewend was en je vooral laten vertrouwen op dat je alles mag ontvangen waar je naar verlangt.

 

Je wilt en bent niet TE veel

 

Verlangens worden in je hart gepland door the Divine. Je verlangt niet te veel. Je wilt niet te veel. En je bent al helemaal niet arrogant omdat je (in deze tijd) meer verlangens wilt waarmaken. Dit zijn allemaal veel gehoorde overtuigingen onder mijn cliënten.

Sexuele energie wordt je mee geboren. Het is jouw levensenergie. Ik ben er zelfs van overtuigd dat er vrouwen zijn die met meer van deze energie geboren worden dan een ander. Het zijn vaak ook de vrouwen die in de jaren hiervoor misbruikt zijn, in distructieve relaties terecht komen of ontzettend veel anderen dragen en pleasen.

Sexuele energie triggert. Dat merk je nu bij jezelf misschien ook. Het trekt…en toch, er zit ook veel lading op in onze maatschappij. Wat moet je ervan denken en wat is het nu precies? Als het je intrigeert en tevens triggert, weet je dat je goed zit. Sexuele energie opent namelijk zoveel meer gemak dan je hiervoor gewend was.

 

Sexuele energie opent

zoveel meer gemak

 

Ik grap tegen klanten wel vaker dat sexuele energie nog meer voor mij doet dan hardlopen en yoga tegelijk voor elkaar zouden kunnen krijgen. Het werkt sneller en met ontzettend veel compassie en liefde voor jou. Het draagt een heel hoog zelfliefde element met zich mee en gaat zoveel minder over sex dan je misschien denkt.

Jouw inner goddess roept om gehoord te worden. De oude tempel wijsheden fluisteren je af en toe al toevalligheden in. En je weet dat je elk jaar gevoeliger wordt in wat je overneemt en binnen krijgt van anderen.

Sexuele energie werkt al door je heen of je nu wilt of niet. Het zit in deze bewustzijnsgolf. Het is niet voor niks dat tegenwoordig haast iedereen wel weet wat een yoni eitje is…of je haar nu wel of niet zelf gebruikt. Sexuele energie is tevens ook de ongrijpbare magie die hard ingedamd en weggedrukt is toen de kerk meer en meer macht kreeg. Onbewust draag je dit al vele levens met je mee.

 

Spannend is dezelfde energie

als enthousiasme

 

Wanneer sexuele energie je roept, is er zoveel meer voor je mogelijk. Het mag triggeren. Het mag spannend zijn. En het mag je laten afvragen waar dat in hemelsnaam toch voor nodig zou zijn.

Toch wil ik je vragen om je er meer en meer voor te openen. Er is zoveel meer mogelijk. Mijn cliënten geven het allemaal afzonderlijk aan. Of je nu meer geld wilt ontvangen, juist meer vrije tijd in je business wilt of je jezelf weer vrijer wilt voelen in de liefde en je sexleven. Het werkt allemaal op elkaar door en er is zoveel meer mogelijk dan je nu verlangt.

Wil je meer weten over het werken met sexuele energie in je leven én/of business? Stuur mij dan een email via info@www.cindystal.nl of kijk bijvoorbeeld eens bij mijn Yoni training die je helemaal in jouw eigen Sacred Space met mijn begeleiding kunt volgen.

Geniet van je dag en open up to more & more Pleasure in your everyday life!

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top