Waarom je in deze tijd juist niet stil moet vallen

Ik hoop dat je een mooie week hebt en dat je vandaag rondom de nieuwe maan heerlijke, nieuwe verlangens in de maan zet. Mijn persoonlijke tip: Kijk rondom volle en nieuwe maan altijd eens extra naar de dingen die je opvallen drie dagen voorafgaand aan deze twee manen.

 

Creëren met de maan doe je

in alle acht fases

 

Iedereen is vaak halleluja rondom de yang energie van de uitgesproken maanfases. Je echte parels liggen in alle acht fases en zeker in die drie dagen voorafgaand aan beide, grotere maanmomenten.

Waarom? De nieuwe en volle maan duwen, het is de yang energie. Gek genoeg hebben de meeste vrouwen meer moeite met de yin, vrouwelijke energie, dan met de yang momenten. 

Het is niet gek, want je bent opgegroeid in een cultuur die hard werken, rennen en de hele hustle om het rond te krijgen modus ondersteund. Als je hard werkt, dan ben je goed bezig.

Deze tijd laat je prachtig zien dat het niet zo is. Verzacht dus ook wat vaker in de yin. Maak je groei door in die yin energie. Dit betekent niet dat je enkel moet rusten, juist niet als dit niet je ding is. Ontspan en neem de parels die yin altijd heerlijk naar de oppervlakte brengt. 

Wat moet er echt gebeuren?
Waar mag WEL jouw energie heen en waar NIET (meer)?
En hoe voel jij de meeste pleasure in alles wat je doet? 

 

Waarom alleen maar naar binnen gaan

niet de oplossing is

 

Brengt me direct bij het onderwerp van deze nieuwsbrief. Waarom moet je nu juist niet stil vallen? Heel simpel, A omdat ik denk dat je hiervoor geboren bent en je bent een leider op alle momenten en niet enkel wanneer het comfortabel is of het 100% goed gaat met jou.

Een missie leef je of niet. En beide is ok, er is geen goed of fout, maar kies wat jij wilt en wees daar duidelijk over naar jezelf toe. 

En B? Ook heel simpel. Om me heen lees ik nog steeds wel comments van mensen die helemaal stil vallen. Vind ook hier wat klopt voor jou, maar dit heeft niks met yin, rust nemen en laten ontstaan te maken. In je goede momenten val je ook niet helemaal stil toch? Als je eerlijk bent, dan is er maar één reden voor en die heet ontwijkgedrag of zelfsabotage

Sterker nog, je mag het jezelf gunnen dat je voor jouw missie staat.

Al doe je maar het minimale. Je hoeft er niet elke dag te staan als dit niet bij je past. Wat zou je kiezen wanneer je er al was? Vaak hoor ik bv: ik ga maar 2 of 3x posten per week, want dit is nu eenmaal wat ik wil. Als ik doorvraag zit er onder dat je jezelf niet vertrouwt in consistentie. Of er is een angst om te falen. En erger nog: je twijfelt of dat wat jij brengt wel van waarde is.

 

Alle drie zijn NIET WAAR

 

Jij bent van waarde. Sterker nog, de juiste mensen wachten er al op. Elke keer opnieuw! Dus gun jezelf dat je nu op blijft dagen of uberhaupt op komt dagen voor jouw droom. Je resultaat is heel vaak het resultaat van je werk 2 – 3 maanden daarvoor. Mensen hebben nu eenmaal tijd en herhaling nodig. Niet altijd tof, maar hey…give them a break.

 

Outcreate your energetic heaviness

 

Juist wanneer je nu elke dag of met een geringe uitval op komt dagen, hoef je straks niet die hele sneeuwbal weer de berg op te duwen wanneer het voor jou wel weer heerlijk comfortabel voelt of je klaar bent met k*tten in de marge. Want yes, dit doen we allemaal en kun je maar beter eerlijk toegeven aan jezelf. 

Yin en yang, zon en maan, rust en actie. Het mag allemaal heel mooi samengaan. Je leeft in een universum van en/en. Gun jezelf dit dus ook in je business. Stop met het zwaarder te maken dan het is en start met het ontvangen van je verlangens die energetisch al lang van jou zijn. 

Deze week maak ik het extra aantrekkelijk voor je. Outcreate your energetic heaviness is een Masterclass die ik rond de jaarwisseling van 2019 op 2020 opnam. De mensen die deze Masterclass al gevolgd hebben, hebben er super mooie resultaten mee behaald. Het is een Masterclass die elke keer opnieuw ingezet kan worden om energie te shiften en het vooral GEMAKKELIJKER en LEUKER voor jezelf te maken. 

T/m zaterdag 25 april 2020 krijg jij van mij 25% korting op deze Masterclass

De komende maanden zet ik elke 25e van de maand een product in de schijnwerper en je ook 25% korting erop aanbieden. Outcreate your energetic heaviness, via deze link lees je er alles over. Na aanmelding ontvang je direct de masterclass in je mailbox. 

Get over yourself, juist vanuit de liefde voor jezelf. Energetische ballast laat je zwaarder voelen dan je bent en dat is zonde van al je mooie potentieel. Deze Masterclass kun je ook perfect beluisteren wanneer je geen business hebt en wel een interesse in het spelen met energie, je intuïtie vergroten en het met meer vertrouwen op jouw unieke yin en yang balans. Meld je via deze link eenvoudig met 25% korting aan.

Veel liefs,
Cindy

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top