Volgers of klanten? Wat kies jij?

 

Als ik je vraag of je morgen een blik van 1000 volgers wilt die misschien nooit klant worden of een blik met daarin 100 klanten? Ik moet me zwaar vergissen als je niet voor die klanten gaat. Iedereen zegt waarschijnlijk doe mij dat blik klanten maar.

Cool en gelijk heb je! Alleen zet je acties daar dan ook naar. Te vaak zie ik spirituele ondernemers zich nog elke week en soms zelfs dagelijks bezig houden met het trekken van gratis kaartjes, het updaten van hun website of de zoveelste gratis training geven.

 

Perfectie of doen waar je blij van wordt?

 

De likes lopen op. De hartjes onder de posts groeien elke week. De website wordt perfecter dan de gemiddelde website van menig multinational, maar de klanten blijven uit.


Herken je dat? Mooi! Zal ik je zeggen wat er aan de hand is? Er zijn twee opties:


1. Je staat jezelf niet toe dat je via deze weg geld mag ontvangen. 
Met jouw mooie business. Op deze manier die zo eigen voelt en waarschijnlijk zo veel minder hard werken voelt dan in de meeste loondienst banen.

Je mag jouw ontvangkracht volledig openen en jezelf echt toestaan dat je hier op deze aarde bent om dit te doen wat jij hier te doen hebt. Laat de massa maar elke dag achteraan aansluiten in de file, werken van 8-17 en op maandag weer toeleven naar vrijdag. Het mag ECHT anders.

2. Je kiest niet
Dit zie ik ook nog heel vaak gebeuren. Je zegt A, maar je energetische en dagelijkse acties zeggen B. En het Universum reageert nu eenmaal niet zo heel snel en efficient op onduidelijkheid.

Kies wat je wilt en ga daarvoor. Blijf niet rondk*tten in de marge. Stap naar voren vanuit wie jij echt bent en doe wat je echt wilt. Lekker cliché i know…maar het wordt pas cliché wanneer je er niets mee doet.

Stap naar voren vanuit jouw waarheid

 

Ik zie zoveel mooie vrouwen met prachtige boodschappen, mooie kwaliteiten en vaak dito kinderen die van hen vragen om naar voren te stappen. Onze kinderen laten het ons zien. Zij doen niet zo moeilijk. Volledig intuïtief, afgestemd in het nu en gefocust op hun verlangens. Zichzelf accepterend zoals ze zijn. Nergens moeilijk over doen, behalve als het niet gaat op de manier die zij willen.

En damn, ligt daar niet gewoon de sleutel? Maak je niet zo druk om wat de wereld van je vindt en stap volledig in jouw eigenheid! Jouw verlangens, jouw regels. Jouw verlangens kiezen jou. Je maakt ze niet waar met de correctheid van je buurvrouw, de halve energie van de massa of het kleinhouden van mogelijk andere azijnpissers in je leven.

Stap naar voren vanuit je verlangen, de passie en reageer vanuit het nu. Niets anders dan dit. Doe waarvoor jij hier bent en ga het vandaag doen. Ik wil mijn kind niets anders meegeven dan dat hij goed is zoals hij nu is en alles waar kan maken wat hij graag waar wilt maken. Als hij zichzelf maar op 1 zet, zichzelf volledig accepteert en acties neemt vanuit de persoon die hij wilt zijn.

Wat wil jij je kind meegeven? En beter nog…ga je dat voorlezen vanuit de Happinez of ga je het gewoon doen? Kies je voor dat laatste? Cool, ik help je graag! Maandag 11 juni start mijn nieuwe 30-daagse Business Healing waarin ik je meeneem in het vergroten van jouw intuïtieve wijsheid. Ik help je volledig naar voren te stappen en overal jouw waarheid te spreken.

Niet meer terug stappen. Niet meer klein houden en al helemaal niet meer A zeggen en B doen. Geen excuses meer. Volledig vanuit energetisch ontvangen, zelfliefde en vrouwelijke, zachtere wijsheid all the way!

 

Want spiritualiteit en krachtige actiestappen kunnen echt samen! Doe je mee? Meld je via deze link aan:

 

Jaaaaa, ik heb er zin in 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top