Volg jij jouw energie of het collectief?

December is voor mij een maand om meer naar binnen te gaan. Een maand voor reflectie. Een maand vol gezelligheid en een maand vol inspiratie, mooie plannen en inzichten. In mijn mailbox vind ik echter alleen maar mails als: “Ben jij klaar voor 2018? Haal jij die ton in 2018? Je droom waarmaken in 2018?”

Ik ben een voorstander van dromen waarmaken. Net zo goed als ik een voorstander ben van je eigen energie volgen. Wanneer ik mijn energie volg heb ik juist nu veel minder zin om achter klanten aan te rennen. Die techniek werkt sowieso niet meer voor mij. Ik merk wanneer ik deel vanuit mij, mijn oprechte energie, dan is er geen tekort meer. Er zijn altijd klanten, genoeg geld voor mijn dromen en steeds weer nieuwe inspiratie.

Bij verschillende mails in mijn mailbox voel ik deze tekort energie echter wel. Ik herken ‘m omdat ik zelf meer dan een jaar vanuit deze energie gewerkt heb. Het was mijn energie. De hardere, te veel vanuit mannelijke, duwende energie. Voorbijgaand aan mijn eigen behoefte. Voorbijgaand aan waarvoor ik drie jaar geleden ondernemer wilde worden. En ook voorbijgaand aan de behoefte van mijn klant.

 

Volg succesvol jouw energie

 

Klanten komen voor jouw energie. Zo is het ook bij mij. Het gaat niet om de trucjes, gelikte Modules of jezelf opblazen om “de leraar” ten alle tijden te zijn. We leren allemaal van elkaar. Jij van mij en ik van jou.

Wanneer je durft te ondernemen vanuit vertrouwen, zit je altijd goed. Vertrouwen in jezelf, jouw kennis en vooral jouw energie. Uit de controle durven gaan. Voorbij perfectionisme stappen en vooral durven luisteren naar de ingevingen die je krijgt. Meegaan op jouw ritme, jouw verlangens en bovenal jouw mooie zijn. De perfecte energie die je voor jouw ideale klant van nature al bent.

In mijn trajecten bedenk ik geen ingewikkelde systemen voor je. Ik leer je geen trucjes om de zoveelste show op te voeren. Ik help je dichterbij jezelf te komen. Te healen wat je in de weg staat om te ondernemen vanuit vertrouwen, overvloed en jouw mooie, unieke energie.

Met periodes zet je jezelf vast. Krijg je de uitnodiging om jezelf te unf*cken van alles wat je op dat moment niet meer dient. Loslaten wat als een block voor jouw next level staat. Die next levels zijn er namelijk telkens weer. Je zult hele fijne, rustige, flow maanden kennen. En zo zijn er ook periodes in je leven waarin je vastloopt. Vastloopt privé en in je business.

 

Jij bent jouw bedrijf

en jouw bedrijf ben jij

 

Business en privé zijn voor mij zo één op één met elkaar verbonden. Niet vanuit druk en dat je werk je privéleven overheerst. Nee, omdat jij jouw business bent en je business dat ben jij. Voor jouw klanten ben jij de pionier. Vanuit jouw krachtige zijn help jij ze een stap omhoog. Loop je een stuk mee en maak je alles helder wat als mist, zwaar en chaos voelt.

Jij helpt ze thuiskomen. Thuiskomen bij zichzelf. Weer een laagje dieper. Vanuit deze helderheid kunnen zij weer zichzelf zijn binnen hun gezin, relaties en werk. Jij helpt niet alleen je klant, maar ook alle mensen er omheen. Samen steken we de lichtjes aan die de wereld nodig heeft.
Lichtjes steek je aan vanuit kracht. Jouw kracht. Om in je kracht te staan, moet je jouw energie waarborgen, kunnen voelen en vooral durven vertrouwen. Vertrouwen op jouw zijn en dat dit genoeg is.

Durf je deze december weken over te geven aan wat jij nodig hebt. Overgeven aan de persoon die je diep van binnen bent. Overgeven aan het Universum. Ben minder bezig met wat er allemaal op social media, in je mailbox en op internet in het algemeen gebeurd. Volg jouw energie. Voel wat jij nodig hebt om lichtjes aan te steken vanuit je hart.

Je bent het licht al. Jij, ik en ook de mensen om ons heen. Zorg voor jezelf zodat je jouw beste bijdrage als vanzelf bent. Hier hoef je niet hard voor te werken, continu door weerstand heen te breken of nachten door te halen. Durf jezelf te volgen en bouw hierin vertrouwen op.

Wil je dit samen met mij doen? Ik geef jou en mijzelf nog een paar weken rust, maar vanaf 15 januari is die kans er weer. Dan start mijn nieuwe drie maanden traject waarin ik jou persoonlijk binnen een kleine groep gelijkgestemde ondernemers begeleid. Maximaal acht mooie, inspirerende, magische ondernemers bij elkaar.

Wat ontvang je:

  • Elke week hebben wij een 1-op-1 een gesprek van +/- 30 minuten waarvan jij telkens de opname ontvangt en dus alle tips, inzichten en concrete actiestappen nogmaals kunt beluisteren.
  • Je doet automatisch mee aan andere programma’s die ik in deze 3 maanden start. Dit is minimaal één 30-daagse audio healing welke telkens weer een bijdrage is aan deze mooie maanden samen.
  • Binnen de speciale, besloten Facebook groep zal ik vaker live gaan en neem ik je mee in inspiratie die voor de hele groep belangrijk is.
  • Maar bovenal volgen we de energie, jouw energie! Je hoeft het niet alleen te doen. Ik loop 3 maanden met je mee en je mag alles delen. We maken plannen, doorbreken blokkades en zetten jouw droom helder neer.

Ik leer je ondernemen vanuit jou. Ondernemen vanuit jouw verlangen, jouw missie. Ondernemen vanuit vertrouwen en plezier. Wil jij vanaf januari weer vol nieuwe energie, inspiratie en vertrouwen aan de slag? Mail of bel me en we kijken samen of onze gebundelde energie dé match voor jouw bedrijf is.

P.s. Wil jij momenteel geen drie maanden samen aan de slag, maar loop je wel vast? In een 1-op-1 sessie van +/- 90 minuten help ik je snel en met concrete stappen verder binnen jouw bedrijf. Kijk wat klopt voor jou en past bij jouw business.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top