Vol liefde en vertrouwen voor jouw waarheid staan

Dit jaar is een magisch jaar. Eigenlijk begon dit voor velen in december 2019 al. Je wist dat er iets groters ging komen. Een deep dive in jezelf. Net alsof het Universum vraagt “Wat wil jij nu echt? Niet je klant, niet je bankrekening en niet wat je denkt dat je bent, maar wat voel je diep van binnen en wat wil je dan echt?”

Een bijzondere periode. Een periode van voelen, open ruimte en vooruit stappen met vol vertrouwen in het niet altijd alles weten. Met vriendinnen sprak ik er veel over deze week. Als ik terug kijk naar de bijna vijf jaar ondernemerschap, dan is dit wat ik het meeste voor mijn vrouwen (en mannen) doe. De energetische ruimte zijn zodat jij kunt komen waar je wilt zijn.

 

Ondernemers en

voorzitters van de haakclub

 

Voelen, die energetische ruimte vergroten en vol vertrouwen blijven staan in die open ruimte. De ruimte waar de mindf*cks op hun hoogst zijn, je ziel om diepere embodiment vraagt en jij enkel nog vooruit stapt ongeacht je verleden. Wie wil je zijn?

Naar mijn gevoel is het dé plek waar ondernemers zich van elkaar onderscheiden. Daar waar je nog het grote verschil maakt in deze tijd. In de open ruimte komt de junkie in iedereen naar boven. Gedachten tot rust brengen met de snelle drugs. Afleiders worden gekozen boven het afkicken van de oude jij. Zelfsabotage boven zelfleiderschap. Schouders laten hangen in plaats van energetische schouders eronder.

Ik verkoop mijn cliënten deze plek nooit als enkel halleluja. Zou stiekem wel makkelijker zijn. Maar lieve vrouw, het universum zal je altijd eerst vragen te springen voor ze je de vleugels geeft. Cliché, maar waar en be honest, durf je die sprong te maken?

 

Embodiment is buiten en binnen

zijn wie je echt bent 

 

Hoe vaak ik vrouwen niet tegenkom en ze tegen me zeggen dat ze zo graag ook meer plezier willen. “Ik wil ook meer voelen. Ja, ik wil nu echt kiezen. Yes, ik ben er klaar voor.” Maar de harde roepers zijn niet persé de voelers.

En embodiment moet je willen voelen. Als ondernemer moet je alleen maar willen werken met de klant die je voelt. Je moet JA willen zeggen tegen jezelf. JA tegen jouw meest hoge waarheid. JA tegen elke vezel in je lichaam.

Ongeacht de wereld om je heen én ongeacht het plaatje dat een groot deel nog aanhoudt. Embodiment is zelfleiderschap. Echt kiezen en niet meer half. Volledige JA vooruit en vertrouwen dat je met één voet voor de ander altijd daar uitkomt waar je moet zijn.

 

Zielsverlangen voor de veilige ego ik 

 

Ik vertrouw dat mijn ziel het beter weet dan ik. Ik vertrouw dat wanneer iets weg gaat er iets beters voor terug komt. En ik vertrouw dat elk verlangen geen suikerspin is en ik ze elke keer waar maak. Ik vertrouw mezelf en mijn verbinding hierboven.

In tijden van uplevels en energetische shifts vraagt dit alles van jezelf. Verlangen voelen en ruis in de buitenwereld blocken. Keuzes doorkrijgen en durven kiezen ondanks de oude verhalen erop. Verbinding met jezelf next level 101% aan en hoog houden. Het werkt altijd. De investering in je verdiepende practice pays off every time.

 

Strategy never without the right energy

 

Ik geloof in een volledige energetische business. Een steeds diepere practice voor mijzelf en dit ook doorgeven aan mijn klanten. The priestess way of life ook in business. Juist in business. Zonder die embodiment krijg je je strategieën niet meer over de brug. Of het lukt je wel en ‘s avonds op de bank knaagt het alsnog, blijf je twijfelen aan jezelf of ben je doodmoe.

En natuurlijk horen dan je website, maillijst en socials erbij. Maar wil je je vooral ook zelf goed voelen in die steeds grotere business, jezelf nergens vergeten én steeds die hogere kwaliteit van leven dan komt je verdieping toch echt telkens van binnenuit. Vanuit je ware verlangen.

Terug naar:
Waarom doe je wat je doet? 
Wat maakt je nu echt gelukkig?
En heel eerlijk, waar mag je de verdieping in jezelf aangaan?

 

Embodiment in elke stap die je zet 

 

Leiderschap over je agenda
Leiderschap over je producten en de klantreis
Leiderschap over je leven én je business.

Het één gaat niet meer zonder het ander. En mijn ultieme vraag: Hoe kun je slimmer groeien met meer ruimte en liefde voor jezelf en jouw gezin? Slimmer werken, volledig achter jouw waarheid staan en zelf ademen wat je verkoopt.

Zakelijk groeien door persoonlijke groei en het altijd eerst winnen achter de schermen. Alleen zo is business altijd weer het logische gevolg en niet langer het trekken, duwen en je ziel verkopen aan de buitenwereld. Wil je meer weten over mijn manier van werken? Let me know en ik stem graag samen met je af.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top