Onderneem je al een tijd en heb je succes, maar gaat het te veel ten koste van jou? Kom dan naar de VIP dag

Met haar heldere no-nonsense blik op spiritualiteit en haar ijzersterke intuïtie helpt Cindy jou vol vertrouwen in jouw EigenWIJSHEID staan. In je business en daarmee als vanzelf ook met meer plezier, vertrouwen en balans in je privéleven. Cindy helpt je jouw intuïtie te aarden en met concrete doelen hier ook het resultaat mee te behalen waar jij naar verlangt.”

vipdag

In één dag je bedrijf afgestemd, succesvol neerzetten op de manier die matcht met:

jouw manier van ondernemen, je ideale klant én jouw eigen verlangens

Tijdens een VIP Dag zetten we jouw bedrijf volledig afgestemd neer zodat het jouw eigenwijze manier van ondernemen draagt. We kijken niet alleen naar de strategie en het “hoe”. De ultieme toegevoegde waarde is dat wij die dag direct de blokkades doorbreken die het ontvangen van het beoogde resultaat van je strategie nog in de weg kunnen staan.

Ben jij helemaal klaar voor het volgende level in je business? Heb je al van alles gevolgd aan coaching en opleidingen, maar blijft het lastig om dé passende dienst voor jou en jouw ideale klant neer te zetten? En wil je boven alles weer de juiste combinatie van succes in je business en plezier in je privéleven?

In één dag maken we een plan, zetten we alle lijnen uit en ontvang jij tools om het vol vertrouwen neer te zetten. En heb je bovenal de drive om je aan je eigen plan te houden.

foto business ritueel2

Wil jij?

  • Je intuïtie en inspiratie omzetten in een succesvol, afgestemd en commercieel plan?

  • Meer (ideale) klanten?

  • Een hogere omzet?

  • Meer helderheid en focus in je bedrijf?

  • Next level staan voor jouw waarde en nog meer vanuit eigenWIJSHEID ondernemen?

  • Een werk- en privébalans die klopt voor jou en je bedrijf hier omheen bouwen?

  • Een duidelijk social media en/of commercieel plan dat óók afgestemd voelt voor je hart?

Wat krijg je allemaal als je een VIP-dag boekt?

Een VIP Dag bestaat uit drie pijlers die ik hieronder verder voor je toelicht:

Stap 1: Online Call
Ons traject samen begint met een online call. In deze call stel ik je vragen om jou en jouw bedrijf al wat beter te leren kennen. Daarnaast heb jij alle ruimte om je intenties voor deze dag uit te spreken. Samen starten we zo de energie voor onze mooie dag samen.

Stap 2: VIP Dag
Deze dag duurt meestal van 10.30 – 16.30 uur en vindt plaats in mijn praktijk in Mheer. Tijdens deze dag stel je samen met mij concrete doelen en maken we het plan voor jouw bedrijf. Je ontvangt een helder plan van aanpak en hebt zo duidelijke richtlijnen waar jij na deze dag direct mee aan de slag kunt.

Energetische healing, vrouwelijke sensualiteit en het openen van jouw natuurlijke ontvangkracht zijn ook een vast onderdeel van deze dag. Het is een combinatie van spirit & business.

Deze dag is volledig verzorgd; dus incl. hapjes en drankjes, een heerlijke lunch en een leuk, afgestemd cadeau.

Stap 3: Online eindgesprek
Na maximaal vier weken (afhankelijk van de energie en jouw proces) is er onze afsluitende, online call. Tijdens dit gesprek kun jij alle vragen stellen die eventueel naar voren gekomen zijn n.a.v. onze dag samen. Tevens kun je dit moment gebruiken om samen naar je uitgewerkte plannen te kijken.

Waar wil je nog even over sparren? Wat wil je nog tegen mij aanhouden? Welke vragen heb je nog concreet en wil je graag dat ik met je over mee denk. Tijdens dit afsluitende gesprek kun jij je concrete vragen nog stellen. Je ontvangt de opname van dit gesprek zodat jij alles op je gemak uit kunt werken erna.

Na deze call is onze VIP Dag echt afgerond. Mocht je graag willen dat ik na deze dag nog een tijd met jou en je bedrijf mee loop, dan stemmen we dit samen af op jouw persoonlijke situatie. Wil je meer weten over de VIP Dag? Stuur mij een email via info@www.cindystal.nl of een app via 06-48077053 en ik neem contact met je op.

Wat mijn klanten zeggen over de VIP Dag:

iona

Iona Lucia Wijnands

"Letterlijk en figuurlijk, mijn VIP met deze kanjer van een intuïtieve, krachtige vrouw laat me dingen zien die ik wel zag maar niet vertaald kreeg in mijzelf. Met een hart vol inzicht en inspiratie ga ik alles eens laten bezinken om daarna met mijn drie eerste krachtige actiepunten aan de slag te gaan. Ik ben blij. Ik ben super blij. Ik ben mega blij met de vertaalslag! En natuurlijk gaat deze transformatie niet over één nacht ijs, maar er is nu een gebied in mij aangeraakt dat vertrouwt en haar eigen waarheid nog meer gaat leven. Mijn eigen stem. Mijn waarheid. Het is goed. Dank je wel Cindy voor deze intensive. Spelen met de magie en omzetten tot aardse actie. Dank je wel!"

daphne

Daphne Schippers

"Zo dankbaar dat Cindy 1,5 jaar geleden op mijn pad is gekomen. Inmiddels heeft ze mij diverse keren geholpen en begeleid naar de vrouw die ik ben en wil zijn. Weg van alle belemmeringen, naar volledig vertrouwen op mijzelf en dat het altijd goed is.
Mijn intuïtie is altijd goed, daar waar ik nu ben, het is altijd goed EN daarbij ook zo nu en dan een liefdevolle schop onder mijn kont. Want alleen op een wolk zitten, daar heeft niemand wat aan. Cindy is heel goed in het concretiseren wat nu echt jouw verhaal is, jouw rode draad in je leven.
Ook wanneer ze voelt dat ergens een angst of blokkade op zit, helpt ze mij liefdevol deze te zien, voelen en weer door te gaan. Dit zorgt voor verheldering in wat ik nu echt doe en te bieden heb voor mijn klanten, waardoor ik veel gemakkelijker mijn blogs/podcasts kan maken. Dat geeft mij richting en drive om door te gaan, zet mijn licht van binnen nog feller aan. Van mijn droom, missie en ideeën, naar een concept wat past bij mij en als vanzelf bij mijn klanten.
Daarnaast is Cindy een zeer liefdevolle vrouw, heel fijn om mee samen te werken en maakt er een mooie ondernemersdag van. Voor mij heel waardevol en raad het iedere intuïtieve onderneemster aan, die op zoek is naar meer verheldering over jezelf en nu echt wilt doorpakken in je bedrijf op een manier die past bij jou."
Scroll naar top