Vertrouw jij jezelf?

Op jezelf vertrouwen lijkt ineens iets groots wanneer je je intuïtie wilt volgen of wanneer jij van werknemer naar het ondernemerschap gaat. Ik zie en hoor deze twijfel veel bij mijn klanten en herken het vanuit mijn eigen opstartfase. Je start namelijk vanuit een verlangen. Een droom. Een energie die jij wilt delen met de wereld. Dit is wat je te doen hebt. Je kunt niet meer anders. Je weet iets, de deur is open en jij gaat er doorheen.

 

 Listen, Surrender & Follow

 

Allereerst erken deze kwaliteit voor jezelf. Zoveel mensen blijven namelijk hangen in de “Wat als…?”, “Over zoveel jaar…” of de “Ik durf eigenlijk niet’s…” Jij volgt je verlangen en dat is sowieso al één stap meer dan de helft van de Nederlandse bevolking. Zoveel mensen willen iets en zijn niet bereid de stappen tot het eind te zetten. Erken, veranker en vraag het Universum om meer van deze energie.

Als je namelijk één keer zo’n stap kunt zetten, dan kun jij diezelfde energie ook inzetten voor volgende stappen die een dosis intuïtieve lef vragen. Het leven is namelijk als één groot Tetris spel. Je komt steeds een level verder wanneer je maar bereid bent te spelen.

Binnen het spel is er echter ook zoiets als Divine Timing…irritant soms, maar wel waar. Dé perfecte tijd voor jouw droom. Gun jezelf dat je niet blijft hangen in mindf*cks als: “Wanneer gaat het nu eens voor mij gebeuren?”, “Ben ik wel goed genoeg?”of “Zie je wel, ik kan het toch niet.”. Het Universum heeft haar tijdsplan uitgerold en dat het er nog niet is, wil niet zeggen dat het niet vlakbij is.

 

Vertrouw op Divine Timing

 

Mijn bedrijf had ook tijd nodig. Ik voelde de droom, mijn droom, maar ik was in het begin nog niet zover om alle klanten die ik nu heb met mij mee te dragen in mijn energie. Het Universum heeft mij echter nooit laten vallen en ik mijn droom ook niet.

Ik heb mezelf nooit verteld dat ik dan maar helemaal niks moest doen tot dat Divine Timing tijdstip. En daarom heeft het Universum mij ook nooit laten vallen. Er was altijd genoeg geld, ik leefde in mijn ruimte en energie en deed wat ik het leukst vond om te doen. En vooral die laatste twee zijn het belangrijkst geweest om destijds ontslag te nemen uit loondienst.

Ik had dus wat ik wou, alleen nog niet in de vorm die ik voelde. De vorm waarvan mijn intuïtie en de energie mij vertelde dat het mogelijk was. Kun jij erop vertrouwen dat je ook nu al de stappen kunt zetten die je zou zetten wanneer je wél al die droom leefde, het aantal klanten had dat je wilt of zelfstandig kunt leven van jouw bedrijf?

 

De volgende drie dingen doe ik continu en houden mij gefocust op mijn verlangens:

 

Afstemmen en energie kiezen

 

Afstemmen op de vrouw die ik wil zijn en de energie van mijn verlangen kiezen, is nog steeds mijn dagelijks ritueel. Ik kies er niet meer voor om mijn huidige realiteit mijn leven te laten bepalen. Ik kies voor de realiteit die ik voel en waarvan ik weet dat ik ‘m waar kan maken.

Ik schrijf dagelijks op hoe ik wil dat mijn leven eruit ziet. Mijn leven en mijn business. De energie die ik voel en waarvan ik diep in mijn hart weet dat het mogelijk is voor mij. Ik stel vragen aan het Universum hoe dit mogelijk gemaakt kan worden en wat hierin mijn volgende stap is. De energie die hierbij matcht volg ik. Ook wanneer het eng, ongemakkelijk of totaal nieuw is.

 

Afgestemde actiestappen

 

Ik zet continu stappen wanneer mijn intuïtie vraagt te bewegen en ik de eerste stap zie. Ook wanneer mijn realiteit zegt dat dit eigenlijk niet kan. Ik investeer bijvoorbeeld wanneer ik iets echt voel, ook wanneer het geld niet direct helemaal klaar ligt. Ik vraag om mijn teken en wanneer ik de eerste termijn kan betalen ga ik. Inmiddels weet ik dat het Universum vraagt om vertrouwen en een energetisch JA.

Is dit altijd makkelijk? Nee. Wanneer je weet dat ik een aantal jaar geleden nog een schuld had van 20.000 euro dan kun je zelf invullen dat geld ook voor mij een interessante energie is.  Echter dit kun je helen. Heling, een nieuwe mindset en actie brengt je van de realiteit naar je gewenste staat van zijn. Elke keer opnieuw.

 

Geloof weer in jouw sprookjes 

 

Vertel jezelf jouw nieuwe verhaal. Geef jezelf alle liefde die jij nodig hebt. En vraag het Universum om de magische bewijzen vanuit jouw verleden. Dé momenten waarop je eerder doorgezet hebt terwijl dat je dacht dat het niet mogelijk was.

Ik geloof wanneer je doet wat je leuk vindt en waarom jij hier bent (en dit voel je), het Universum jouw niet laat “vallen”. Never give up. Never give in. Never quit. Dat is alles wat het Universum van jou vraagt.

En wanneer je dit doet vanuit vertrouwen in jezelf, de liefde voor jezelf en elke vrouwelijke, intuïtieve vezel in je lijf, dan kan het niet mis gaan. Wanneer je intuïtie vermengt met afgestemde actie dan krijg jij magie. De magie waarvan je altijd al voelde dat het mogelijk was voor jou.

 

Omdat jij het waard bent
Omdat jij jouw energie en verlangens serieus neemt
Omdat jij weet dat dat is waarom jij hier bent en bereid bent elke dag op PLAY te duwen

 

Wanneer jij klaar bent voor die volgende stap. Gelooft in jouw droom en nu echt jouw next level in wilt zetten. En vooral wilt leven en/of ondernemen op de manier die ECHT past bij jou. Dan ben jij klaar voor mij en ga ik graag acht maanden samen met jou aan de slag.

 

Yes ik meld me graag aan! 

 

Ben jij de vrouw die:

Te vaak blijft hangen in de perfectie en daardoor (nog) niet ontvangt wat je diep van binnen wel al voelt

Iedereen draagt en slechts een beetje energie overhoudt voor jouzelf?

Grenzen heeft van elastiek en daarmee iedereen blij maakt behalve jezelf? 

Iedereen om jou heen ziet groeien en bloeien en jezelf verliest in worsteling, te hard werken en overmatige zelftwijfel? 

Haar intuïtie inzet en vertrouwt voor de halve wereld, maar deze te vaak in twijfel trekt voor jezelf?

Alles haarscherp aanvoelt van de ander en daarmee te weinig kan onderscheiden wat van jou is en wat van de ander?

Uit wilt breken en weet dat je dit energetisch moet, maar de deur alleen niet durft door te gaan?

Moeite heeft om haar eigen waarheid next level te spreken en zich nog te vaak verliest in de correcte vrouw rol en daarmee eigenlijk zichzelf verliest?

 

Ben jij er klaar voor om samen met mij deze 8 maanden reis te maken? Verbinden, healen en alles ontvangen wat in de energie al van jou is? Dan krijg jij vanaf 7 mei: 

  • Elke 2 weken een nieuwe module met daarin healingtechnieken, theorie, energie-oefeningen, visualisaties en tools om jouw intuïtie te versterken.
  • Elke maand een online groepscall via Zoom van 90-120 minuten met de andere maximaal zeven vrouwen waarin we samen verbinden, healen en alles in vertrouwen bespreken waar jij tegenaan loopt. Dit zijn de komende acht maanden jouw energetische sisters waar jij je elke keer weer mee kunt verbinden.
  • Elke maand een 1op1 met mij online of bij mij thuis van 90-120 minuten.
  • Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke energie ontvang jij van mij jouw ritueelpakket voor deze acht maanden. Items die jouw energie ondersteunen en waar je mee kunt werken en ervaren. Even helemaal zakken in jouw energie.
  • Een aparte Facebookgroep waar je echt als kleine, veilige groep vrouwen kunt verbinden. Jouw energetische sisters gedurende deze acht maanden.
  • En wat al mijn klanten als het meest bijzondere ervaren; je hebt 24/7 toegang tot mij op de momenten waarop je echt vastloopt. Ik laat je nooit hangen tot de volgende call of groepscall. Ik ben er all the way voor je en draag jou mee in mijn energieveld. I’ve got your back all the way.

 

Next level energetische vibes en ontvangsten krijg je door next level dappere daden. Ready om deze acht maanden samen met mij te rocken? Meld je via onderstaande link aan. Heb je vragen of wil je even samen afstemmen of dit programma voor jou is? Mail me dan via info@www.cindystal.nl

 

Yes ik meld me graag aan! 

 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top