Vertrouw jij jezelf in de grotere ruimte?

De nummer één reden waarom je niet naar voren stapt, is niet omdat je geen tijd hebt, er geen geld voor hebt of er nog niet aan toe bent. De nummer één reden is altijd en overal dat je jezelf te weinig vertrouwt in de nieuwe open ruimte. Klinkt een beetje vreemd wellicht…en toch is het zo. Let me tell you why!

 

Laat het oude (vertrouwde) achter je

 

Als intuïtieve man of vrouw heb je ervoor gekozen om de wereld een stukje mooier te maken met jouw gift. Je bent die gift…daar hoef je weinig voor te doen. Dit is wie je bent, waarvoor je hier bent en waarin je dus meer en meer mag expanderen.

De weg ligt voor je en het universum geeft je er altijd alles voor wat je nodig hebt. Je krijgt alle tijd, geld en middelen die je nodig hebt voor jouw grotere en grotere energetische ruimte.

Je wordt geboren en leert jouw lessen. Je opvoeding, de maatschappelijke systemen en je verschillende relaties dragen de liefde en pijn voor jouw groei en wonden die bij je lessen horen.

De pijn en wonden zijn er met één reden: Je wilt de contractie ervaren en weten dat deze dualiteit er is. Door het erkennen en niet meer afstoten van de dualiteit, kan de andere kant, aka overvloed, bij je komen. Let me tell you how!

 

Stop met het maken van

deze nummer één fout

 

Het feit dat er gedoe, geneuzel en drama geweest is in het verleden, betekent niet dat dit altijd jouw realiteit moet blijven. In elk uplevel mag ik mijzelf toestemming geven dat het weer speelser, lichter en leuker kan. Mijn leven was namelijk niet altijd fijn en ik ben met veel zwaarte en gedoe omringd.

Tegenwoordig weet ik dat dit niet mijn realiteit is. Mijn uitnodiging ligt erin de wereld om mij heen te laten zien dat het lichter, speelser en leuker kan. Dat Pleasure je geboorterecht is en niet is dat je moet verdienen of het pas na je werk mag.

Je nummer één fout is wanneer je continu ingetuned bent op de energie van je omgeving in plaats van op jezelf. Wanneer je kiest voor zwaar en gedoe omdat er nu eenmaal meer van beschikbaar is én jezelf niet vertrouwt in de open ruimte waar jij als leider mag staan.

 

Divine Leadership

 

Je bent een leider, geen meeloper. Je loopt voorop en dat betekent dat je daar soms alleen loopt, niet elke stap bekend is en je af en toe lijkt te struikelen. Vooral dit laatste vraagt vertrouwen. Het is namelijk verleidelijk om je omgeving te volgen en weer te kiezen voor controle.

Ga voorbij controle en omarm de chaos die er soms is. Chaos is de vooravond van je creatie. Net zoals grote, open ruimte in de natuur magisch voelt…voelt het ook zo voor jouw ziel in je dagelijkse leven.

Stap niet terug in de vertrouwde realiteit en ga voorbij schijnveiligheid. Je mag je af en toe ongemakkelijk voelen, het niet weten en stap voor stap ontdekken wat het nieuwe je wilt laten zien.

 

Omarm het magische avontuur

dat jouw leven heet

 

Voelt als avontuur toch? Speels, licht en met een rugzak vol tools omdat dit nu eenmaal jouw weg is. Omarm de avonturier in jou en vertrouw jezelf op die nieuwe plek. Omring je met mensen die je upliften. Neem advies aan van mensen die staan waar jij wilt staan en niet langer van mensen die achter je lopen. En most of all: tune in, open up & receive all the Pleasure life wants to gift to you!

Ben je klaar voor jouw verdieping en wil je vol vertrouwen en speelse energie het nieuwe avontuur aangaan? Ik heb deze zomer nog één plek vrij voor een persoonlijk coaching traject. Wil je meer weten? Mail mij via info@www.cindystal.nl en ik neem contact met je op.

 

Daarnaast kun je ook al direct starten

met één van deze mogelijkheden:

 

30 Days of Pleasure: 30 Dagen lang ontvang je elke dag een audio in je emailbox geheel gericht op het vergroten van jouw Pleasure energie en capaciteit! Healings, activaties en praktische oefeningen die je meer en meer laten spelen, genieten en vertrouwen op de magie die jij van nature bent. Meld je via deze link aan en start direct.

Pleasure with Money: Geld kan verlammen en wanneer jij je vastzet in de verlammende energie van geld, slaat jouw creatie vermogen dicht. Je stapt weg uit vertrouwen en gelooft onbewust niet meer in het onwijs creërende vermogen van plezier. In deze twee uur durende workshop geef ik je direct toepasbare tools, een krachtige healing en ontzettend veel inspiratie om jouw geld realiteit direct te switchen in de richting waar je haar weer wilt hebben.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top