Veiligheid ligt telkens in jouw eigen basis

Heb jij zondag mijn nieuwe podcast kunnen beluisteren? Ik heb er mooie reacties op mogen ontvangen. Als jij jouw verhaal gedeeld hebt, dan nogmaals dank je wel daarvoor. Deze week kom ik op alle berichten even persoonlijk terug. Dank je wel. Echt super leuk! Nog niet beluisterd? Via deze link kom je er direct op uit. 

Gisteren tijdens een netwerkwandeling kwam het gesprek ook weer op de diepere basis bij jezelf. Ik vertelde de vrouw waarmee ik samenliep over mijn innerlijke reis de afgelopen twee jaar. Het moment waarop ik mijn relatie verbrak en echt op mezelf mocht vertrouwen. Als vrouw, moeder én ondernemer. Hierin mijn eigen gouden driehoek vinden en mijn beslissingen en waarheid vertrouwen.

 

Een deep dive

in de diepere basis in jezelf

 

Veiligheid, ik vind het een magisch topic. Het is iets wat je raakt, ondernemer of niet. En het raakt je op alle vlakken. Een veilig of juist onveilig gevoel kun je immers op alle gebieden ervaren. In het ondernemerschap getriggerd door geld. In de liefde getriggerd door vorige ervaringen. Of in het moederschap door de onzekerheid die je voelt en de link die je telkens terug legt naar je eigen goed doen of falen. Veiligheid raakt je overall in jouw zelfvertrouwen en het geloof in jouw eigen waarheid.

Als ik kijk naar mijn eigen weg dan heeft het starten van mijn onderneming 4,5 jaar geleden mij een deep dive gegeven in de veiligheid vinden in mijn eigen basis. Vanaf dag één stapte ik in de achtbaan, die mij telkens weer een nieuw karretje bracht.

Bij de start lag mijn eigen basis in het vertrouwen in mijzelf als ondernemer, het op een dieper level staan voor mijn eigen boodschap en het durven investeren ook wanneer het resultaat niet afgezekerd is (dit is het immers nooit).

De zwangerschap van mijn zoon bracht door mijn bekkeninstabiliteit de uitnodiging om mezelf beter te voelen. Nog dieper durven voelen. Vertrouwen in het niet altijd alles weten en emoties niet uit de weg gaan. Mijzelf leren dragen. Als vrouw, ondernemer en als toekomstige moeder van mijn zoon.

Zijn geboorte opende letterlijk de weg naar mijn levensenergie. Ik geloof dat elke geboorte bij een vrouw ook figuurlijk een hoger level in het voelen van jezelf, jouw lichaam en innerlijke stem opent. Jouw vrouwelijke creatiecentrum draagt de grootste en meest mooie creatie in jouw leven en de geboorte opent deze grootsere energie. Je bent niet meer dezelfde.

Zo was het ook voor mij. Hoe meer ik in zijn ogen keek, hoe meer ik wist dat ik wat ik geloof niet alleen wilde voorleven, maar het vooral ook echt zelf voluit leven. Voor hem, voor mij en daarmee als vanzelf voor de wereld om ons heen. Vandaag voel ik nog steeds diezelfde drive om het leven volledig te ervaren. Te spelen met alles wat er is en steeds die verdieping in mijzelf aan te gaan. Voor hem én voor mijzelf.

 

The world will be set free

by women who are free

 

Als vrouw ligt er een prachtige uitnodiging in deze tijd om weg te bewegen van vaste systemen, patronen vanuit je vrouwenlijnen en het volledig zakken in jouw vrouwelijke energie binnen een maatschappij die grotendeels vanuit mannelijke energie bestuurd wordt. Jezelf dragen in je missie. Knoppen durven indrukken en spelen met de uitkomst. Oude lagen doorbreken en nieuwe deuren openen.

In dit leven is er weinig spannenders dan staan in die eigen waarheid, telkens op het diepere level. Maarrrrr, dat er ook niets mooiers is wanneer je dat diepere level bereikt hebt en je verankering weer vindt in je nieuwe normaal. Er komt geen moment waarop het ineens “stil is en er rust is”. Maak ook niet de fout om af te stemmen op rust, want je wordt er in je onderneming niet blij van.

Werk aan het vertrouwen in jezelf; in elke beslissing die je neemt. Nodig jezelf uit om op een andere manier te leven en ondernemen. Vanuit jouw vrouwzijn, energetisch en met het oog op plezier, vrijheid en natuurlijke ontvangkracht.

En sta jezelf toe dat je stukken mag doorwerken, doorleven én dat er in die processen altijd genoeg geld voor jou is. Altijd. Je bent veilig. Elke vrouw die ik spreek heeft nog nooit een periode gehad waarin geld er niet voor haar was en toch ligt er zo’n collectieve angst op.

Jij en ik wij hebben deze tijd gekozen om de systemen rondom geld, opvoeding en het ondernemen an sich te doorbreken. Je bent hier niet om de massa te volgen. Je bent hier voor jouw missie en voor jouw bijdrage aan een stuk collectieve healing.

Nodig jezelf uit in de grootse versie van jezelf. Dans, have fun en vertrouw elke stap die je zet. Speel en vind steeds die diepere basis bij jezelf. Dit leven is er voor jou. Leef haar voluit en speel met alles wat er op jouw pad komt.

 

Wil jij 11 weken lang met mij groeien

in life én business?

 

Je mag me alles vragen en ik deel mijn grootste tools met je in prachtige modules, krachtige audio healings en leuke wekelijkse livestreams. Binnenkort geef ik Oneness sets you free weer 11 weken lang. Ook binnen dit online programma gaan we werken met sexuele energie als creatietool voor het waarmaken van jouw verlangens in life & business. 

Het online programma dat ik na een sucessvolle eerste editie voor de tweede keer geef en waar ik met heel mijn hart achter sta. Hier zit alles in waarvan ik geloof dat het je verder helpt in je intuïtieve onderneming én je overall een groter gevoel van tevredenheid, zelfvertrouwen en onwijs veel plezier geeft.

Let’s have fun together! Doe je mee? Het leven is gemaakt om van te genieten en voluit te ervaren. Er heeft zich al een toffe groep vrouwen aangemeld. Ondernemers en vrouwen met een diepere droom die de wereld in mag. Ik verwelkom je graag.

Ik heb nog maar 1 VIP Plek vrij en je kunt uiteraard ook aansluiten voor de online only variant. Ook super krachtig. Kies wat klopt voor jou. En wil je even samen afstemmen wat past? Beantwoord deze email en ik neem contact met je op.

Yes count me in!

 

Geniet van je dag en have fun met alles wat je doet! 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top