Van sexual healing naar intuïtief leiderschap

“Ik kon toen toch niet anders?” Ik zag het verdriet in haar ogen. Een maand geleden had ik een VIP dag met een prachtige vrouwelijke ondernemer. Prachtig inside & out. Vrouwelijk ten top…aan de buitenkant. Echter het contact met haar vrouwelijke ontvangkracht was zij helemaal kwijt. De energie die creëert, manifesteert en ontvangt.

En daardoor bleef haar praktijk leeg. Een perfecte website, prachtige blogs en een sterk aanbod…maar weinig tot geen klanten. Herkenbaar? Lees dan verder hoe jouw vrouwelijke energie elke realiteit kan draaien.

In een maatschappij als deze moeten wij vrouwen alles. Niet om zielig te doen, maar laten we even heel eerlijk zijn. De vrouw draagt het gezin. De vrouw heeft daarnaast een baan of eigen onderneming. De vrouw wilt ook nog de liefdevolle partner, beste vriendin en perfecte dochter zijn. Het is vandaag de dag niet makkelijk om vrouw te zijn.

En dat klopt, maar dat komt niet door bovenstaande rollen. Vrouwen zijn gemaakt om te ontvangen. Letterlijk vanuit de revolutie: tijdens het vrijen ontvangt de vrouw de man. Als vrouw ben jij de ontvanger en van daaruit draag je een heel gezin, dorp of zelfs samenleving in jouw krachtveld mee.

Niet wat je doet, maar

wie je bent bepaalt de energie. 

 

Terug naar de vrouwelijke energie die creëert en ontvangt. Intuïtie is vrouwelijke wijsheid. Actie is de mannelijke energie die erna komt. Te vaak hangen vrouwelijke in de “doe-stand”. Nog even deze aanpassing op mijn website, die cursus nog volgen en hey als ik toch bezig ben direct even nieuwe foto’s voor mijn website laten maken.

Alles vanuit tekort gedacht en dat de energie die jij nu bent nog niet genoeg is. Wat als je gaat ontvangen wat er nu al is? De energie die jij bent en deze voluit laat stralen? Diep inademen en vooruit stappen als de mooie vrouw die jij bent en met heel haar energie een ruimte kan laten oplichten.

Terug naar de vrouw uit mijn voorbeeld. Twee jaar geleden kwam haar man onverwacht thuis te zitten na het verlies van zijn baan. Hij ging het huishouden doen en zij nam de kostwinning op zich. Volledige draai van de natuurlijke energie. En natuurlijk mag jij als vrouw de kostwinnaar zijn, maar wanneer dit geen vrijwillige keuze is…zie je dat energie haar eigen plan heeft.

Haar man raakte zichzelf kwijt in het huishouden. Hij was niet gelukkig en zij ook niet. Na haar lange werkdagen kwam zij thuis en moest daar het huishouden nogmaals gebeuren omdat het in haar ogen niet goed was en zij het niet los kon laten.

Het ontslag van haar man bleek uiteindelijk het ontslag van hun huwelijk en de verharding en disbalans van haar energiehuishouding. Voor een intuïtieve onderneemster is het van belang dat de energie in jou vrij kan dansen. Wanneer je door welke situatie ook gedwongen wordt om te verharden, zie je dit terug in jouw realiteit.

 

Voel je veilig in jouw eigen energie

 

Verharding creëert sluiers en schilden. Energieblokkers. Ze laten slechts mondjesmaat de gewenste energie door. De mannelijke energie heeft je tijden overeind gehouden. Gezorgd dat je bleef staan. Geholpen jezelf te dragen. Alleen een overmatige mannelijke energie is de nummer één blokker voor het energetisch ontvangen.

Te veel aan mannelijke energie betekent een innerlijke strijd die zich aan de buitenkant manifesteert als worsteling, hard werken en trekken om het gewenste resultaat te bereiken. Ik heb jaren in de Marketing en Sales gewerkt en gecomineerd met een misbruik verleden maakte dit dat ik mijn mannelijke energie overmatig inzette om overeind te blijven en mij veilig te voelen.

Dit zorgde dat ik door kon rennen, maar maakte ook dat ik nooit echt gelukkig was. Niet in een relatie, niet als moeder en daarnaast lange tijd ook niet in mijn bedrijf. Tot ik aan de slag ging met de diepe pijn onder mijn realiteit. De schilden stuk voor stuk verwijderen voor mijn hart. Mij weer veilig voelen in mijn vrouwelijke energie. In het mogen ontvangen. In de liefde voor mezelf en die van een ander.

 

Sexual healing opent
intuïtief leiderschap

 

Toen pas kon ik én makkelijker ontvangen én het daarnaast ook echt ontvangen. Ten diepste voelen, ervaren en omarmen. Niet langer worstelen, duwen en trekken om iets te bereiken. Compleet vanuit mijn eigen waarheid, sensualiteit en intuïtieve wijsheid naar voren stappen als de mooie vrouw die ik ben.

Toen ik vanmorgen het bericht las dat mijn klant op een event geweest was waar zij compliment na compliment kreeg over haar energie, uiterlijk en de aanvragen voor haar cursus binnenstromen voelde ik de dankbaarheid door mij heen stromen.

Geen schilden meer. Dansende energie in onze, vrouwelijke lijven. Volledig ontvangen. Zij en ik.

Wil jij jouw vrouwelijke kracht ook volledig kunnen ontvangen? Intappen op die universele, intuïtieve wijsheid welke wij vrouwen zo mooi kunnen inzetten in ons leven en onze business? Weg bewegen van worstelen, hard werken en misplaatste perfectie als uitstelgedrag?

Meld je dan aan voor mijn gratis 5-daagse Unleash your inner Goddess waarin ik je ga helpen de vrouwelijke energie volledig te ontvangen. In je lijf, in je leven en business, in alles dat je bent. Vrouwen power vanuit zachtheid en ontvangen. Omdat het veilig is. Omdat het jouw natuurlijke staat van zijn is. Omdat jij ALLES bent en mag zijn.

Meld je via deze link aan en je bent er a.s. maandag automatisch bij:

Ja, ik doe graag mee! 

 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top