Van Pleaser naar Pleasure

Deze vraagt om echte verbinding. Verbinding vanuit je hart en met een sterke aarding vanuit de liefde voor jezelf. Het is tijd om het hartchakra meer en meer te verbinden met je p*ssy of je p*nis met je hart wanneer je dit als man leest. Alleen blijven zweven of enkel je missie voelen vanuit je hart werkt niet meer. Deze tijd vraagt om oprechte verbinding en ware embodiment van je teachings. 

 

Time to ditch the pleaser

 

Pleasen helpt je niet meer. Het hielp je nooit en toch laat deze bewustzijnsgolf zien dat ze nog meer en meer los wil. Het hoeft niet meer. It’s time to welcome all of you. The good, bad & the ugly. Ieder van ons heeft een level pleaser dat je (onbewust) aangeleerd is als jonge vrouw of man.

De ongezonde mannelijke energie wil zo graag helpen. Geven, fixen en oplossen. Het hoeft niet altijd. Je hoeft niet meer enkel te redden én je mag vooral ook weer zelf verlangen, spelen en groots ervaren. 

De ongezonde vrouwelijke energie wil net zo graag helpen. Ze draagt, heeft immens lief en zet zichzelf continu op plaats 2 t/m 101. Je hoeft niet meer te zorgen om gezien te worden. Je hoeft niet enkel te geven om te kunnen ontvangen. En je hoeft niet elke dag voor je heilige altaar te zitten om je verlangens waar te maken. 

 

Maak jezelf niet onnodig klein

 

Pleasen heeft weinig tot niets met echte verbinding en liefde geven te maken. Er zit veel meer onder dat je bevestigt krijgt hoe waardevol of onmisbaar je bent. Het komt vaak vanuit je jonge jaren waarin jij voelde dat jouw behoeften niet zo belangrijk waren. 

Er was simpelweg niet de energetische draagkracht om je dit te geven.  En dus ben je gewend om jouw ruimte kleiner te maken en jouw sprankels en glitters in te zetten om het leven van een ander leuker, waardevoller en rijker te maken. Het helperssyndroom in optima forma. 

In jouw optimale energetische ruimte is zoveel pleasure dat je als levensenergie in kunt zetten voor al jouw verlangens. Die vrouwelijke sensualiteit die als vuur jouw draagkracht opstookt. De gezonde mannelijke energie die ontzettend gedreven is een verlangen waar te maken. En die primal energie die je schaduw en licht beide even sterk laat ervaren en transformeren. 

 

Pleasure is er voor ons allemaal


Deze tijd laat je zien waar je gewend bent om jezelf kleiner te maken. Voel maar eens voor jezelf. Heb je er moeite mee om te laten zien hoe goed het bij jou nu wel gaat te midden van alles waar andere mensen in kunnen zitten? Merk je dat je meegaat in gesprekken waarvan je heel goed weet dat het niet jouw trilling is? En voel je zelfs al hoe je haast onbewust je trilling verlaagt om maar ergens tussen te kunnen passen? 

Het mag gaan. Je mag het pleasen next level loslaten. Niemand is erbij gebaat om die lagere en kleinere versie van jou te krijgen. Je mag het ongemak van een ander in de ogen kijken, zonder daarbij zelf terug te stappen in je verlangens. Je mag voelen wat het met een ander doet en zelf je energetische ruimte direct erna weer vergroten. En je mag in vertrouwen blijven staan terwijl je de ander liefdevol de ruimte geeft om zelf te bewegen. 

Niemand hoef je mee te trekken op jouw trein. Pleasure is de meest gewilde bestemming waar mensen na hun weerstand, triggers en wegkijken zelf wel weer naartoe willen. Wees vanuit die energie en trilling de meest liefdevolle en sterke leider die jouw mensen nodig hebben. Let them come to you in plaats van andersom. 

 

Own your body 

Love the sh*t out of yourself 

& Tune into your wildest desires. 

 

It’s time to step up & be the soul

of your business

 

Pleasure, embodiment en vrouwelijke of mannelijke sexualiteit zet ik in al mijn trajecten voor je strategie. Energy first & het krachtig ontvangen van je verlangens is je logische gevolg. Niet meer andersom. Wil je meer weten en samen kijken hoe dit in jouw verlangens, leven en/of business past? Stuur mij een email via info@www.cindystal.nl en ik stem graag samen met je af.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top