Van bevestiging van buitenaf
naar kracht van binnenuit

Ik sprak gisteren twee mooie, krachtige onderneemsters. Beide volgen ze bij mij een langer traject en combineren ze persoonlijke groei met hun business groei. In mijn ogen gaat het één niet meer zonder het ander. Hoe meer jij jezelf de ruimte geeft, je verlangens erkent en de liefde voor jou vergroot, zo draait je business met je mee. Elke verdieping in jou zorgt voor een enorme kwaliteitsverhoging in je business.

Jij en ik we zijn van de generatie die groots mag verlangen. Niet vanuit tekort en dat het altijd maar beter moet, nee juist vanuit jezelf toestaan je verlangens serieus te nemen. Jij verlangt naar wat in de energie al van jou is…anders verlang je er niet naar. Je buurvrouw verlangt er namelijk misschien niet eens naar en dat is helemaal ok.

 

Liefdevol je ruimte innemen

 

Jij hoeft niet meer te kiezen voor de “flatline”, terwijl je geen flatline bent. Ik wil dat elke vrouw het vertrouwen voelt om haar verlangens waar te maken. Niet meer terug te stappen in klein denken. Niet meer haar eigen gevoel opzij te zetten. En ook niet meer haar eigen behoeftes naar achter te plaatsen.

En believe me, grotere ruimte innemen mag soms ongemakkelijk voelen. En ook dat mag er zijn. Jij mag er zijn in alles dat je voelt, bent en waar je van droomt. In business, in het moederschap en in de liefde. In een combinatie van alles of zoveel als klopt voor jou.

Vroeger is je misschien verteld dat je normaal moest doen. Niet te gevoelig, niet te groot, niet te zwak. Wat het dan ook was. Wat jij voelde werd niet erkend. Het mocht er niet zijn. Terwijl, hoe klein je ook was…je wist dat je gelijk had. En daar maakte je onbewust de klik dat je gevoel niet klopt. Het mag niet er niet zijn. Er is geen ruimte voor.

 

Veiligheid steeds weer in jezelf vinden

 

Lieve, mooie vrouw voor al jouw gevoel is ruimte. Jij bent je gevoel. In al haar grootsheid. Het sensuele, de dansenergie en het krachtige aarden van de meest mooie manifestaties. En al die vrouwelijkheid mag er ook zijn in de minder leuke dingen. Je mag voelen, je mag het soms niet weten en je mag soms even wiebelen.

Durf je gevoel toe te laten en weet dat er hele mooie tools zijn om hiermee steeds weer de veiligheid in jezelf te vinden. Steeds weer terug naar de liefde in jezelf. Die grote kracht, die je overal in kunt zetten; in life en business.

Denk maar eens na, wanneer jij je veilig voelt en er genoeg tijd en geld is dan creëer je anders. Je lichaam voelt anders, er is ruimte. Jij bent anders in heel je energie. En dat voelt je klant onbewust ook.

Ondernemen vanuit verkramping heeft geen zin. Het kost je een hoop energie, zinloze netwerkborrels of eindeloze potentials najagen. Anderhalf jaar geleden veranderde mijn leven op een manier dat ik er geen tijd meer voor had. Ik kon het simpelweg niet meer doen zoals ik het altijd deed.

 

Groter kiezen
vanuit elke verdieping in jezelf 

 

Mijn leven met Finn, mijn zoon vroeg om een andere manier van leven én ondernemen. De eerste stappen voelden onveilig en harder werken maakte het alleen maar erger. Ik wist dat het anders mocht. Ik wilde niet meer terug vallen en vooral weer zelf voluit leven. Genieten en op een dieper level ja zeggen tegen mezelf en het ondernemerschap. Ook in mijn nieuwe situatie, die in het begin onveilig voelde.

Ik was niet ooit ondernemer geworden om me te verliezen in nog harder werken, geen tijd meer om in het bos te lopen of om ’s avonds te worstelen met mijn kind omdat hij mijn onrust voelde. Ik was ondernemer geworden om vrij te zijn. In mijn eigen ritme te leven. En mijn eigen energie en krachtveld beter te kunnen managen.

De sleutel zat niet meer aan de buitenkant, de sleutel zat in mij. Eerst mijn energie. Ik was er voor mijn klanten en voor de rest hield ik mijn agenda vrij. Ik ging aan de slag met het vrij maken van mijn lichaam. Oude patronen doorbreken, mijn kracht vergroten in de onzekere situaties en mijn sexuele, levensenergie vergroten.

Er ligt in deze maatschappij zoveel oordeel en taboe op het werken met je lichaam terwijl het door de eeuwen heen altijd een immense kracht van vrouwen geweest is. Kinderen worden geboren vanuit een vrouwenlichaam. Creaties komen van de binnenkant naar buiten. Groter ondernemen juist vanuit de achterkant van je bedrijf.

 

Jouw sexuele energie
als ultieme creatietool

 

Je mag je lichaam helemaal openen in al haar vrouwelijkheid om die immense creatiekracht weer vrij te laten stromen. Het vuur weer te laten branden. Vrij, wild en vol passie…geheel vanuit de liefde voor jezelf. Als vrouwelijke ondernemers met mij op dit stuk aan de slag gaan, dan voelt het in het begin een beetje onwennig en dat mag.

Je bent, ook als ondernemer, nog te veel gewend dat je hard moet werken. En dat mag, maar wel alleen maar aan de dingen die jij leuk vindt. En let’s be honest, dan voelt het niet als hard werken. Schrijven is voor mij bijvoorbeeld geen werken. Ik schrijf elke dag Instagram posts en stories, maar die vliegen er ’s ochtends of op het toilet als vanzelf uit. Die ontstaan vanuit mij en mijn gevoel op dat moment.

Ik wilde niet meer plannen.
Ik wilde niet meer vastgrijpen vanuit angst.
Ik wilde niet meer vastzetten.

In mijn leven als moeder van een klein kind waarin veel van de opvoeding op mij neerkomt, ligt er elke dag wel een kans om in de angst te stappen. Ik had terug in loondienst kunnen gaan vanuit verkapte veiligheid. Ik had vijf dagen kunnen werken in plaats van drie en vier per week. Ik had kunnen kiezen voor nul tijd voor mezelf naast alles wat er al “moet”.

En toch zie ik elke keer weer dat mijn businessmodel met mij meedraait. Als ik het werk in mij doe, mijn verlangens volg en elke keer durf te kiezen voorbij mijn huidige realiteit, dan draait elke kans met mij mee.

 

Verlangens waarmaken vanuit eigenWIJSHEID

 

Ik manifesteer alles waar ik mijn zinnen op zet en ik ben gestopt met mezelf fout te maken voor alles waar ik nog niet zou zijn. Waar mijn energie niet achter zit,  doe ik niet en is enkel de ruimte die nodig is om te doen wat ik wel wil manifesteren. Voorbij nummers, statistieken of immens ver vooruit denken.

Ik kies enkel nog vanuit mij. Ongegeneerd, schaamteloos en volledig vrij. Voorbij het systeem, het vastzetten door een ander of hoe het missschien vorig jaar werkte. Ik leef nu en ik kies wat nu goed voelt. En vanuit de open ruimte zie ik morgen weer verder. En als je los komt van je verslaving aan zekerheid die eigenlijk je vuur alleen maar dooft, je ruimte verkleint en je energie verzwaart, dan kan het Universum je weer verder leiden op het pad dat al die tijd al van jou was.

Voel jij dat ik jou verder kan helpen in je dromen, verlangens en je business? Een combi van werken aan je businessmodel en wat echt werkt voor jou én bovenal een fantastische verdieping in jouw energie, vertrouwen en waarde-erkenning als vrouw? Meld je dan aan voor één van mijn twee VIP Groepsdagen via deze link. Voor 16 december is er nog 1 plek. 

 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top