Spiritual Leadership & Feminine Flow vormen de sleutels voor jouw gouden business

Verlangens maak je niet alleen waar door de juiste mindset. Afstemmen doet absoluut veel voor je, maar soms kan er iets anders als een poortwachter voor jouw verlangen staan. Een grote block waar je niet omheen of doorheen komt. Hoe hard je ook je best doet.

Voel jij je niet zoals jij je graag wilt voelen in je business? Of juist wel in je business, maar loop je privé vast? Je relatie loopt niet zoals je zou willen. Het moederschap ontaardt in een struggle die jouw verdere groei tegenhoudt. Of je voelt andere struggles die je persoonlijke groei belemmeren of juist die van je business.

Lijkt het voor de buitenwereld misschien allemaal perfect, maar voelt het diep van binnen anders? Lukt het je niet om dat wat je diep van binnen voelt succesvol vorm te geven op de manier die écht past bij jou?

Kijk naar het aanbod hieronder en voel wat jouw volgende stap is.

Your life, your business, your energy

Steeds vaker ontmoet ik ondernemers in mijn praktijk die veel geld kunnen verdienen, grote (maar niet efficiënte) netwerken hebben of juist met een grote droom. Ze lopen vast in het succesvol neerzetten en doorpakken. Ik spreek ze tijdens coachingssessies, op netwerkbijeenkomsten of in every day life. En weet je wat me opvalt? De struggle, het gevoel en de angst zijn bij iedereen hetzelfde.

Of je nu starter bent of je bedrijf al iets langer hebt, de innerlijke strijd blijft in elk level hetzelfde. De onzekerheid, oude blokkades of te groot voelende verlangens.

Geelvest01a

Herken jij jezelf ook in één of meerdere van onderstaande struggles?

  • Hoe breng ik werk en privé nog meer in balans?

  • Hoe verlies ik mezelf niet in het werk wat er steeds weer en meer op me af komt?

  • Hoe kan ik naar buiten met dat ene verhaal zonder dat het mij privé alles kost?

  • Hoe sta ik weer vol plezier in mijn bedrijf in plaats van er achteraan te rennen?

  • Hoe breng ik dat ene product/dienst succesvol naar buiten zonder dat ik (weer) direct alles moet veranderen?

  • Hoe sta ik vol vertrouwen voor mijn waarde?

I've got your back

Prachtige, krachtige, intuïtieve ondernemer, I’ve got your back. Jaren heb ik mij verscholen onder die grote, zwarte deken. De deken die continu en zonder dat ik het wist als een block over mijn manifestatiekracht lag. De deken waaronder mijn gekwetste ik zich verschool voor de buitenwereld.

Op mindset, drive en wilskracht kon ik veel. Tot het niet meer genoeg was. Ik draaide prachtige omzetten, maar was niet meer echt gelukkig. Frustratie, schuld en oude pijn en systemen weerhielden mij van het gemak echt volledig durven omarmen.

Ik stond het mezelf onbewust niet toe vanuit oude pijn. Ik stond het mezelf niet toe omdat ik het mezelf niet waard vond. Ik stond het mezelf niet toe omdat ik niet beter wist en mezelf te weinig vertrouwde. Totdat ik er anders naar ging kijken en anders ging handelen, vanuit volledige intuïtie en EIGENWIJSHEID.

Wat kan dit voor jou & jouw business betekenen?

Spiritual Leadership & Feminine Flow gaan hand in hand. Ze zijn voor mij de gouden sleutels in mijn onderneming. De business die mijn leven heet. Waarvoor ik geboren ben en volledig vanuit mijn hart.

Jaren heb ik gezocht naar die éne sleutel. Ik heb veel gewerkt. Ik heb veel geheeld. Ik heb mijn alles gegeven. Tot het moment waarop voor mij alles samen kwam. Als moeder van een peuter en als ondernemer ging ik weg bij mijn toenmalige partner en elke zekerheid viel onder mij vandaan. Daar stond ik dan, elke basis was weg en er was niemand meer om mij op te vangen of achter te verschuilen.

Volledig vanuit mijn eigenWIJSHEID stapte ik naar voren. Toen ik deze stap zette gebeurde er iets magisch en dat straal je uit in je business. De magie die je veilig laat voelen bij jezelf en vertrouwen geeft in jezelf en jouw business!

It’s not about how your business looks on the outside.
It’s all about how you feel on the inside!

Spiritual Leadership & Feminine Flow als sleutels voor mijn gouden business. Goud omdat het niet langer alleen de business betreft. Een business is enkel goud wanneer jij er ook optimaal van kunt genieten én jezelf als goud omarmt.

Dit traject is opgebouwd vanuit de 3 sleutels die ik overal in doorvoer en welke jij zult ervaren wanneer je besluit dit samen mij te willen doorlopen en succesvol toe te passen binnen jouw business:

WhatsApp Image 2020-09-29 at 15.04.40 (1)

Creatiekracht

Jij onderneemt volledig vanuit jouw passie & jouw energie. Jouw creatiekracht wordt groter, er komt meer ruimte en dus ook meer ideeën.

WhatsApp Image 2020-09-29 at 15.04.40

Levenskracht

Er komt meer vertrouwen in jezelf en in jouw business, alles gaat gemakkelijker en je ontvangkracht vergroot als vanzelf mee.

WhatsApp Image 2020-09-29 at 15.04.09

Expressie kracht

Je wordt vrijer, met passie, gemak en vuur leer jij in je leven te staan en jouw business te runnen waardoor je natuurlijke aantrekkingskracht haar werk doet.

Leer ondernemen vanuit je hart met een strategie die is afgestemd op jouw business én je leven. Volledig in lijn met jouw Spiritual Leadership & Feminine Flow!

Voordat je aan dit traject begint, hebben we een persoonlijk call samen. Zo bepalen we of je hier echt klaar voor bent en wat dit traject voor jou en jouw business kan betekenen.

Het is belangrijk dat we elkaar ook echt aanvoelen in de energie. Dit traject kan alleen vanuit volledige verbinding en als jij echt klaar bent om schaamteloos al je verlangens waar te maken in life en business.

Scroll naar top