The journey of the Priestess

Ben jij klaar om volledig en vol vertrouwen in jouw waarheid te staan? In elk facet van je leven & in je business. 

Wil jij volledig vertrouwen op jouw eigen energie en weten wanneer je AAN mag en vertrouwen wanneer je mag "rusten"? 

Wil jij overall meer speelsheid, pleasure en gemak met jouw vrouwelijke, creërende, sensuele kracht?

Start: 02-02-2022, aanmelden voor wachtlijst nu mogelijk 
Duur: 12 weken

Jij en ik & een groep mooie, gelijkgestemde vrouwen. Ready? 

GJW05

Every woman is a priestess;
creating the sacred spaces of her life & business

 

Spelen met je intuïtie ken je. Vrouwelijke ontvangkracht heb je ook al in ervaren of lees je meer en meer over. En je nieuwsgierigheid is inmiddels ook gewekt om meer te werken vanuit de energetische kracht van jouw vrouwzijn. Jouw sensualiteit als kracht. 

En toch, voelt het niet comfortabel. Je kijkt nog te veel naar anderen terwijl je heel duidelijk voelt dat jij als leider voor jouw stuk mag staan. 

Je weet dat je hier voor een groter stuk bent. Je weet dat jij hier met een duidelijk doel bent. En je weet dat dit echt uit jou, jouw levenslessen en jouw opgedane kennis mag komen. Je weet het én je voelt het in elke vezel van je lichaam. 

Je bent krachtig, slim, hebt een eigen visie, ontzettend leuke humor, neemt krachtige stappen in je leven én business. You know your shizzle! En toch, durf je hier nog te weinig voor te staan. In je leven én dit zie je ook terug in je business. 

 • Je zet je stappen, maar doet dit vaak nog alleen en het voelt als te hard werken. 
 • Je deelt je waarheid en zodra je voelt dat de ander het (nog) niet zo voelt, stap je nog te vaak terug. 
 • Je vindt het spannend en zelfsabotage is nog te vaak je beste vriendin. 
 • Je voelt je soms verloren in je intuïtie en creativiteit. Wat is nu echt en HOE aard ik dat dan succesvol op de manier die echt bij mij past? 
 • Je hebt die sterke intuïtie en daarom ook een oversterk hoofd. En dit laatste houd je vaak nog te lang op de plek waar je niet meer wilt zijn. 
Geelvest03

Ik weet zeker dat jij:

 • Je potentie niet langer vast wilt zetten en jouw waarheid een groter platform wilt geven.

 • Je waarde wilt erkennen en dit ook terug wilt zien in de ontvangsten in jouw leven én business.

 • Weet dat je minder "vanille / girl next door" bent dan je laat zien én graag ook die kant meeneemt in je business én of je relaties.

 • Voelt dat je klaar bent voor meer vrouwelijk leiderschap in je business, het moederschap én je relaties. You just know it's time to step up your game.

 • De roep van embodiment hoort en die level-up in divine feminine power meer dan voelt én wilt maken.

En toch voelt het nog te ver weg....

 • Je hebt waarschijnlijk al aardig wat (online) programma's gevolgd. 
 • Healing is je ook niet onbekend. 
 • En misschien heb je ook al één-op-één met een coach gewerkt. 

Maar damn, het voelt nog te veel als hard werken, trekken en dit merk je ook aan de energie in je lichaam en/of de onnodige spanning in je privéleven. Je wilt het niet alleen weten met je hoofd. Je wilt het bovenal echt voelen én terugzien in je realiteit. 

Je wilt de energie meer vertrouwen en echt jouw pad volgen.

Je wilt je niet langer aanpassen.

Je wilt jouw hoogste waarheid spreken en vertrouwen dat het leven altijd vóór jou werkt. 

Maar hoe dannnnnnnnnn?

The journey of the Priestess

Meld je aan: Your Priestess temple awaits you

Meer dan een online programma.
Meer dan coaching in een groep met gelijkgestemde vrouwen.
Meer dan zomaar een cursus die je eerder deed.

The Priestess Journey verandert je hele leven. Life & Business!

Je gaat van afstemmen in je notitieboek naar voelen én de afstemming zijn.
Je gaat van overvloed kiezen naar overvloed zijn.
Je gaat van weten naar embodiment én daar ligt je sleutel!

Op 02-02-2022 start de volgende ronde van The journey of the Priestess. Heb je interesse? Laat je gegevens achter voor de wachtlijst of stuur mij een email via info@www.cindystal.nl Dan ontvang jij als eerste alle informatie!

DSCF8256

Ik ben Cindy Stal en open deze 12 weken mijn tempel graag voor jou.

 • Ik help je graag met de embodiment van de energie die jij al voelt.

 • Ik help je graag de vrouw die je wilt zijn energetisch te claimen.

 • En ik help je graag dit te ownen in het aardse; vrouwelijke ontvangkracht in haar optima forma!

The journey of the Priestess

In mijn vijf jaar ondernemerschap heb ik vrouwen geholpen hun echte, innerlijke stem te ontdekken en vol vertrouwen te staan voor deze diepere waarheid en verlangens.

Ik vind energie 100x belangrijker dan strategie. Embodiment van je boodschap is key!

Ik ben niet gevoelig voor de gouden plaatjes die iedereen op social neerzet en help jou graag je sterk en erkend te voelen in jouw ECHTE plaatje.

Ik deel vanuit authenticiteit en teach vanuit mijn levenservaring. Ik verveel je niet met theorie en omring je met mijn liefdevolle, volledig vertrouwende en keeping it real energetische container!

Ik heb elke tool die ik teach zelf getest, doorleeft en in mijn leven en business neergezet. Deze tools bieden mij de kans om mijn leven te leven zoals ik het wil én zoals het past bij mij als vrouw, moeder en ondernemer.

Ik onderneem en leef in mijn ritme, pas hier elke keer mijn business op aan en ben een dominatrix op het gebied van energie claimen en succesvol aarden.

Kortom, ik leef dit leven maar 1x en ik wil er alles uithalen wat erin zit.
En dit lieve vrouw, gun ik jou ook.

Op 02-02-2022 start de volgende ronde van The journey of the Priestess. Heb je interesse? Laat je gegevens achter voor de wachtlijst of stuur mij een email via info@www.cindystal.nl Dan ontvang jij als eerste alle informatie!

The journey of the Priestess

Ik ben ontzettend trots op wat ik neergezet heb in mijn business en privéleven als vrouw en moeder. Dit gun ik jou ook en ik wil je helpen het waar te maken. 

Want heel eerlijk, het was ook wel eens anders. In deze 12 weken deel ik de energie en tools met je die voor mij hét verschil gemaakt hebben. 

Ik wil dat jij jouw business en leven vorm kunt geven op de manier die klopt voor jou (en jouw gezin). Ik leer je graag slimmer werken, beter voor jouw energie te zorgen én most of all: 36.0 voor jouw waarde te staan in elke keuze die jij maakt. 

Ik weet dat mijn manier van teachen anders is. Meer dan eens vertellen mijn klanten dat ze business eerder niet zo geleerd hebben én dat hun business nog nooit zo gemakkelijk en speels gevoeld heeft. Omdat het past, écht past bij wie jij bent. 

Ik combineer online content met wekelijkse Zoom groep calls. Ik hou ontzettend van healing en haar diepe, transformerende shifts. 

In dit programma neem ik je mee in de Priestess lifestyle. Energiemanagement vanuit zelfliefde, waarde-erkenning en pleasure first.

Business komt er altijd een stuk bij kijken, maar ik leer je vooral dat meer succes, volgers en geld het logische gevolg is van jouw transformaties en pleasure in alles wat je doet. 

Ik ga voor echtheid, energie & het volledig ownen van jouw waarheid boven perfectie. 

Op 02-02-2022 start de volgende ronde van The journey of the Priestess. Heb je interesse? Laat je gegevens achter voor de wachtlijst of stuur mij een email via info@www.cindystal.nl Dan ontvang jij als eerste alle informatie!

Geelvest02

12 Wks of pure energetic abundance. Dit levert onze journey samen je op:

 • De waarde-erkenning zodat jij vooral voelt dat het jouw business én jouw leven is. Jij bepaalt de regels en mag ontzettend genieten van het spel dat dit alles is.

 • Van "weten" naar voelen en succesvol geaard zien dat energie en pleasure echt sterker is dan elke strategie ooit voor je kan doen.

 • Vertrouwen in jezelf, het universum en energie zoals je het nog niet eerder ervaren hebt.

 • De energetische embodiment om succesvol te staan voor wat jij nu ECHT wilt en vooral hoe jij dit neer wilt zetten.

 • Next level vrouwelijk leiderschap in elke stap die jij zet.

 • Overall grotere draagkracht zodat jij je vol vertrouwen durft over te geven aan wat het leven door jou heen wilt laten ontstaan. Ook in business, juist ook in business!

The journey of the Priestess

Dit programma is niet voor iedereen. Het kan maar duidelijk zijn...
Het is namelijk niet voor jou wanneer jij: 

 • Een business-coach zoekt die jou een knippen-en-plakken-strategie levert. 
 • Niet open staat voor down to earth advies en de liefdevolle schop onder je kont. 
 • Een schooljuffrouw zoekt die je elke stap van de weg bij de hand neemt en oplet of jij alle opdrachten wel netjes maakt. Die is er in het echte leven immers ook niet.
 • Ik wil je met meer plezier leren werken en vertrouwen geven dat energie key is. 
 • Ik wil de Priestess in jou alle ruimte geven om je te helpen in elke stap die je zet. Ook wanneer dit programma straks afgelopen is. 
 • En most of all, wil ik je leren vertrouwen op jouw eigen ritme. Je 3 maanden toegang geven tot mijn energetische container zodat je kunt spelen met deze energie. Ervaren wanneer je in de yang mag & wanneer yin juist belangrijker is.

Dit programma is er voor jou om jezelf op numero uno te zetten in alles wat je doet. Als vrouw in je relaties. Als moeder van onze energetisch sterke kinderen. En als ondernemer binnen een markt die je verleid tot schaarste-marketing, moeilijke strategiëen en zoveel meer dat helemaal niet bij de intuïtieve vrouw past.

Op 02-02-2022 start de volgende ronde van The journey of the Priestess. Heb je interesse? Laat je gegevens achter voor de wachtlijst of stuur mij een email via info@www.cindystal.nl Dan ontvang jij als eerste alle informatie!

Ok, je zoekt nog iets meer houvast...

The journey of the Priestess duurt 12 weken en elke week bestaat uit: 

 • Een Zoom-call waarin je alle vragen kunt stellen (naast de privé Facebook groep).
 • Het bouwen van het vertrouwen in en de mindset van de Priestess lifestyle.
 • De strategie die echt en aligned voor jou voelt in life & business. 
 • Embodiment oefeningen die de Priestess in jou alle ruimte geven.
  Energie, sensualiteit & s*xuele energie als manifestatietool. 

Ok, nog iets meer houvast. Dit is wat we deze 12 weken gaan doen met behulp van online content en audio modules: 

 • Week 1: We starten dit programma met de Priestess Mindset. Verantwoordelijkheid nemen voor je leven en de energie claimen die je wilt ontvangen. Mindset en een stuk strategie, zodat je mooie hoofd kan rusten en we de rest van het programma ook vanuit deze basis verder kunnen.
 • Week 2: Ik, ik, ik...liefdevol, egoïstisch energiemanagement
  Put yourself first, waarde-erkenning en hoe je vanuit zelfliefde altijd in de juiste flow voor jou en jouw ideale klant blijft.
 • Week 3: De kracht van rituelen
  The journey of the Priestess is anders dan anders. Deze week gaat geheel over de kracht van rituelen die jou helpen ontvangen waar jij echt blij van wordt én op de manier die echt bij je past.
 • Week 4: Implementatie week
  Dit programma is gemaakt zodat jij met meer vertrouwen en plezier werkt en ontvangt vanuit de Priestess energie. Het gaat niet om het consumeren én juist om kwaliteit.
 • Week 5: Van Pleaser naar Pleasure 
  Veel vrouwen zijn gewend te geven terwijl je als vrouw juist gemaakt bent om magnetisch te ontvangen. Vanuit het vertrouwen in deze kracht trek je met meer gemak je ideale klant aan én ervaar je diezelfde match kracht in je privéleven.
 • Week 6: Magnetic Money Dominatrix 
  Geld is energie dat weet je waarschijnlijk al. Geld is liefde weet je waarschijnlijk ook al. En toch, toch loop je er soms in vast. Deze week neem ik je dieper mee in de healing van de money blocks die bij 99% van de vrouwen spelen en hoe je deze heelt en vooral de nieuwe energie ook vertrouwt zodat je niet meer terugvalt.
 • Week 7: Business from Pleasure
  Pleasure first in alles wat je doet. Time to get into your body. Hoe doorbreek je succesvol wat het resultaat van je strategie in de weg staat? Hoe laat je je lichaam die magnetische aantrekking automatisch vergroten? En hoe draag jij jezelf in alles wat er op jouw pad komt?
 • Week 8: Implementatie week
  Tijd om content bij te halen of dieper in te gaan op content die je dieper voelt.
 • Week 9: Zelfsabotage succesvol en blijvend doorbreken 
  Een thema waar in mijn ogen te snel én makkelijk aan voorbij gegaan wordt. Je speelt graag, manifesteert al en eigenlijk gaan dingen je makkelijk af...en toch...Deze week stoppen we het zelf dicht gooien van de deuren die energetisch al geopend waren.
 • Week 10: Angst en bevriezing doorbreken 
  Deze week geef ik je mijn beste tools om angst en passiviteit te doorbreken. Angst gaat namelijk nooit voorbij. Hoe jij ermee omgaat kan wel veranderen. Into your body again en je zult zien dat dit zoveel effectiever is.
 • Week 11: Next level vrouwelijk leiderschap
  Deze week gaat vanuit die nieuwe ruimte dieper in op sensualiteit en sexuele energie als je manifestatietools. Verdieping, je vrijer voelen in de zichtbaarheid en vooral het openen van de grotere, vrouwelijke ontvangkracht.
 • Week 12: Alles komt samen; Wie is zij? 
  Vanuit de embodiment van die magnetische energie welke keuzes maak je dan? Je kunt in de nieuwe ruimte pas echt opnieuw verlangen.
  Ready to unleash your inner Priestess.
 • BONUS: 
  1. Mijn meest gebruikte en favoriete affirmaties. 
  2. Lanceren vanuit de energie. Hoe doe je dat?

Op 02-02-2022 start de volgende ronde van The journey of the Priestess. Heb je interesse? Laat je gegevens achter voor de wachtlijst of stuur mij een email via info@www.cindystal.nl Dan ontvang jij als eerste alle informatie!

Scroll naar top