Succesvol zijn heeft alles te maken
met hoe jij je wilt voelen

Online ondernemen, de één maakt het nog mooier en grootser dan de ander…maar achter de laptop schermen is niet alles goud wat blinkt. Succesvol zijn heeft alles te maken met hoe jij je wilt voelen. Het succes zelf gaat niets veranderen aan hoe jij je diep van binnen voelt.

Ik geloof niet in de perfecte, gelikte werkboeken met gouden randjes, filmpjes met prachtige achtergrond decors of bedrijfsfoto’s met een prachtige styling. Ja, het kan allemaal belangrijk zijn, maar het zegt helemaal niets wanneer het niet matcht met jouw energie.

Intuïtief ondernemen gaat zoveel verder dan die mooie social media feed. Het haalt onderuit wat niet echt is. Het stoot af wat niet klopt van binnen. Het sterft een stille, vroege dood of brengt je geen geluk wanneer het niet compleet afgestemd is op wie jij bent én wat jij wilt neerzetten in deze wereld.

 

Er is enkel jouw succesformule

 

In de zomer van 2016 werkte ik drie maanden samen met mijn toenmalige business coach aan mijn eerste online programma. We werkten niet alleen aan de structuur en het hoe, maar vooral leerde ik om mijn totale aanbod af te stemmen op mijn hele zijn. Zodat het past bij mijn verhaal. Helemaal kloppend voor mij en mijn levensstijl.

En succesvol werd het. Niet alleen dit programma; binnen een jaar lanceerde ik er zeven op dé manier die past bij mij. Hiermee creëerde ik mijn eigen succesformule. Geen zeven stappen naar snel succes volgen. Nee, mijn stappenplan ontdekken en durven volgen.

Vanuit rust en vertrouwen. Intappen op wie ik ben. De ruimte daarvoor nemen. Schrijven, afstemmen en dieper zakken in wie ik ben. Niet laten verleiden door angst voor tekort om iets te missen, eerder in beweging te komen of de massa te volgen. Volledig intappen op wie ik ben en daarvoor staan. Vanuit vertrouwen in mij.

 

Ik deel graag twee gouden tips met je:

 

1: Alles wat vanuit (onbewuste) angst neergezet wordt, creëert een zelfde resultaat.
Je zult net als ik weten dat het dan nooit succesvol kan zijn. Misschien wel een beetje of juist heel succesvol gezien de cijfers, maar nooit succesvol op de manier die klopt voor jou. Succes is een inside job. Hoe groot of klein je bedrijf ook is.

In jou, in de energie, kun je elke gedachte shiften naar jouw werkelijkheid. Alles waar je naar verlangt kun je waarmaken. Het is aan jou om blokkades voor het verlangen te helen. Om je lichaam weer van jou te maken en te betrekken bij je manifestaties. En om volledig te vertrouwen op jouw waarheid. Elke oude pijn, kleine gedachte of onzekerheid mag je delen. Dit komt niet vanuit jouw ziel.

 

2: Een programma in de wereld zetten kan iedereen je leren.
Als je maar genoeg uren op Facebook spendeert, de nieuwste trends volgt en daarnaast genoeg webinars volgt over dé drie stappen naar de zoveelste gouden formule. Uiteindelijk lukt het je op een dag vast ook zelf.

Weet je waarom het je dan lukt? Omdat je jezelf tegenkomt op al die fronten. Een product of dienst neerzetten vanuit jou, jij prachtige, intuïtieve ondernemer, is een reis. Een reis naar binnen. Jouw reis. Hierin zitten al jouw parels. De wijsheden en prachtigste inzichten. Dít is waar jouw potentiele klanten op zitten te wachten.

Jouw klant komt voor jouw verhaal. Jouw sleutels en jouw wijsheden. En wanneer je deze gaat delen op jouw manier, dan voelen zij de magie die jij wilt overbrengen. Vanuit de lichtjes in jou steek jij dan automatisch de lichtjes om je heen aan.

 

Heel jezelf, heel je business 

 

Ben jij die intuïtieve ondernemer die al een tijdje voelt dat er in jou iets nieuws ontstaat of kom je jezelf juist tegen in het niet meer volledig jouw waarheid kunnen leven binnen jouw onderneming? Kun je goed geld verdienen, maar kost het je momenteel te veel? Geloof je net als mij dat intuïtief ondernemen niet meer zonder alles van jou gaat, maar dat dit wel volledig op jouw eigenWIJZE mag?

Jij weet al dat je hier bent voor jouw droom. Je durft all-in te gaan en helemaal te zakken in wat jij hier te brengen hebt. Je gaat niets uit de weg en wilt oplossen en veranderen wat je nu te veel kost. Jezelf volledig en vooral energetisch toestemming geven dat het ECHT weer op jouw manier mag.

 

Ondernemen en leven volledig vanuit jou

Ondernemen en je leven weer leuk maken

Ondernemen en leven op jouw eigenWIJZE

 

Ik leer je dit graag in een persoonlijk traject van 3-4 maanden. De duur is afhankelijk van de energie, jouw business en hoe jouw leven loopt. In deze 3-4 maanden plannen wij 6 gesprekken samen. Deze gesprekken plannen we in overleg, wanneer jij ze nodig hebt. Elk gesprek plannen we via Zoom en daar ontvang jij de opname van. Op die manier kun je volledig mee in de energie en kun je erna alle tips en inzichten op je gemak uitwerken. Elk gesprek duurt +/- 90 minuten. Tussen de calls door ben ik er continu voor je, mag je me alles vragen en geef ik alles van mij wat jij nodig hebt.

In dit traject begeleid ik je in die diepere laag in jou. Succes in de cijfers én succes in jou. Je mag het allemaal ontvangen. Op elk gebied in je leven. De beste ondernemer voor jouw klanten. De beste ouder voor je kind. En vooral de beste liefde voor jezelf en de mensen die jij in jouw leven kiest.

 

Inspireer door te leven

 

Jouw super power is er in éérste instantie voor jouw leven. Ik help je deze weer volledig voor jou in te zetten én daarmee als vanzelf voor jouw klanten en de wereld om jou heen. En niet meer andersom. De beste bijdrage voor je klant zijn, op de manier die bij jou past en zelf ook weer binnen alle facetten in je leven gelukkig zijn.

Als intuïtief ondernemer kun je niet meer wegkijken. En dat weet je. Je voelt het diep van binnen. Daarnaast voel je je missie. Heel duidelijk. Dus je hebt twee keuzes, je gaat all-in en weet dat je er altijd weer zoveel mooier, gelukkiger en wijzer uitkomt. Of…nou ja, wegkijken is voor jou geen optie meer. Er is maar één keuze.

 

Intuïtief leven en ondernemen vraagt jouw volledige zijn 

 

Je kunt namelijk nog zo’n groot netwerk hebben, als je er te weinig business uithaalt dan raak je gefrustreerd. Je kunt nog zo’n mooie maandomzetten draaien, als je achter je perfect geplande social media ongelukkig bent helpen die euro’s je niet. Als je business groeit en groeit, maar je rent er zelf achteraan…voel je je moe, gefrustreerd en verre van de ondernemersspirit waarmee je ooit begon.

Binnen dit traject help ik je weer dat te doen waar jij goed in bent. Binnen een plan dat helemaal past jij jou. En waar jij je vooral weer helemaal blij mee voelt. Je bent op deze aarde in de eerste plaats voor jezelf. Dat recht mag je weer claimen en geheel op eigenWIJZE ondernemen en leven. Wil jij met mij werken of meer weten? Mail mij via info@www.cindystal.nl of stuur mij een PM.

 

Be magical, just by being you! 

 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top