Succesvol ondernemen from the inside out

Afgelopen maand sprak ik een aantal nieuwe clienten die allemaal hetzelfde aangaven: “Ik heb al best veel aan opleidingen, cursussen en ontwikkeling gedaan, maar ik ben niet gelukkig. Ik voel me niet veilig en zeker in het ondernemerschap en ik weet niet zo goed hoe ik verder moet.” In deze blog deel ik graag met je wat voor mij en mijn clienten het verschil maakt in business. Lees je mee?

Ik vind er weinig van als vrouwen aangeven dat hun voorgaande cursussen of opleidingen ze niet gebracht heeft wat ze ervan verwachtten. Ik geloof het namelijk niet zo. Ik schreef eerder dit jaar al eens een blog over de +/- 20.000 euro die ik uitgegeven heb aan persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en cursussen sinds de start van mijn ontwikkelingsreis.

 

Ontwikkeling in jou en in je business 

 

Elke investering brengt mij verder in mijn leven én het ondernemerschap. En vooral in de combinatie van beide. Ik geloof dat ondernemers hier te weinig bij stil staan. Ondernemen is een vak, jouw vak. Het is namelijk jouw onderneming. Ondernemen kun je leren, maar je moet alleen opletten dat je blijft ondernemen als de goddess van jouw business en niet als het circusaapje van je teacher.

In mijn coaching geef ik altijd aan dat je groei een combinatie van innerlijk werk en businessresultaat zal zijn. Zelfs op een VIP Dag waarop het vaak over strategie, cijfers en businessmodellen gaat, zet ik jouw welzijn in je bedrijf voorop.

Ik wil dat jij je veilig voelt in het ondernemerschap. Ik wil dat jij je veilig voelt in je eigenwijsheid. Ik wil dat jij je veilig voelt bij jezelf boven alles en iedereen. Jouw onderneming lijkt heel zakelijk, maar ik geloof dat dit voor de intuïtieve vrouw anders is. Je bent in de business die jouw leven heet en daarom mag je jezelf gunnen dat je vooral zelf voorop blijft lopen in je leven én bovenal geniet.

 

Embodiment in business 

 

Je kunt elke strategie leren, maar als je jouw gewenste resultaat niet kunt ontvangen doordat er blokkades voor liggen, heeft geen enkele strategie zin. Als vrouw ben je een magisch wezen. Alleen al je vormen, de manier waarop je beweegt en praat is bijzonder. Elke vrouw heeft wel iets moois en dat zit in je energie.

Passie zie je in de twinkeling van je ogen.
Liefde hoor je in de warmte van je woorden.
Magie voel je in de aanraking van jouw energie.

In elk klantcontact – lossie sessie, VIP Dag of traject – zet ik de verbinding met jezelf voorop. Ik wil dat jij je verlangens kunt belichamen. Je mag het vertrouwen voelen van jouw eigenwijsheid en hier elke strategie op kunnen dragen. Ik wil je vol kracht jouw stappen laten zetten en van elk resultaat, groot en klein laten genieten.

 

Genieten én blijven groeien in business 

 

Je leeft dit leven maar één keer. Jij en ik, wij zijn van de generatie die op knoppen duwt, voorleeft en uitdraagt. Weet dat je energie de grootste strateeg is in jouw onderneming. Je businessmodel kan enkel gedragen worden door jouw vertrouwen.

Ik geef geen tientallen gratis sessies in de maand. Ik geef enkel webinars als ik het voel. En ik heb geen uitgewerkte social media plannen klaar liggen. Ik investeer in mij. Ik werk hard aan de verbinding met mezelf aan de achterkant van mijn business. En ga elke verdieping aan die zich aandient.

Op die manier is mijn business vol, geniet ik en is er elke keer weer de aanvulling wanneer een traject of programma afloopt. Ik wil genieten, dansen en voluit leven. Niet te veel nadenken. Loslaten wat de massa wil en vrij zijn. Dit vraagt om werk, maar vooral het werk aangaan met jezelf.

Wanneer jij er klaar voor bent, wilt dat je businessmodel jou draagt in plaats van andersom en vooral ook veel wilt genieten in vol vertrouwen dat je business vol genoeg is en blijft? Meld je dan aan voor een VIP Dag of de mogelijkheden van een langer traject. Geniet van je week en make every day count!

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top