Succesvol jezelf durven zijn in je business

Afgelopen weekend had ik een interessant gesprek over liefde, relaties en passie voor het leven. Zij is een succesvolle ondernemer. Een vrouw die straalt; van binnen en van buiten. Ik stapte op haar af en zei haar wat ik zag waarop zij bekende dat dit niet altijd zo was. Omdat de stukken uit haar verhaal zo duidelijk het effect laten zien van de relatie met jezelf op je Business, deel ik het graag in deze blog met je.

Ze was de vrouw die voor de buitenwereld alles leek te hebben. Het leuke gezin, de mooie man en een rijk sociaal leven. Het was altijd gezellig en iedereen wilde bij haar in de buurt zijn. Zakelijk ging het haar ook voor de wind.

“Dat is wat me altijd al goed lukte zei ze. Alleen als ik nu terug kijk moest ik er nog steeds kei- en keihard voor werken en dat voelde diep van binnen niet altijd even goed.”

 

Leven achter maskers
houdt je verlangens tegen

 

Voor ze haar goedlopende schoonheidssalon begon, had ze jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Ook hier was ze goed in wat ze deed. Altijd wel ondergewaardeerd qua loon, maar iedereen leek haar alles te gunnen en de kwaliteit van haar werk was super goed. Voor die waardering moest ze alleen wel altijd hard werken.

In haar privéleven leek dit niet zo. Iedereen had haar graag om zich heen. Ze was altijd een gangmaker, een prater. Ze vertelt dat ze haarfijn de sfeer aanvoelt en daar in het verleden altijd op inspeelde.

“Ik wist precies wat mensen wilden horen en dat vertelde ik, deed ik of zo liet ik mezelf overkomen. Jarenlang misschien niet eens heel bewust. Tot die burnout.”

Tijdens die burnout besefte ze voor het eerst dat leven achter dit masker misschien leuk leek voor de buitenwereld, maar voor haar diep van binnen niet makkelijk was. Het ging jaren goed, maar ze was veel gevoeliger en intuïtiever dan ze zichzelf credits gaf. En door hier onbewust steeds over heen te walsen vanuit kracht pleegde ze roofbouw op haar lichaam en energie.

Na een herstelperiode begon ze vanuit haar hart haar schoonheidssalon. Ook hier had ze succes. De klanten waren er vanaf de start. Het gaf haar een mooie tijd, maar na de eerste euforie zag ze ook hier langzaam maar zeker haar patroon terug.

Dit is ook wat ik vaak zie bij mijn klanten. Vanuit je hart start je. Je merkt na een tijdje dat dit alleen niet genoeg is en voegt er een vleugje strategie aan toe. Hart en Business together as one. Elke strategie heeft een gewenst resultaat alleen soms staat je oude patroon, pijn of blokkade als poortwachter voor dit resultaat.

 

Resultaat: weinig tot geen ontvangsten 

of

 genoeg ontvangsten maar nog te veel ten koste van jezelf.

 

Er wordt veel geschreven over ondernemen vanuit je vrouwelijke energie. Af en toe een zelfliefde dag inplannen is – helaas – niet genoeg om je het gewenste resultaat in je Business te geven. Je kunt als vrouw geen Business leiden als je plannen niet bezield zijn. Je kunt geen strategie ontvangen als je onbewust je eigen resultaten tegenhoudt. En je kunt geen succes dragen als je diep van binnen eigenlijk moe, ongelukkig en op bent.

Je eigen Business geeft je vrijheid. Vrijheid om te leven als de vrouw die je diep van binnen bent. Vrijheid om de moeder voor je kinderen te zijn die je graag wilt zijn. Vrijheid om prachtige resultaten te bieden voor je klanten op de manier die echt goed voelt voor jou.

Voorwaarde is alleen wel dat jij oude patronen los laat. Niet meer ondernemen zoals nog een groot deel van de massa dat doet. Niet meer werken zoals je dat ooit op kantoor deed. Niet meer ondernemen vanuit modellen, structuren en visies als deze niet hun oorsprong vinden in jou.

 

Be the queen of your own Business 

 

Soms klopt het leven op je deur en vraagt je om anders te kijken. Zo ook in het ondernemerschap. Intappen op je vrouwelijke wijsheid en daar een commercieel goed kloppend model voor jouw business én jouw leven aan koppelen. Jouw klant is koning, maar jij bent de queen. En geen enkele koning klant wil een uitgeputte queen.

Jij bent intuïtief, maar jouw klant ook. Zonder zuurstof kan jouw vuur niet branden en een waxinelichtje zie je nu eenmaal sneller over het hoofd, dan een groot magisch kampvuur waar iedereen als vanzelf op af komt.

Zo was het ook voor deze succesvolle stralende ondernemer. De salon liep goed, maar haar ziel was eruit. Ze was op. Het mocht anders. Ze gooide plannen om en nam intuïtief afscheid van zaken die niet meer klopten. Ze ging echt goed voelen hoe zij haar Business wilde zien. Haar energie kwam terug en de klanten ook.

 

Ontvang jezelf op elk level
en je Business draait met jou mee 

 

Ik vind het magisch hoe het Universum je steeds weer uitnodigt om een level dieper jezelf te worden. Als vrouw én als ondernemer. Dit is ook exact wat ik voor mijn klanten doe. Morgen heb ik weer een VIP dag met een prachtige onderneemster die haar zaak al heeft staan. Geld verdienen kan ze. Nu mag het weer een level dieper. Met nog meer plezier, bezieling en zo automatisch grotere én nog mooier passende ontvangsten in je Business.

 

Ik geloof niet in formules, maar dit is eentje die altijd werkt:

Bezieling + plezier = automatisch meer ontvangsten in je Business.

 

Wil jij in één dag je Business afgestemd neerzetten? Helder krijgen hoe je ook dit nieuwe level direct kunt ontvangen? De start is er al, maar je voelt een laag dieper en weet dat je hier hulp bij nodig hebt om dit meteen succesvol door te pakken én te ontvangen?

Een uplevel in je Business is niet moeilijk, zwaar en hoeft niet lang te duren. In één dag tunen we in op jouw intuïtie, inspiratie en Business tot nu toe. Ik pluk uit de lucht wat jij er onbewust laat hangen. Samen zetten we je website neer, plannen we je weggever tot het lanceren van je betaalde programma of werken we een nieuwe strategie samen uit zodat je deze vol vertrouwen aan je klanten kunt verkopen.

Loop jij tegen zo’n stap in je Business aan en weet je dat je het niet alleen wilt doen? Stem dan even samen af of een VIP Dag of Vip Groepsdag voor jou nu de beste stap is. Tot november heb ik nog maar 2 plekken vrij. Is één van deze plekken voor jou? Meer informatie over de VIP Dag? Klik hier. 

Stuur me even een PB of een email via info@www.cindystal.nl. En wacht niet te lang, want deze formule werkt ook voor mij en deze dagen hoef ik nooit lang te promoten. Kwaliteit, afgestemd leven en plezier is de garantie voor meer succes in je Business. 

 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top