Hoe vaak zet jij je super power nog voor jezelf in?

Als intuïtieve ondernemer heb je prachtige talenten. Een sterke intuïtie, krachtige healing technieken of een creatieve geest die prachtige creaties maakt. Vaak een gever, vanuit een goed hart. Een hart dat net zoveel mag ontvangen vanuit dit talent. Hoe vaak zet jij deze super power nog voor jezelf in?

Een wijze vrouw zei jaren geleden eens tegen mij: “Vergeet nooit dat het Universum jou deze sleutel in de eerste plaats voor jezelf gegeven heeft. Gebruik haar wijs en de juiste mensen zullen altijd jouw pad volgen.”

Ze had gelijk. Mijn ultieme super power is mijn intuïtie. Hier ben ik mee geboren en haar mag ik altijd als eerste voor mijzelf inzetten. Voor mijn mooiste leven. Het leven waarmee ik automatisch inspireer, doorgeef en ontvang.

 

Your energy speaks louder
than your words 

 

De verdieping in mijn Business is altijd het gevolg van de verdieping in mij. Heel jezelf, heel je Business is niet voor niets de tagline van mijn onderneming. Verdieping is mijn leven. Ik vind het geweldig om nieuwe ervaringen op te doen, te leren en weer door te geven na de verankering in mij. Als vrouw heb je het nodig om dichtbij jezelf te kunnen blijven. Stilte, spelen en spiritueel verdiepen steeds weer.

In je Business spreekt je energie harder dan je woorden. Jouw energie is hetgeen aantrekt wat jij graag wilt hebben. Jouw levensenergie brengt je die onverwachte klanten. Jouw vrije energie brengt je de flow. Jouw intuïtie helpt jouw licht steeds makkelijker en feller te laten schijnen.

Als vrouw stroomt jouw levensenergie vanuit je creatiecentrum. Jouw baarmoeder, bekkengebied en je vagina als ultieme ontvangcentrum. Je hart vertelt je een hoop, maar het is niet voor niks dat veel intuïtieve, hartgedreven, liefdevolle vrouwen hun intuïtie niet geaard krijgen.

Blijven hangen in het hoe dan, je loondienst niet durven loslaten of achter je bedrijf aanrennen omdat je wel succes hebt maar diep van binnen niet meer gelukkig bent. Herkenbare fases van het ondernemerschap die je kunt doorbreken door steeds weer te connecten met jouw levensenergie. Jouw sexuele creatie-energie.

 

The right Spirit in your Business 

 

Intuïtie en sexuele energie ze zijn zo met elkaar verbonden. Veel vrouwen zijn ultiem verbonden met het Universum, maar juist door energetische pijn, te weinig zelfvertrouwen en sexuele blokkades kan je intuïtie niet doorstromen en aarden via je eerste en tweede chakra.

Sexual Healing is een belangrijk onderdeel van mijn Business Healing trajecten. Een zelfverzekerde vrouw kan alles waarmaken wat ze wilt. Gedreven vanuit de juiste combinatie in mannelijke en vrouwelijke energie, lichaam en hoofd, Spirt en Business, kun jij de wereld aan.

Ben jij de vrouw die alles wilt? Succesvol in Business én het leven waarin jij jouw energie vrij kunt laten stromen? Binnen je gezin, de liefde en alles wat je graag doet? Meld je dan aan voor de VIP Groepsdag op 26 oktober a.s. of email mij wanneer je liever één op één aan je Business werkt.

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top