Spreek jij jouw waarheid binnen jouw bedrijf?

Vorige week had ik een bijzonder gesprek met één van mijn klanten die eerder die week een nieuwe liefde ontmoet had. Je zult misschien denken: “Wat moet een gesprek over liefde in een business coaching gesprek?”. Dit maakt dat ik niet je standaard business coach ben, maar dat ik je verder help binnen jouw bedrijf door middel van business healing. Jouw veilige ruimte om alles te bespreken wat er op jouw pad komt. Want ook binnen business coaching liggen de parels binnen de kleinste, haast luchtig lijkende momenten en niet persé binnen de volgende strategie, planning of “uit je comfort zone move”. Wil je weten wat die nieuwe liefde over haar bedrijf te vertellen had? Lees dan verder.

In ons wekelijkse 30 minuten gesprek vroeg ik haar hoe het met haar en haar bedrijf ging. Zij antwoordde dat het een week vol dubbele gevoelens was. Die nieuwe liefde vormde de ingang voor ons diepere gesprek.

Ze had hem leren kennen via Tinder en gaf aan dat ze samen een hele mooie, intense avond hadden gehad. Een avond waarin ze zo dichtbij haar “vrouw zijn” kwam. Een avond vol mooie gesprekken. Een avond vol diepere gevoelens. Uiteindelijk ging ze ook die ochtend pas weer naar huis en eenmaal daar ontvangt ze een voicemail van haar vader.

Ze belde haar vader terug en vertelde hem na wat koetjes en kalfjes ook over haar mooie avond en nacht. Hoe deze man haar geraakt had. Hoe hij binnenkwam en nog meer hoe hij haar diep van binnen liet voelen. Haar vader voelt echter deze energie niet en reageert op dit stuk vanuit zijn vaderlijke bescherming, eigen ervaringen en bovenal….eigen, oude pijn.

En toen sloeg de twijfel toe. “Misschien had hij wel gelijk. Misschien was het op papier helemaal niet zo’n goede match. En misschien moest ze het inderdaad wel eens wat rustiger aan doen.” Energetische deur dicht…en weg fijn gevoel over die mooie avond. Eén telefoongesprek van een kwartier kan een gevoel van 20 uur compleet doen veranderen.

 

Business Healing gaat dieper dan Business Coaching

 

Deze situatie is de ingang naar een diepere laag. De laag waarin ze haar hoofd, uiterlijke omstandigheden en meningen van anderen nog te veel haar pad laat bepalen. En niet alleen binnen haar privéleven, maar daarmee als vanzelf ook binnen haar onderneming. Want ook daar lonken zoveel waarheden, strategieën en meningen van anderen.

Bewust ondernemen gaat zoveel dieper dan de strategische marketing tools als: ‘de 10 tips naar de ton omzet’, ‘vergroot je lijst binnen 30 dagen’ of ‘copy/paste alles wat eerder voor je gewerkt heeft en doe het gewoon weer opnieuw.’ Wanneer jij die coach, healer of spirituele onderneemster bent, dan kom je er niet meer omheen om je diepere lagen aan te kijken, te healen en jezelf een nieuw verhaal te vertellen.

Business healing haalt naar boven waar jij nog niet durft te kijken; de flessenpost onder water. Business healing haalt naar boven wat jij niet uitspreekt en business healing transformeert één op één wat er in de weg staat van jouw volgende stap binnen jouw bedrijf.

Uit ons gesprek kwam namelijk ook naar voren dat zij eigenlijk een heel ander verhaal naar buiten wil brengen, maar dit nog niet durft. Er kwam ook naar voren dat er nog veel meer mooie verhalen in haar schuilen die haar klanten mogen en moeten horen. En bovenal kwam naar voren dat zij haar next level eigen waarheid mag verankeren.

 

Leef jouw next level leiderschap

 

Verankeren. Van binnen naar buiten leven en zo de klanten als een magneet aantrekken waar jij echt blij van wordt. De klanten die matchen met jouw energie. De klanten die jouw energetische ruimte nodig hebben. En bovenal de klanten waar jij hét verschil voor maakt.

Dit zijn de klanten die jou als vanzelf aanbevelen binnen hun netwerk. Dit zijn de klanten die jou door hun verhalen ook de mooiste inzichten geven. Dit zijn de klanten die telkens weer als een kadootje voelen en jouw energie hoog houden. En vanuit die hogere energie manifesteer jij weer mooie nieuwe ervaringen binnen je bedrijf en je persoonlijke leven.

Spreek jij jouw next level waarheid al binnen jouw bedrijf? Vind jij het soms ook lastig om naar buiten te komen met je echte verhalen? Of voel je alsof er iets tussen jou en je gewenste resultaat staat, maar kom je er zelf niet bij wat dit is? Wil je dat ondernemen weer licht, fun en als vrije stroming voelt?

 

Heel jezelf, heel je business

 

Pb me dan of stuur mij een email voor een gratis inspiratiesessie. Ik kijk graag met je mee waar jij tegenaan loopt en hoe we die diepere laag kunnen helen zodat jouw magic weer alle vrijheid krijgt om te stromen. De magic die je zoekt, zit namelijk al in jou. Jij bent magic, all the way.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je kiezen voor een losse healing sessie, een maandelijks abonnement of een drie tot zes maanden intensive traject. Spreekt het je aan? Let me know en ik vertel je er graag meer over.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top