Spiritual Leadership &
Feminine Flow vormen de sleutels voor jouw gouden business

Verlangens maak je niet alleen waar door de juiste mindset. Afstemmen doet absoluut veel voor je, maar soms kan er iets anders als een poortwachter voor jouw verlangen staan. Een grote block waar je niet omheen of doorheen komt. Hoe hard je ook je best doet.

Voel jij je niet zoals jij je graag wilt voelen in je business? Of juist wel in je business, maar loop je privé vast? Je relatie loopt niet zoals je zou willen. Het moederschap ontaardt in een struggle die jouw verdere groei tegenhoudt. Of je voelt andere struggles die je persoonlijke groei belemmeren of juist die van je business.

Lijkt het voor de buitenwereld misschien allemaal perfect, maar voelt het diep van binnen anders? Lukt het je niet om dat wat je diep van binnen voelt succesvol vorm te geven op de manier die écht past bij jou?

 

 

————————————

Your life, your business, your energy

Steeds vaker ontmoet ik ondernemers in mijn praktijk die veel geld kunnen verdienen, grote (maar niet efficiënte) netwerken hebben of juist met een grote droom. Ze lopen vast in het succesvol neerzetten en doorpakken. Ik spreek ze tijdens coachingssessies, op netwerkbijeenkomsten of in every day life. En weet je wat me opvalt? De struggle, het gevoel en de angst zijn bij iedereen hetzelfde.

Of je nu starter bent of je bedrijf al iets langer hebt, de innerlijke strijd blijft in elk level hetzelfde. De onzekerheid, oude blokkades of te groot voelende verlangens.

————————————

Herken jij jezelf ook in één of meerdere van onderstaande struggles?

⇒ Hoe breng ik werk en privé nog meer in balans?

⇒ Hoe verlies ik mezelf niet in het werk wat er steeds weer en meer op me af komt?

⇒ Hoe kan ik naar buiten met dat ene verhaal zonder dat het mij privé alles kost?

⇒ Hoe sta ik weer vol plezier in mijn bedrijf in plaats van er achteraan te rennen?

⇒ Hoe breng ik dat ene product/dienst succesvol naar buiten zonder dat ik (weer) direct alles moet veranderen?

⇒ Hoe sta ik vol vertrouwen voor mijn waarde?

Het steeds weer blijven hangen in “het hoe” waardoor al de rest blijft liggen en je weken later voor je gevoel nog geen concrete stap verder bent.

Je weet hoe het spel van jouw leven werkt. Intuïtie is je niet vreemd. De Wet van Aantrekkingskracht ook niet. Je bent een verbinder pur sang. En toch loop je steeds weer vast in oude stukken of belemmeringen die je inhalen. Je dacht misschien dat ze al lang weg waren of je manifesteert wel, maar het voelt nog steeds als net genoeg of ongemerkt veel werk.

Er is een gevoel dat als een zwarte deken over jou heen ligt. Het houdt je tegen om die volgende stap te zetten in je business. Om jouw waarheid vol vertrouwen te spreken én om volledig vanuit jouw eigen WIJSHEID naar voren te stappen.

————————————

 

I’ve got your back

Prachtige, krachtige, intuïtieve ondernemer, I’ve got your back. Jaren heb ik mij verscholen onder die grote, zwarte deken. De deken die continu en zonder dat ik het wist als een block over mijn manifestatiekracht lag. De deken waaronder mijn gekwetste ik zich verschool voor de buitenwereld.

Op mindset, drive en wilskracht kon ik veel. Tot het niet meer genoeg was. Ik draaide prachtige omzetten, maar was niet meer echt gelukkig. Frustratie, schuld en oude pijn en systemen weerhielden mij van het gemak echt volledig durven omarmen.

Ik stond het mezelf onbewust niet toe vanuit oude pijn. Ik stond het mezelf niet toe omdat ik het mezelf niet waard vond. Ik stond het mezelf niet toe omdat ik niet beter wist en mezelf te weinig vertrouwde. Totdat ik er anders naar ging kijken en anders ging handelen, vanuit volledige intuïtie en EIGENWIJSHEID.

————————————

Spiritual Leadership & Feminine Flow

 Wat kan dit
voor jou & jouw business betekenen?

Spiritual Leadership & Feminine Flow gaan hand in hand. Ze zijn voor mij de gouden sleutels in mijn onderneming. De business die mijn leven heet. Waarvoor ik geboren ben en volledig vanuit mijn hart.

Jaren heb ik gezocht naar die éne sleutel. Ik heb veel gewerkt. Ik heb veel geheeld. Ik heb mijn alles gegeven. Tot het moment waarop voor mij alles samen kwam. Als moeder van een peuter en als ondernemer ging ik weg bij mijn toenmalige partner en elke zekerheid viel onder mij vandaan. Daar stond ik dan, elke basis was weg en er was niemand meer om mij op te vangen of achter te verschuilen.

Volledig vanuit mijn eigenWIJSHEID stapte ik naar voren. Toen ik deze stap zette gebeurde er iets magisch en dat straal je uit in je business. De magie die je veilig laat voelen bij jezelf en vertrouwen geeft in jezelf en jouw business! 

It’s not about how your business looks on the outside.

It’s all about how you feel on the inside!

Spiritual Leadership & Feminine Flow als sleutels voor mijn gouden business. Goud omdat het niet langer alleen de business betreft. Een business is enkel goud wanneer jij er ook optimaal van kunt genieten én jezelf als goud omarmt.

Dit traject is opgebouwd vanuit de 3 sleutels die ik overal in doorvoer en welke jij zult ervaren wanneer je besluit dit samen mij te willen doorlopen en succesvol toe te passen binnen jouw business:

♥ Creatiekracht:

Jij onderneemt volledig vanuit jouw passie & jouw energie. Jouw creatiekracht wordt groter, er komt meer ruimte en dus ook meer ideeën.

♥ Levenskracht:

Er komt meer vertrouwen in jezelf en in jouw business, alles gaat gemakkelijker en je ontvangkracht vergroot als vanzelf mee.

♥ Expressie kracht:

Je wordt vrijer, met passie, gemak en vuur leer jij in je leven te staan en jouw
business te runnen waardoor je natuurlijke aantrekkingskracht haar werk doet. Sexuele energie is je levensenergie en de natuurlijke energie waarmee je als vrouw ontvangt en creëert. Jouw passie stroomt schaamteloos en vrij en daarmee trek je automatisch ook de juiste klanten aan die echt passen in jouw business. 

————————————

Jij bent net als ik, jouw
eigen gouden sleutel in Life & Business.

Er is geen wijsheid belangrijker
dan jouw eigenWIJSHEID. Ben jij er klaar voor?

Een Spiritual Leadership &
Feminine Flow traject omvat het volgende:

♥ 6 sessies 1 op 1 van +/-  2uur per keer. Iedere sessie wordt opgenomen welke je achteraf ontvangt zodat je deze in je eigen tijd, in je eigen energie en in alle rust na kunt luisteren zodat je tijdens de call je volledige focus kunt behouden op ons gesprek en niet op je aantekeningen.

♥ VIP Dag samen met mij, helemaal afgestemd op jou en jouw business.

♥ Als jij kiest voor een traject met mij, dan lopen we vier maanden samen op ons pad.

Samen betekent voor mij dat ik er echt voor je ben en dat jij toegang hebt tot alles van mij. Dit is wat energie doet wanneer ze elkaar ontmoet. Jij loopt mee in mijn krachtveld en ik tune mij in op jou.

Dit betekent dat ik je altijd zal geven wat nodig is. Ook buiten de sessies om. Wanneer ik voel dat een eerdere business healing audio of een online programma dat ik eerder maakte bij je past op dat moment, dan krijg je hier toegang toe. Ik zal daarnaast ook persoonlijke audio healings voor je maken. Geheel gericht op jouw proces op dat moment.

Mijn audio healings zijn zeer krachtig en een dagelijkse boost voor jou om steeds de energie te kiezen die bijdraagt aan het leven vanuit je intuïtie. Ik geloof dat je elke dag de energie kunt kiezen en bouw graag mee aan je vertrouwen om dit zelf ook te verankeren. Heb je vragen over deze programma’s of wil je graag meer informatie, dan help ik je graag verder.

♥ 4 maanden lang sta ik tot jou beschikking via email en whatsapp…support all the way!

♥ betaling mogelijk in termijnen

Leer ondernemen vanuit je hart met een strategie die is afgestemd op jouw business én je leven. Volledig in lijn met jouw Spiritual Leadership & Feminine Flow!

Voordat je aan dit traject begint, hebben we een persoonlijk call samen. Zo bepalen we of je hier echt klaar voor bent en wat dit traject voor jou en jouw business kan betekenen.

Het is belangrijk dat we elkaar ook echt aanvoelen in de energie. Dit traject kan alleen vanuit volledige verbinding en als jij echt klaar bent om schaamteloos al je verlangens waar te maken in life en business.

————————————

Testimonials

Mayke: Ik heb eigenlijk geen woorden voor onze maanden samen. 8 Maanden, zo lang heb ik niet eerder voor iemand gekozen. En nog voelt het zo snel voorbij. We begonnen in april en nu net in het nieuwe jaar zijn we klaar. Je hebt me super goed geholpen om echt te genieten in het nu. Om mijn energie te voelen en vooral weer te spelen. Spelen is het woord dat ik zou gebruiken als ik die maanden zou moeten omschrijven. Je hebt me geen enkel moment het gevoel gegeven dat jij op een voetstuk stond. En juist daardoor kon ik je daar ook niet plaatsen en kon ik zelf alle ruimte pakken die mijn heling en ontwikkeling nodig hadden. Dat is me nog niet eerder gelukt bij iemand en alleen al daarom ben ik je dankbaar. Dank je wel voor wie je bent en wat je voor mij gedaan hebt. Want ja het was business, maar het is echt vooral ik die veel meer fun heeft en geniet van haar leven.

 

Anneke: Ik kan jou als coach aan iedereen aanraden. Niet alleen voor je onderneming, want je was en bent voor mij zoveel meer. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog een keer bij je terug kom. Die verdieping weer aangaan zoals jij altijd zo mooi zegt. Aan het begin van ons traject samen weet ik nog hoe gejaagd ik was. Altijd in mijn hoofd en aan voor iedereen. Ik moet nog lachen toen je zei en nu even weg van de business en deze week is het alleen maar aandacht voor jou. Ik moest echt wennen en jij hebt me geleerd dat dit ok is. Wiebelen mag af en toe en alleen al die ruimte maakt ontvangen zoveel makkelijker. Je hebt me geholpen in het ondernemen met energie-oefeningen die ik echt nog niet kende. Ik wist wat dingen over vrouwelijke ontvangkracht, maar echt makkelijker ontvangen dat gaat nog een laag dieper. Dank je wel voor alle moois. Ik neem het allemaal mee en heb je laatst op een netwerkevent al aangeraden. Ik gun iedereen een VIP Dag en traject bij jou.

 

Mieke: Dank je wel lieverd voor al het moois dat we samen gedeeld hadden. Ik waardeer het nog het meest dat je er echt elke keer was. Het klinkt altijd zo mooi 24/7, maar zelfs op de avond van mijn productlancering was je er vooraf even. Je hebt me zoveel tools geleerd waar ik geen weet van had. Ik heb best wat gedaan op het gebied van intuïtie en healing, maar het mag echt nog een laag makkelijker. Ik kan echt telkens kiezen voor de energie die ik wil voelen en zie hoeveel meer gemak jij en jouw tools mij brengen in het ondernemen. Echt top! En tot slot wil ik nog even zeggen dat je vaak aangeeft dat het niet zo om je bedrijf gaat, maar om jezelf in dat bedrijf en dat daardoor alles beter loopt. Dit is echt zo. Ik heb het je vaker gezegd, maar ik ervaar echt ook meer zelfliefde en daardoor op alle gebieden meer liefde. Al mijn relaties voelen makkelijker en fijner. Daar nog het meest dank je wel voor.

 

Ilonka: Jij bent voor mij een voorbeeld in belichaming. En niet alleen dit stuk, maar vooral ook dat ik echt het gevoel heb dat ik mijn eigen waarheid mag ontdekken. Jij bent die ruimte voor mij. Heel open en intuïtief en daarnaast soms ook super aards. En juist die combi vind ik zo fijn. Je weet dat ik super blij ben met wat je voor mij, mijn onderneming en ook mijn gezin doet. Je bent de eerste coach waarover mijn man niets negatiefs zegt. Hij is zelfs blij met wat dit traject voor mij doet. Hij ziet het ook terug dit keer. Dank je wel voor alles zover en omdat het zo waardevol is voelt het ook helemaal goed om mijn traject nog vier maanden te verlengen. Heel veel zin in.

 

Daisy: Het mooiste aan ons traject samen vond ik dat het echt tools waren die ik overal kan inzetten. Zowel in mijn bedrijf, als op de verjaardagsfeesten en andere plekken waar energie soms overweldigend kan voelen. Bij jou voel ik me echt in mijn kracht gezet en elke stap heb ik direct zowel privé als in mijn bedrijf kunnen doortrekken. Zo tof blijf ik dat vinden. Dank je wel. Het is geen afscheid en we treffen ons later zeker weer. Hier wil ik nog veel meer van leren.

 

Daphne: Zo dankbaar dat Cindy 1,5 jaar geleden op mijn pad is gekomen. Inmiddels heeft ze mij diverse keren geholpen en begeleid naar de vrouw die ik ben en wil zijn. Weg van alle belemmeringen, naar volledig vertrouwen op mijzelf en dat het altijd goed is. Mijn intuïtie is altijd goed, daar waar ik nu ben, het is altijd goed EN daarbij ook zo nu en dan een liefdevolle schop onder mijn kont. Want alleen op een wolk zitten, daar heeft niemand wat aan. Cindy is heel goed in het concretiseren wat nu echt jouw verhaal is, jouw rode draad in je leven. Ook wanneer ze voelt dat ergens een angst of blokkade op zit, helpt ze mij liefdevol deze te zien, voelen en weer door te gaan. Dit zorgt voor verheldering in wat ik nu echt doe en te bieden heb voor mijn klanten, waardoor ik veel gemakkelijker mijn blogs/podcasts kan maken. Dat geeft mij richting en drive om door te gaan, zet mijn licht van binnen nog feller aan. Van mijn droom, missie en ideeën, naar een concept wat past bij mij en als vanzelf bij mijn klanten. Daarnaast is Cindy een zeer liefdevolle vrouw, heel fijn om mee samen te werken en maakt er een mooie ondernemersdag van. Voor mij heel waardevol en raad het iedere intuïtieve onderneemster aan, die op zoek is naar meer verheldering over jezelf en nu echt wilt doorpakken in je bedrijf op een manier die past bij jou.

 

Maartje: Lieve Cindy, na onze maanden samen voel ik me krachtiger dan ooit. Ik voel rust omdat ik nu zo sterk voel dat hoe ik mijn waarde mag en kan neerzetten. Hoe ik echt vanuit mijn bedrijf gelukkig mag leven. En vooral hoe ik het ondernemerschap leuker en speelser kan maken. Ik voel me echt dankbaar voor jou. It’s time to sparkle! 

————————————

Vol vertrouwen staan in jouw
eigenWIJSHEID en jezelf het leven gunnen dat echt bij je past.

 

————————————

Intuïtief ‘JA’ zeggen tegen elkaar! Dan maak je de mooiste stappen in je eigen ontwikkeling én in jouw business!

Wil je graag eerst contact via de email, dat kan uiteraard altijd via info@cindystal.nl.