Spiegeltje, spiegeltje in energetisch land

 

 

“Ik heb een paar van jouw video filmpjes bekeken. In deze filmpjes viel me op dat je veelvuldig door je haren
strijkt. Dit non-verbale gebaar komt vaak voort uit een jeugd waarin iemand weinig tot geen veiligheid en liefde heeft ervaren.”

Deze opmerking kreeg ik een aantal weken geleden van één van mijn volgers. Een email zoals ik ze wel eens vaker krijg. Opmerkingen van klanten, volgers en gewoon sociaal voorbijkomende mensen. Ze nodigen uit. Ze komen voorbij en laten iets zien. Soms hetgeen zij denken en soms ben jij als online ondernemer de spiegel voor hen.

 

Durf jezelf te zijn met alles dat je bent

 

Ik wil hier al langer iets over schrijven, want ik weet dat dit hetgeen is wat mijn klanten tegenhoudt om volledig vanuit hun kwetsbare zijn naar voren te stappen. Want laten we even heel eerlijk zijn…mailtjes als deze in je mailbox kunnen twee dingen doen:

In het begin van mijn onderneming raakte dit mij als een energetisch speertje in mijn lijf en ging ik me weer afvragen wat er fout was aan mij. Wat liet het mij zien? Waarom was het er voor mij? Wat mocht ik nog doorleven?

Of je leest het en denkt, ja een deel klopt maar ik weet ook dat ik hier het werk voor doe. Het werk is mijn leven. Verdieping, investeren in coaches en lichaamswerk is wat ik altijd al deed. Steeds een laagje dieper. Dus dank je wel voor je mail en welke uitnodiging ben ik voor jou? Ik weet dat ik het werk doe, wat kies jij?

En hoe typisch het weer samenkomt. De dag ervoor sprak ik namelijk een klant en zij maakte zich druk om iets soortgelijks. Wat liet een email zien die zij van iemand kreeg? Moest ze nu nog iets in haar business? Het raakte haar. Ze werd er onzeker van en stapte terug.

Bon Jovi, ik was er vroeger fan van. Hij zong al het zo mooi:

 

It’s your life. It’s now or never

 

Er komt geen juist moment om op te staan.
Er komt geen dag waarop iedereen het met je eens is.
Er komt geen éénduidige richtingaanwijzer die jou het hele pad laat zien.

 

Het mag oncomfortabel zijn. Je mag het soms niet weten. En ja, het mag soms kwetsbaar voelen.

 

Ben ik perfect? Nope, verre van waarschijnlijk.
Heb ik altijd gelijk? Nee, waarschijnlijk ook niet.
Vind ik alles maar zo comfortabel? Nee, was het maar waar.

 

Weet je wat ik wel ben? Een vrouw met een missie. Een vrouw die afstemt op de juiste klanten voor haar, op het juiste moment. Ik hoef de massa niet. Ik wil mijn soulmate clients. Jij intuïtieve man of vrouw, die bereid is die deur door te gaan. Je bent meer dan klaar voor dat volgende level in jouw business. Jij, die net als mij verdieping na verdieping aangaat en bereid bent hierin te investeren.

Jij die weet dat het leven jouw uitnodigt om vooruit te stappen en elke stap hieraan bijdraagt. Waarbij je soms valt, maar je vooral super coole dingen doet. Juist omdat je durft te gaan. Waarbij je weet dat in elke val de uitnodiging omhoog zit. Jij, die spirit en business vanuit heel hun zijn wilt combineren. Je voelt dat het zowel in je leven als in je business niet meer of/of is.

 

En meer nog, je voelt jouw droom tot in je tenen én je wilt er alles voor doen.
Je kunt simpelweg niet meer anders.
Dit is waarvoor je geboren bent.

 

Ik ben bereid om alles op te geven voor mijn droom. Zou ik dat leuk vinden? Nee, maar het is voor mij de enige weg. Ik ga all in of niet. Soms na drie keer draaien, een overslaande stem en met wiebelknieëen, maar ik ga altijd.

Er zijn genoeg mensen die kiezen voor het halve leven. Ook binnen hun business. Zich niet durven uitspreken. Te lage tarieven vragen. De massa willen dragen. Believe me, het gaat je niet helpen. Je wordt er zelf niet gelukkig van. Ik heb het geprobeerd. Meer dan eens.

 

Turn your drama into gold 

 

Dus ga je bij mij een coach zien die vrij is van trauma? Nee, zeker niet. Als je in mijn betalende klantgroepen komt, zul je zelfs zien dat ik nog kwetsbaarder met je deel. Weet je waarom? Omdat dit is wie ik ben. Ik weet dat in mijn leven en healing lessen, ook jouw businessgroei zit. Niet vanuit drama, maar vanuit kracht en kwetsbaar durven zijn. Steeds vanuit afstemming en de lessen van mijn innerlijke groei.

Ik help jou durven ondernemen op jouw manier. Rebels, met steeds meer zelfliefde en de spirituele ballen die je liefdevol in mag zetten voor jezelf en jouw business.

En last but not least, lieve vrouwen, want ja dit zijn voornamelijk vrouwen. Laten we nu eens voor eens en altijd afspreken dat we eerst zelf in de liefdevolle spiegel kijken en als je dan die stap vooruit gezet hebt en het nog steeds voelt, dan mag alles aan elkaar mailem wat je wilt.

 

Be magical, just by being you

 

En vind jij die stap vooruit in je persoonlijke leven en/of business eng? Ik help je graag. Daar ligt mijn expertise. Door jezelf te helen, heel jij als vanzelf je business. We schijnen licht op jouw mooie donker, laten schuld en schaamte los en zetten direct je missie neer als succesvol commercieel concept. Ik help je sterk te staan in jouw business. De business van jouw leven. Steeds een trap hoger. Steeds een laag dieper. Steeds meer jij.

Met al jouw issues. In heel jouw mooie zijn, licht en donker. Be magical, just by being you. Are you ready? Stuur mij een pb of een email via info@www.cindystal.nl

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top