Speelse eigenwijsheid en een succesvolle Business gaan heel goed samen

“Ik weet niet wat ik moet kiezen. Of ja, ik weet het wel maar het is eng. Wat ik nu doe werkt. Ik voel geen ruimte meer om te spelen of om fouten te maken. De huur van mijn studio moet betaald worden. Mijn medewerkers natuurlijk ook. En ondertussen wil ik zelf ook nog investeren. Ik weet dat het anders mag. Ik voel dat het fijner mag voor mijzelf. Ik wil zelf ook weer echt blij zijn. Maar hoe dan?”

Elke ondernemer die bij mij een VIP Dag boekt komt met een zelfde soort vraagstelling. Het zijn altijd ondernemers die al langere tijd ondernemen, maar óf in de startersfase blijven hangen en niet verder komen…óf, qua omzet wel verder komen maar diep van binnen niet meer echt gelukkig zijn in hun huidige Business model.

Stuk voor stuk zijn het ondernemers die een grote drive hebben, hard kunnen en willen werken, maar nu vooral ook zelf weer gelukkig willen zijn. Verandering als starter voelt vaak al eng. Verandering wanneer je bedrijf loopt, maar jij diep van binnen weet dat het anders mag, voelt soms nog ongemakkelijker.

De druk lijkt hoger. Maar is dit ook echt zo? Het spel is namelijk exact hetzelfde. Als ondernemer ga je van fase naar fase. Steeds een level dieper de verbinding aan met jezelf.

 

Practice what you preach

 

Jij bent je bedrijf en jouw bedrijf ben jij. Elke verandering wordt aangedreven door jouw droom. De verbinding met je passie. Het vergroten van jouw innerlijk vuur. Dit vuur heeft zuurstof nodig. Ruimte om te ademen. Tijd om goed te branden. Of in ieder geval de juiste focus om het direct goed te laten branden.

Practice what you preach. Een laag dieper nodigt het Universum je uit om dit zelf ook steeds weer op te pakken. Ze nodigt jou uit om weer vóór jouw bedrijf te lopen in plaats van er achteraan te rennen. 

Drie weken geleden zat ik met mijn klant aan tafel voor haar VIP Dag. Ik vroeg haar naar haar intentie voor deze dag. “Ik wil zelf ook weer echt blij zijn en durven kiezen voor wat ik voel dat ik mag doen.” Na haar eerste zinnen was dit de kern van haar intentie. Voor haar voelt het wankelig. Ik weet inmiddels beter.

 

Ondernemen is een reis,
steeds een laagje dieper

 

Ook deze vrouw voelde dat ze klaar was voor een keuze. Een keuze die in eerste instantie heel anders leek dan haar huidige bedrijf. “Hoe ga ik dit integreren?”. Voor het eind van de dag is het altijd helder. De keuze lijkt namelijk totaal anders, maar vaak kun je alles op jouw pad tot deze keuze met elkaar verbinden.

Deze prachtige vrouw licht haar verlangen en diepere waarom toe. Ik laat haar ook vertellen over haar huidige bedrijf en haar weg naar de start van haar onderneming. Ondertussen schrijf ik en verbind ik alle punten tot het grote geheel. Al pratende vanuit haar passie gaat het nog meer stromen en verbinden we er een commercieel plan aan. Dit plan ondersteunen we met concrete acties, social media stukken en het uitwerken van de kansen die er nu al liggen.

Deze week hadden wij haar afsluitende call. Het gesprek dat er altijd is maximaal vier weken na de VIP Dag. Deze vrouw was echt klaar om haar plan neer te zetten en dan creëer je samen krachtige resultaten in één dag. Plug en play noemde zij het grappig. “Ik kon het heel eenvoudig uitwerken naast mijn huidige werkzaamheden en de eerste resultaten kwamen deze week al.”

 

De keuze voor je verlangen 
Jouw eigenWIJZE
En een concreet plan vol direct implementeerbare acties

 

De ultieme combinatie tussen Spirit & Business. De combinatie die je helpt om hetgeen je verlangt ook succesvol neer te zetten. De combinatie die werkt voor ondernemers die er echt klaar voor zijn.

Wil jij in één dag je Business weer neerzetten zoals het écht klopt voor jou, past in je privéleven en helemaal aansluit bij jouw ideale klant? Neem dan contact op via info@www.cindystal.nl voor een VIP Dag en we kijken samen verder. Meer informatie over de VIP dag lees je via deze link

 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top