Sexuele energie en je intuïtie vormen de tools voor jouw gouden business

“You are unlimited” Ja, duh zei een goede vriend zondagavond tegen mij toen ik hem de tekst op mijn theezakje voor las. “Natuurlijk ben je dat. Dat weet je toch zelf ook wel? Jij had altijd al grote dromen. Toen we nog op de havo zaten wilde je al een sexclub beginnen, een classy one zei je altijd. Of ben je dat vergeten?”. Wil je weten hoe ons gesprek verder ging en wat dit met jouw succesvolle business te maken heeft? Lees snel verder in deze blog en ik deel het graag met je. 

Vergeten ben ik het niet. Die club ben ik echter nooit gestart. Jaren zag ik het wel voor me. Een grote, donkere, mooie man als portier aan de deur (it’s all about the details) en stijlvolle, opgeleide vrouwen. Sex sells zei ik altijd. Jaren later zat ik een keer met vrienden van mijn ex-partner in een restaurant en toen kwam het gesprek ook op sex. “Jij moet sex coach worden.”, zei één van zijn vrienden tegen mij. “Je bent niet de eerste die mij dat zegt”,  hoorde ik mezelf zeggen.

En gisterenavond hadden we het hierover. Sex is door de jaren heen altijd in mijn leven geweest. Niet alleen in bed of als verlangen in mijn gedachten. Ook in de opleidingen die ik deed, de vele boeken die ik las en de gesprekken met vrienden. Altijd kwam mijn vrijheid en open delen hierover terug. Jarenlang vertelde ik mijzelf dat ik hier niets mee kon doen. Ik was immers de vrouw die jaar na jaar hierin gestruggled heeft.

 

De wilde rivier die uit liefde vrij kan stromen, ook in je business 

 

In de periode dat ik single was, heb ik deze struggle laag voor laag losgelaten. Die struggle zat me namelijk enorm dwars. Niet zozeer de pijn die mij aangedaan was door de jaren heen, maar wel de pijn die ik anderen aan gedaan had.

Ik heb altijd een wildere kant in mij gehad, net als elke vrouw denk ik. Elke vrouw heeft een stuk maagd en een stuk iets minder maagdelijks in zich. Die wildere kant is dezelfde kant die jouw intuïtie draagt. De energie die je nodig hebt om je intuïtieve business succesvol te draaien. Volledig op jouw eigen wijze.

Ik zeg niet dat je daar als de slet van de buurt voor in je business moet staan. Verre van. Wat dan wel? Ik leg het je uit aan de hand van mijn eigen voorbeeld. Ik droeg jarenlang pijn mee. Pijn in mijn hart. Onverwerkt verdriet. Een stuk donker dat licht nodig had. Alleen om licht te laten schijnen, moet je bereid zijn om de littekens zelf weer te zien en daar is soms tijd voor nodig.

Het donker, de oude pijn en het onverwerkte verdriet staan voor je verlangens. Voor je vrije, intuïtieve energie. Het laat je kiezen vanuit de ruimte die jij op dat moment in durft te nemen. Echter, die wildere, intuïtieve vrouw zit er wel. Zij is onderdeel van jou. Vanuit de lichtkant zet je haar in op de juiste momenten, met enkel de juiste partner.

 

Acties vanuit het donker brengen niet de lichtheid in je business

 

Vanuit mijn donker en onverwerkte eigen pijn zette ik haar in vanuit datzelfde donker. Donker trekt geen licht aan en dus kwam er altijd alleen maar ellende van. Ik durfde mijn verlangens niet vrij te bespreken en als ik ze al besprak dan was ik bang om de ander te kwetsen. Zag ik dat mijn verlangens niet matchten met de ander, trok ik ze weer terug en zette ik energetisch een stap achteruit.

Die wilde kant dook vervolgens op in het vreemdgaan, discussies die ineens hoog oplopen en de schaduwkant van “ik doe het allemaal wel weer zelf”. Toen ik vrijgezel werd, was er de ruimte om deze stukken aan te kijken. Vanuit mezelf en soms in het contact met iemand anders. Altijd met een open blik naar mezelf. Nu wel volledig in verbinding met mij: “Wat wil ik en matcht dit met de vrouw die ik wil zijn? Welke vrouw neemt de beslissing? De wilde, wijze en geheelde vrouw of het kleine, gekwetste meisje in mij?”

Hoe meer ik ging staan voor mijn eigen verlangens hoe meer ik dit terug zag in mijn positieve business resultaat. En niet alleen het resultaat onder de streep, maar vooral de manier waarop het resultaat onder die streep terecht kwam. Het ging makkelijker, liefdevoller voor mij en vooral met meer plezier. 

 

De link tussen jouw business én je sexuele energie 

 

Sex en business hebben zoveel meer met elkaar te maken dan je op het eerste oog zou denken. Misschien niet voor iedereen, maar wel voor de intuïtieve vrouw die voelt dat ze op de spirituele 3D en zelfs die veelgehoorde 5D manier niet verder komt. Het leven speelt zich namelijk niet enkel af in cijfers. Je leven niet én je business ook niet.

Een keer een tijgerprintje aantrekken op een nieuwe profielfoto, schrijven over je relax dag of met alter ego’s werken maakt je uiteindelijk niet gelukkiger. Energy speaks louder than words. Jouw succesvolle en vooral lekker-voelende business komt van binnenuit. Die mag je eerst belichamen en dan volgt het resultaat vanzelf. Zoveel sneller dan je in the middle of it all vaak denkt.

En denk je nu: “Cindy, leuk dat sex…maar wat dan in hemelsnaam?” Deze coaching is nog niet voor iedereen. Maar als jij het voelt, dan kijk ik graag samen met je of het past bij jou. Stuur mij een appje op 06-48077053 of een email via info@www.cindystal.nl en ik leg je graag uit hoe ik het zie.

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top