Sexuele energie als marketingtool

Sexuele energie als creatietool, ik werk er al jaren mee in alle individuele trajecten en groepsprogramma’s die ik faciliteer. Het is zo’n krachtige energie die met meer plezier creëert en je ook blijvend resultaat geeft. Je valt niet meer terug en blijft vooral staan voor de keuzes die jij wilt maken.

 

Sexuele energie als marketingtool

 

Sexuele energie, jouw verlangens en je passie vrij zonder inmeng van het hoofd durven volgen wordt nog veel te weinig meegenomen in business. Het gaat altijd eerst om alles wat er moet gebeuren. Dit is zo NIET waar en ook verre van intuïtief en feminine ondernemen. 

Mijn business groeit snel en daar is één grote reden voor…of eigenlijk twee. Ik werk altijd met sexuele energie als DE marketing tool voor mijn business én ik zet pleasure elke keer een laag dieper voorop in alles wat ik doe. 

Dit is niet altijd simpel, ook voor mij soms niet. Sterker nog, mijn business heeft mij vanaf dag één uitgenodigd om de schijnveiligheid los te laten. Steeds op een dieper level. Schijnveiligheid van loondienst. Schijnveiligheid van een partner. En de schijnveiligheid van doordachte business moves die het verschil moeten maken. 

 

Passie en pleasure gaan altijd eerst

 

Je bent geconditioneerd om pas te genieten als het werk klaar is. Sterker nog…je mag het succes ook pas vieren als het geld echt binnen is. Anders is het niet veilig, want stel je voor dat…Mensen zijn niet te vertrouwen, geld is niet te vertrouwen en je ontvangt pas echt goed als je er ook hard voor werkt. 

Ik geloof het al jaren niet. Toen ik nog in de evenementen branche werkte, werkte ik alleen maar met gepassioneerde mensen. Destijds opende het al iets in mij. De twinkeling in ogen, de trilling achter woorden die gesproken worden en het vuur in iemands aura. Je ziet het en je voelt het. 

Nu is het aan jou om dit te vertrouwen. Om passie boven strategie te plaatsen. Om je passie volgen boven veiligheid te zetten. En om passie next level te volgen. Sexuele energie en verlangens die dicht staan, hebben datzelfde effect op jouw gewenste manifestaties.  

 

Open up to pleasure 

 

Het is voor jou als vrouw (als man trouwens ook) zoooooo belangrijk dat jouw energie vrij kan dansen. Het bewust energetisch spelen met sexuele energie helpt je jouw zelfvertrouwen te vergroten zodat je sterker staat in business. Het helpt je om te blijven staan wanneer je normaal weg zou stappen. En het helpt je jouw passie te volgen ook wanneer het niet logisch lijkt. 

Zo vaak waren mijn business stappen niet logisch. Sterker nog, elk uplevel kwam met een risico. Een risico wat als alleenstaande moeder in business niet altijd comfortabel voelde. 

Sexuele energie opent de space. Het helpt mij elke keer opnieuw om te voelen dat er zoveel meer mogelijk is en dat ik plezier kan voelen in de onbekende, open ruimte. 

 

Vol vertrouwen in de ruimte voor je verlangen staan

 

De open ruimte is precies de ruimte die je als mens geneigd bent te verkl*ten. Opvullen, want ik wil niet voelen. Anders kiezen, want wegkijken is makkelijker dan recht aankijken. En terug stappen, omdat dit nu eenmaal eenvoudiger lijkt. Sexuele energie helpt je groots te kiezen, omdat je gelooft dat jouw business een blijver is. 

Ik geloof in grotere verlangens. 

Ik geloof in passie durven volgen ongeacht je realiteit. 

En ik geloof in de ontzettende kracht van een diep vertrouwen in je intuïtie. 

Wil jij de energie van deze tijd volgen en dat diepere plan vanuit je intuïtie en passie helemaal afgestemd neerzetten? Wil jij ultiem vertrouen op het universum? En wil jij energetisch ontvangen altijd boven strategie zetten? Let me know en ik bekijk graag samen met je de 1op1 mogelijkheden.  

“You are unlimited”, zei een vriend van mij gisteren. “Dat zijn we allemaal, maar je moet bereid zijn het te kiezen.” De keuze is altijd aan jou. Kies en het wordt je gegeven.

Kies 200% voor waar jij blij van wordt en laat los wat anderen hier wel of niet van vinden. De juiste mensen blijven bij je. De juiste mensen houden juist hierom van je. En de juiste mensen vinden je ook altijd in jouw bedrijf. Choose you & just say yes.

Time to say yes to you? Stuur mij een DM of email via info@www.cindystal.nl

Tevens vind je via deze link alles over mijn Mastermind Membership. The place to be wanneer jij klaar bent voor jouw uplevel en dit volledig vanuit je vrouwelijke energie, intuïtie en sensualiteit neer wilt zetten.

 

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top