Sexual healing als sleutel
voor jouw gouden business

Sexual healing komt steeds vaker op mijn pad. Het speelt een rol in de business van mijn klanten. Ze lopen vast privé, maar daarmee ook in de ontvangstroom binnen hun onderneming. Seks is namelijk zoveel meer dan vrijen. Meer dan vrijen met een partner, met jezelf of überhaupt gericht op een orgasme.

 

Seks is creatie

 

Letterlijk, aangezien onze kinderen gecreëerd worden vanuit deze energie. Daarnaast is seks ook creatie op een hele andere manier. Vanuit plezier. Vanuit magie. Vanuit ontvangen. De helende dans van de mannelijke en vrouwelijke energie in jou.

In deze realiteit leren vooral vrouwen (en daarmee uiteindelijk automatisch de mannen) veel via de spiegel van hun relatie. De partner met wij zij samenleven, daten of op welke manier dan ook toelaten in hun leven.

Wanneer sexuele energie vrij binnen jou kan stromen, straal je dit uit in heel jouw zijn. Je neemt het mee in alles dat jij bent. Ga maar eens terug naar een moment waarop je hoog in jouw energie zat en alles en iedereen automatisch met jou mee leek te draaien.

Op dit soort momenten stroomt jouw sexuele energie helemaal vrij. Zoals het klopt voor jou. Jouw mannelijke en vrouwelijke energie in balans. Jouw relatie loopt fijn, je voelt je vrij en neemt deze energie elke dag mee jouw business in.

Jouw klanten voelen dit. Je straalt het uit. In je ogen, maar meer nog in de energie die voelbaar is. De energie die jij als intuïtieve ondernemer zo goed aanvoelt. Jij, maar dus ook jouw klant.

 

Laat jouw energie vrij stromen

 

Seks sells. Het is algemeen bekend. Maar niet alleen als programma, seks toy of enkel wanneer jij onderneemt in die branche. Nee. Jij, ik, we zetten het allemaal in. Bewust of onbewust.

Wanneer jouw sexuele energie niet vrij kan stromen, onderneem je of te veel vanuit je vrouwelijke energie, maar vaker nog te veel vanuit de harde energie. Een overdaad aan mannelijke energie. Het is een balans spel tussen de juiste hoeveelheid liefde voor jezelf en zachtheid en daarnaast het omarmen van actie en gedrevenheid. Vrouwelijk en mannelijk.

Het mag er beide zijn. Als ultieme combinatie. Als sleutel. Sleutel voor het slot dat er nu nog op de deur zit naar jouw ideale klant. Naar die constante klantenstroom. Naar die grote, zuivere, magische ontvangkracht.

 

Business Healing Mastermind

 

Ervaar jij problemen in de liefde? Liefde voor jezelf, maar daarnaast ook binnen relaties? Voelt het vaak als worsteling? Raak jij jezelf keer op keer kwijt? Laat je over jouw grenzen gaan? Dwaal je af in gevoel dat misschien niet eens van jou is, maar dat jij intuïtief één op één overneemt van de ander?

Ik durf te wedden dat jij deze strijd ook terug ziet in jouw onderneming. Ook daarin zoek je naar de balans tussen hard werken en liefdevol ontvangen. Tussen klanten energetisch kunnen aantrekken en actie nemen. Tussen magie en focus en structuur.

Ben jij klaar met worstelen? Wil jij ook weer helemaal zakken in jouw vrouwelijke ontvangkracht en deze op de juiste momenten combineren met geïnspireerde actie vanuit jouw mannelijke energie? Wil je dat ondernemen weer licht voelt? Lekker loopt op de manier die klopt voor jou? En vooral weer leuke energie, financiële vrijheid en intuïtieve helderheid omarmen zowel in jouw business als privé?

Meld je dan nu aan voor mijn Business Healing Mastermind en ik help je intuïtie te combineren met business. De vrouwelijke en mannelijke energie in jou succesvol samen laten komen. Helemaal zakken in jouw vrouwelijk, intuïtief leiderschap.

 

Tevens krijg jij als mega bonus toegang tot alle zeven online programma’s welke ik vorig jaar succesvol gelanceerd heb.

We starten 1 maart en dan gaat de deur ook voor onbepaalde tijd dicht. Op die manier kan ik de energie waarborgen en kun jij ook echt connecten met gelijkgestemde, intuïtieve ondernemers.

Ben jij erbij? Ik ontmoet je graag binnen mijn Business Healing Mastermind.

 

Ja, ik ben erbij!

 

En heb je nog vragen of wil je even afstemmen of dit past bij jou? Stuur dan een bericht aan info@www.cindystal.nl en ik neem contact met je op.

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top