Sexual Healers, de vrouwen en mannen waarover nog te weinig geschreven wordt

 

 

Heel vaak werk ik vanuit huis, in mijn praktijk. Soms vind ik het fijn om in een andere omgeving te werken. Zoals vorige week. Ik mijn favoriete koffiebar hier om de hoek. Ik typte mijn blog en maakte de visual voor erbij waar Sexual Healer op stond. Ineens staat ze naast me. We hadden elkaar nooit eerder gesproken, maar ze was mij wel altijd opgevallen. Een prachtige vrouw. Altijd mooi gekleed. Een uitgesproken uiterlijk en op en top vrouwelijk.

Ze verontschuldigde zich in eerste instantie en toch raakten we aan de praat. Ze vertelde dat haar oog op mijn laptop scherm viel. ‘Wat is dat, Sexual Healer? Ik heb het eerder ergens gezien. Ook wel eens gehoord in een vorig leven healing en nu zie ik het weer. Ik merk dat het me raakt en dat ik tegelijkertijd niet weet wat ik ermee moet.’ Ze vertelde dat ze de term Sexual Healer niet snel zou gebruiken maar het nu voor de derde keer op haar pad kwam.

 

Wat is een Sexual Healer? 

 

Sexual Healing. Schaamte, schuld en oordelen liggen vaak als een zwarte deken hier overheen. In deze blog wil ik graag een stuk hierover met je delen omdat hier in mijn ogen te weinig over wordt gesproken. Voor mij is Sexual Healing namelijk een krachtig stuk in mijn Business.

In deze tijd waarin veel gevraagd wordt van jouw bewustzijn nodigt het leven jou als intuïtieve man of vrouw uit om te leren door te leven. In jouw leven zitten de lessen die jij gekozen hebt. Veel lessen worden verpakt in relaties en de liefde. Hierin leer je jezelf echt kennen en vooral onbewust hoezeer jij de verbinding met jezelf aangaat.

 

De relatie met jezelf ga je aan door

steeds de stap naar binnen te maken.

 

Om dat wat jij nodig hebt niet langer in een ander te zoeken. Te leren het jezelf te geven. Ik zie dat veel intuïtieve vrouwen dit nooit hebben geleerd. Ik was zo’n vrouw. Hoogsensitief, pleaser pur sang en altijd ‘aan’ voor een ander.

Dit begon vroeger in mijn gezin, onbewust. Ik hoor dit bij veel van mijn klanten terug. Je lijkt er niet echt tussen te passen. Je bent anders. En toch word je hier altijd nog naar terug getrokken, het is immers wat je zo goed kent. Als je kijkt naar systemen is er binnen een gezin vaak een drager. De intuïteve man of vrouw die iedereen onbewust draagt.

Het kind dat zorgt dat papa gelukkig blijft. Het kind dat staat op de systemische plek van mama zodat zij haar lessen niet aan hoeft te kijken. Het kind dat in elke ruimte aanvoelt wat iedereen wilt en dit onbewust altijd weer faciliteert.

 

Durf jij de volledige verbinding met jezelf aan te gaan? 

 

Van kind groei je op naar jonge vrouw of man. Vanuit dit gezin maak je de stap naar relaties. Hier gebeurt je vaak hetzelfde als in je gezin. Jij bent een gever. Je wilt laten zien dat je het perfect voor elkaar hebt. Jij draagt iedereen. Dit lijkt heel nobel, maar diep van binnen is het dit niet.

Ook deze vrouw vertelde me dat zij iedereen droeg. Tot dit bewustzijn was ze zelf gekomen. Ze wilde het niet meer. Het voelde zwaar, veel en niet fijn meer. Steeds vaker ontplofte ze of deed ze dingen waar ze vervolgens spijt van had. Haar ware verlangens sprak ze niet uit. Ze hield ze onder water. Haar dromen en wensen lieten haar een andere kant zien.

Een kant die onveilig voelde, maar waar ze niet meer omheen kon. Ze kon niet meer in deze relatie blijven. Ze was echter ook een kunstenaar. Ze verdiende nog niet veel en daarom bleef ze. Alles dragend. De ander niet loslaten uit angst dat hij zou vallen zonder haar. Maar meer nog omdat ze niet vertrouwde dat zij en haar kunst het alleen zouden redden. Dat zij alleen genoeg zou zijn.

 

“’s Avonds thuis leek het alsof hij helemaal in mijn lichaam zat.

Zijn energie was onderdeel van mij.” 

 

Tot die workshop dag twee weken geleden waarop ze doodmoe thuis kwam. Ze wist dat ze intuïtief alles heel sterk aanvoelde van anderen, maar die dag leek het wel alsof ze continu in verbinding stond met één man. Ze vond hem niet aantrekkelijk. Ze vond hem zelfs niet echt leuk. Ze vond er eigenlijk helemaal niks van. Maar vanaf minuut één dat zij in zijn ogen had gekeken, leek het wel alsof hij in haar lichaam zat.

“Je zult me wel gek vinden zei ze. En als ik niet op je laptop had gekeken, had ik je dit nooit verteld. Maar ik geloof in tekens en dit is niet voor niks. Sexual Healing wat is dit?”.

 

Sexual Healing 

 

Sexual Healing is de missing link in je leven. Hét stuk Healing waarover haast niemand spreekt. Zeker niet gerelateerd aan je Business.

Sexual Healing helpt je de diepere verbinding met jezelf aan te gaan. En daarmee automatisch een liefdevolle, oprechte verbinding met je partner.

Sexual healing helpt je jezelf te leren dragen. Op deze manier durf jij telkens naar jezelf te kijken en de nodige stappen te zetten.

Sexual healing helpt je te stoppen onnodig anderen te dragen. Hiermee vergroot je automatisch de ontvangkracht in jou en daarmee als vanzelf ook in je business.

Sexual Healing helpt je te voelen wat van jou is en welke gevoelens je oppikt van een ander. Daarmee word je weer meester van je eigen energie en jouw intuïtie wordt automatisch zuiverder.

Sexual Healing helpt je echt te aarden in jouw lijf en daarmee sta je als vanzelf steviger in je missie. Zo blijf je niet alleen maar hangen in vanuit je hart volgen, vanuit je hoofd de strategie bedenken en intuïtief afstemmen maar het steeds net niet of te weinig waarmaken.

Sexual Healing gaat verder dan intuïtief ondernemen en daar een strategie bijvoegen. Sexual Healing helpt je in je leven en je Business helemaal te staan voor wie jij bent.

Sexual Healing gaat over zoveel meer dan “fake it till you make it” afstemmen. Sexual Healing zorgt ervoor dat jij de afstemming bent en elke stap durft te zetten vanuit volledig vertrouwen in jou en jouw missie.

Sexual Healing is de sleutel voor jouw gouden Business. Een Business waarin jij nog steeds helemaal jezelf kunt zijn, je vanuit liefde kunt verbinden met je klanten en bovenal zelf vooral een leuk leven houdt. Helemaal passend bij jou en jouw gezin.

Wil jij weten hoe jij Sexual Healing toe kunt passen in jouw leven en Business? Meld je dan gratis aan voor het webinar dat ik zondag 26 augustus om 11.00 uur geef. Aanmelden doe je eenvoudig via deze link:

 

Ja ik meld mij graag aan

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top