Sensualiteit als sleutel om succesvol en vol vertrouwen intuïtief te ondernemen

Sensualiteit in je business. Ik vind het magisch interessant. Vrouwelijke sensualiteit is door de eeuwen heen naar achteren geplaatst. Er was geen ruimte voor. De magie, betovering en overgave. Het raakte een energie ver voorbij het hoofd en dus is het niet logisch. Niet grijpbaar. Niet vast te zetten. Niet controleerbaar. En dat voelt spannend, magisch en vernieuwend. Open jezelf volledig om ook dit stukje mee te nemen in de creatie van jouw mooiste Business. Wil je weten hoe? Lees snel verder. 

 

Voel je veilig in elke verdieping in jou

 

First of all, jij kunt dit. Jij bent je business en je business dat ben jij. Als intuïtieve onderneemster, lichtwerker en voormalig heks is er geen andere weg. Je kunt je verzetten, geloof me voorafgaand aan een shift doen je dat vaak onbewust, maar het hoeft niet meer. Wanneer jij je veilig voelt bij jezelf in elke situatie, spannend of volledig onder controle, dan stap je steeds meer vanuit vertrouwen naar voren. Vertrouwen in jouw weg en dat ook de wiebelstukjes erbij horen.

Pijn en onzekerheid zijn emoties waar in deze maatschappij nog weinig ruimte voor is. Er zijn genoeg middelen en afleidingen om het maar niet te hoeven voelen. Om vanuit je yang energie naar voren te blijven stappen. Om de reis naar binnen niet te hoeven maken. Overvolle agenda’s, seks en andere korte termijn oplossingen die je afhouden van de verdieping. Hetgeen het Universum je eigenlijk met alle liefde voor jou wilt laten zien.

Als vrouw ligt een deel van jouw verdieping in deze tijd in het veilig voelen in jouw eigen vrouwelijke wijsheid. In de verankering van “I’ve got this in elke cel in jouw mooie lijf”. Pijnstukken helen. In jouw sensualiteit en deze vrij durven laten stromen. Vanuit heelheid, de liefde voor jezelf en daarmee automatisch voor de wereld om je heen. Zowel in je leven als in je business.

Je omarmt het alleen vanuit de verdieping in jezelf. Vanuit heelheid. Steeds een laagje dieper. Niemand is helemaal heel. Issues hebben we allemaal. En ze mogen er zijn. In jezelf. Vanuit liefde. Jezelf helemaal welkom heten. Liefde is je basis. Jouw diepere zijn. Vanuit liefde zet je steeds weer die vernieuwde jij en je Business plannen neer. Vanuit liefde aard je moeiteloos.

 

Succesvol ondernemen is
heel veel liefde voor jezelf

 

Dus ook je business. Elk stukje dat jij in jou heelt, zet je sterker neer in jouw bedrijf. Elke verdieping in intuïtief vertrouwen neem je mee in energetisch ontvangen in je business. Elke heling in de liefde voor jezelf, vergroot de liefde van jouw klanten voor heel jouw zijn. Alles wat je in jou omarmt, de lichte en juist ook de donkere stukken, vergroten de ruimte voor jouw klanten om ja tegen jou en jouw mooie diensten en producten te zeggen.

Seksuele energie stroomt door heel jouw zijn. Het staat niet even aan en dan niet. Het is er altijd. Alleen vaak zitten hierop blokkades bij vrouwen die ondernemen vanuit hun intuïtieve wijsheid. Die voorbijgaan aan de massa. Vrouwen die voorbij gaan aan sociaal wenselijk vanuit de liefde voor zichzelf en hun missie. Vrouwen die alles willen halen uit het leven. Zowel privé als in je business.

Voor mij was dit zo herkenbaar. Overal waar ik in het verleden niet koos, koos ik automatisch niet in mijn business. Bleef ik hangen in een niet meer passende relatie, dan bleef ik ook op een plateau hangen in mijn business. Voelde ik een bepaalde switch in mijn content en bleef ik toch delen vanuit het vertrouwde, stagneerde mijn klantengroei. Wilde ik een stap maken, maar deed ik het niet, dan zag ik dit als terugstap in mijn bedrijf.

 

Jij bent één met alles om jou heen

 

Alles is één. Jij bent één. Met alles en iedereen. En daarbinnen mag jij volledig voor jouw weg gaan. Je mag alles zijn dat jij intuïtief aanvoelt dat mogelijk is voor jou. Jouw waarheid spreken, altijd en overal. In je business, je relaties en de opvoeding van je kind. Overal en altijd.

Volledig vertrouwend op de vrouwelijke wijsheid. Magie en sterrenstof als richtingaanwijzers op jouw pad. Sensualiteit vanuit de liefde voor jezelf als brandstof voor jouw lichaam. Je vrij voelen in alles. In wie je bent, waar jij voor staat en wat jij wilt delen.

Ook wanneer het ongemakkelijk voelt. Ook wanneer je twijfelt of jij hier wel goed genoeg voor bent. En ook wanneer je weet dat niet iedereen je zal begrijpen en je misschien de afkeur al voelt.

Stap niet meer weg van wie jij bent. Stap vooruit. En ja, dat mag eng zijn. Dat mag soms ongemakkelijk zijn en dat mag ook pijn doen. Alleen jij bepaalt welke pijn je kiest. Groeipijn duurt nooit lang. Die kun je dragen en hoort bij jouw pad. Jouw kadootjes in een andere verpakking. Pijn doordat je niet kiest en wegstapt van jezelf, duurt veel langer en slaat zich ongemerkt op in jouw lijf.

 

Sexual Healing Webinar

 

Jij mag kiezen. Altijd en overal. Vanuit liefdevol egoïsme. Voor jouw droom, jouw verlangens en jouw pad. Niemand kan dit beter lopen dan jij. Vertrouw op jezelf en kies de energie die jij wilt zijn.

Wil je meer weten? Meld je aan voor mijn gratis Sexual Healing webinar dat ik a.s. zondagochtend om 11 uur geef. We duiken helemaal in deze sensuele, magische, levensenergie. Ik geef uiteraard een healing en daarnaast neem ik je mee in mijn tools en sleutels die jij ook binnen jouw Business kunt inzetten. Ben jij erbij? Meld je via deze link gratis aan. Kun je er niet live bij zijn, no worries, je ontvangt gewoon de opname.

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top