Sacred Relationships

  • Ben jij klaar om in elke relatie de krachtige verbinding met jezelf te blijven voelen? 
  • Weet jij dat deze tijd schreeuwt om de diepe, authentieke zielsconnecties & ben je klaar om je hart echt te open en open te houden? 
  • Wil je overall meer vertrouwen op jezelf & meer speelsheid en gemak met relaties?
Ster-maan

As your relationships deepen it becomes easier
to open your heart and enriche every part of your life.

Liefde, relaties en sex hebben zoveel meer met business te maken dan je vooraf misschien denkt. Gelukkig komt er steeds meer bewustzijn en voelen steeds meer vrouwen dat sensualiteit, sexuele energie en jouw krachtige liefdesenergie enorm bijdraagt aan de kwaliteit die jij neer wilt zetten in jouw leven en business. 

Er wordt veel gesproken over zelfliefde en inderdaad zonder zelfliefde kom je nergens. Juist door ook de sleutels op te pakken die verborgen liggen in jouw relaties en liefdesleven open je elke deur zoveel sneller dan je ooit voor mogelijk hield. 

De taal van de liefde is de meest gesproken taal op de wereld en tevens ook de meest kwetsbare, complexe en verdiepende taal die er is. Sta je vol vertrouwen in je relaties, spreek je overal waar je komt eerlijk jouw waarheid en houd je ook jouw hart open in moeilijke tijden, momenten van kritiek en triggers? Juist dan shift je immens snel door al jouw uplevels heen. 

Quantum shifts klinken mooi. Zonder geheeld hart, groot vertrouwen in jouw eigen waarheid en fun en flow in jouw dagelijkse relaties, houdt geen enkele shift stand. Jouw energie achter de acties die je neemt, zeggen alles over de weg naar en de duurzaamheid van jouw gewenste resultaat. 

In Sacred Relationships nemen wij jou 12 weken mee op reis in de (zelf)liefde, belichaming van jouw seksuele energie en de heling in én opbouw van jouw gewenste relaties. Als vrouw neem je altijd de relatie met jezelf en anderen mee in alles wat je doet. Dit schakel je niet zomaar uit en dat is maar goed ook. Je zult namelijk ervaren dat je nog niet eerder zo liefdevol, speels en met meer vertrouwen in jezelf shifts door gaat.

Dit is wat we deze 12 weken gaan doen:

Week 1 Initiation Sacred Relationships
Verwelkom je highest self.
Bevrijding van alles dat oud is en je blokkeert.
Verwelkom je nieuwe leven. Hoe zorg jij voor je diepe spirituele behoeften?

Week 2 How to manifest the love you deeply desire?
Wat wil jij?
Hoe voel je je dan?
Grootse liefde en nieuwe sparks in je relatie nu.

Week 3 Sacred Truth
Wat is jouw waarheid en hoe uit je je krachtig overal en atijd?
Hoe blijf je in verbinding met jouw waarheid temidden van anderen? 
Van minder woorden naar wéten.

Week 4 Open your heart
Hoe houd je altijd jouw hart open?
Voel je veilig in meer en dieper voelen.
Heart openers, trigger de-armouring & nervous system healing.

Week 5 Trust & Surrender
Hoe voel je je veilig in niet altijd alles weten? Ontdek je kracht in kwetsbaarheid.
Veiligheid ontdekken in onzekerheid en ongemak.
Overgave en loslaten; de hoogste keuze vanuit liefde voor jezelf.

Week 6 Sensuality in Feminine Leadership
Jouw magnetiserende energie trekt alleen het hoogste aan.
Sensuality, onweerstaanbaar in succes.
Wie ben jij in de aanwezigheid van een ander. What’s your energy, your presence?

Week 7 Sexual energy as your ultimate life force
Open up to your Eros
Sexuele energie als ultieme manifestatietool
Fuck perfection!

Week 8 Devotion to your Highest Self
Niet meer settlen voor minder.
Hoe voel je heel duidelijk wat wel en niet aligned is?
Telkens opnieuw kiezen voor je hoogste zelf.

Week 9 Healing the Masculine Wound
Healing op de mannelijke energie in jou en de mannen in jouw leven.
Laat de onbewuste woede, teleurstelling en frustratie naar de mannelijke energie los. 
Clearing the old, welcoming the new. 

Week 10 Trusting your Feminine Flow 
Ontdek je Feminine Flow, wat is zij voor jou?
Hoe kun je haar altijd snel bereiken?
Laat het pushen los, vertrouw je intuïtie en volg haar volledig.
The road is more important than the destiny.

Week 11 Anchoring in your inner marriage 
Versmelting van de mannelijke manifestatie en vrouwelijke creatiekracht in jou.
De scheiding tussen beiden wordt opgeheven en vormen samen je highest self.
Verankering van beide energieën in jou.
Heling van de wonden vanuit de vrouwenlijn.

Week 12 Alles komt samen
Voluit creëren en manifesteren vanuit your Highest zelf.
De sacred relationship in jou en in je relatie, heilige space en rituelen.
Celebrate your sensual divinity!

Sacred Relationships duurt 12 weken
en elke week bestaat uit: 

  • Een zoom-call waarin je al je vragen kunt stellen (naast de privé Facebook groep).
  • Een krachtig document vol affirmaties, journal vragen en een
    aanvullende audio oefening.
  • Embodiment oefeningen die jou meer kracht & alle ruimte geven in de verbinding met jezelf, de ander en het universum

Energie, sensualiteit en sexuele energie als ultieme manifestatietool voor alles wat je wilt.

Gedurende deze 12 weken nemen we je mee in een krachtige heling van je eigen overtuigingen over wat en wie jij waard bent. Je ontdekt hoe je liefde mag geven en ontvangen vanuit overvloed. Jouw commitment aan liefde voelen voor je authentieke zelf creëert je sacred relationship, ín jezelf én met de ander.

Cindy op brug_web

Wie is Cindy?

Cindy heeft binnen haar bedrijf inmiddels honderden mannen en vrouwen begeleid binnen het neerzetten of uitbouwen van je droombedrijf. Hierin werkt zij anders dan de gemiddelde businesscoach.

Strategie zegt haar niets zonder de energie en het vertrouwen die erachter zit. Met haar ijzersterke intuïtie kijkt zij dwars door jouw business blokkades heen. Zij is enorm krachtig om jou direct tot de kern te brengen en houd zich niet in wanneer jij jezelf vastzet in te klein denken, ellenlang geneuzel en onnodig blijven hangen in perfectie.

Vrouwen vinden hun weg naar haar omdat zij ze hun unieke weg laat vinden in het combineren van business, relatie en moederschap.

Als vrouw ga je nooit zonder jezelf in business. Je neemt altijd jezelf, jouw energie en wat er speelt in je leven mee. Succesvol leiderschap en ondernemen maak je waar wanneer je continu een weg vindt in de blokkades in jezelf en om je heen en vanuit creatiekracht kunt blijven manifesteren.

Door middel van mystieke, vrouwelijke wijsheid, sjamanisme, sensualiteit en sexualiteit tools helpt zij haar vrouwen met meer gemak, speelsheid en vertrouwen verder te komen dan ze ooit dachten waar te maken. 

Passie is jouw grootste tool in succesvolle groei en zichtbaarheid. Sex sells zeggen ze wel eens en hier staat zij 200% achter. Wanneer jij jouw sexuele energie vergroot en deze mystieke wijsheid meeneemt in jouw dagelijks leven en business groei je enorm als ondernemer en word je daarnaast gegarandeerd een leukere vrouw voor jezelf en iedereen om jou heen. 

Business is leuk, maar personality nog veel leuker. Dit wist je nog niet over Cindy:

Cindy woont samen met haar partner Fladimir (yes met een F...lang verhaal) en hun kinderen Finn en Nikki. Samen vormen zij een samengesteld gezin dat het mooiste is dat ze in lange tijd ervaren heeft en tevens af en toe met grote uitnodigingen (lees uitdagingen) komt. 

Cindy is een ontzettende dromer en happy kluizenaar. Hoe leuk zij mensen ook vindt en geniet van het contact met haar cliënten, zo weinig mensen ziet ze soms in haar dagelijks leven. 

Ze leest soms wel tien boeken tegelijk, geniet enorm van het wandelen in het bos, is een ster in foute dansjes als niemand kijkt en houdt nog steeds iets te veel van lekker eten en een goed glas wijn. 

Sacred Relationships faciliteer ik deze 12 weken niet alleen.
Dit programma wordt ondersteunt door één van de coaches binnen Cindy Stal Business Healing. Lees hier meer over Annette Vos en haar waarde binnen dit bijzondere programma.

Wie is Annette?

Annette begeleidt binnen haar bedrijf zowel mannen als vrouwen op hun weg in het bedrijfsleven en business en privé. Al haar cliënten zijn sterke persoonlijkheden en leggen binnen haar trajecten, vip-dagen en online programma’s de diepere weg af in zichzelf. 

Juist door niets meer uit de weg te gaan, liefdevoller te staan in het zelfleiderschap dat zij altijd al hadden en die diepere verbinding in zichzelf te ervaren komen zij met meer gemak verder dan zij ooit kwamen. Duidelijkheid en helderheid ontstaat door de signalen van je lijf direct te herkennen en daarnaar te leven.

Annette heeft jarenlang als haptotherapeut gewerkt en diep durven voelen is haar dan ook niet vreemd. Zij weet als geen ander welke kracht in diepgang zit. Wanneer jij jezelf durft te openen, eerlijk aankijkt in de spiegel en commiteert aan jouw groei, lukt je alles waar je naar verlangt.

Annette01-min

Het is haar grote passie om mensen te helpen hun blokkades te doorbreken en het leven te leven waar ze echt van durven dromen. Voluit voelen wat je nodig hebt en dat durven geven aan jou. Dan volgt al het andere als vanzelf.

Business is leuk, maar personality nog veel leuker. Dit wist je nog niet over Annette: 

Annette woont met haar zoon en dochter én 4 katten op t platteland. Daar geniet ze enorm van de ruimte en de stilte van de omgeving en haar kleine maar supergezellige huis, waar ze ook haar klanten ontvangt. Samen met de vader van de kinderen zorgt ze in co-ouderschap voor veiligheid, liefde en lol, die zo nodig zijn voor deze tieners. Ze leest meestal 6 boeken tegelijkertijd en houd van een heerlijk glas rode wijn en een camembert die van t plankje loopt. 

Daarnaast heeft ze al een leven lang enorme interesse in voeding en gezondheid en ligt daarom dagelijks in een ijsbad. Ze is dol op de zee, de woeste golven brengen het speelse kind weer in haar boven. Ze houdt bovendien ook erg van gemak en knipt pizza daarom met de keukenschaar in plaats van een mes te gebruiken. (ja, echt, en niet alleen voor de pizza..) 

Daarnaast vindt ze het zalig om vroeg wakker te worden en de eerste uren van de dag in bed met een kop koffie al schrijvend door te brengen. Het uitzicht is altijd waanzinnig! Bijna dagelijks maakt ze een lange wandeling en maakt altijd veel te veel foto’s die ze regelmatig deelt op Social.

Sacred Relationships deepen
the quality of your life together

Om de juiste partner in je leven aan te trekken, is een groter gevoel van eigenwaarde en zelfliefde nodig. Welke oude patronen mogen niet meer en hoe kun jij dit tot in je tenen voelen?

Hoe ga jij voelen dat je zoveel meer waard bent? Trouw blijven aan jezelf daarin geeft je namelijk de hoogste kwaliteit van wie jíj bent. Niet alleen in de liefde, juist ook in business en in elke stap die jij zet. 

Alleen vanuit deze hogere energie zul je ook de partner aantrekken die dezelfde waarden nastreeft die voor jou essentieel zijn of jouw gewenste relatie draaien zoals jij intuïtief en vanuit je verlangen al voelt dat mogelijk is. 

Liefde is de sleutel tot het waarmaken van elk verlangen. Wil jij jezelf meer vertrouwen in de liefde en alle relaties om je heen? Wil je overal en altijd trouw blijven aan jouw waarheid? En tevens de verbinding met jezelf en jouw hogere zelf nooit meer verliezen in de verbinding met een ander?

Voel je welkom binnen de mooie groep vrouwen die zich inmiddels begint te vormen.
Wil je liever in termijnen betalen dan kan dit ook via deze link.
En wil je liever nog even persoonlijk afstemmen over het programma, stuur Annette dan een email via contact@lifechangingcoach.nl of Cindy via info@www.cindystal.nl 

Scroll naar top