Sacred Relationships

Wat is je verlangen, in de liefde? In je business?

Ben jij klaar om de diepste verbinding met jezelf aan te gaan en zo de relatie te creëren die de meest sexy, energieke en krachtige vrouw in jou naar boven brengt?

Wil je ontdekken hoe je continu je eigen Sacred Space kunt leven door álle shizzle heen? Ultiem vertrouwen, toewijding en liefdevolle groei in jouw leven & business?

IMG-20211130-WA0003

As your relationships deepen it becomes easier to open your heart and enriche every part of your life.

Sacred Relationships 2.0 and beyond. 

Relaties laten jouw wonden zien en waar je wonden nog niet geheeld zijn. Deze tijd draait er volop om dat je je dat bewust bent en daar verantwoording in draagt. Wat breng jij de relatie in? Waar schuurt de ander langs waar je eerder boos en verdrietig over werd, maar waar je nu jouw moment van groei in ontdekt. Jouw uplevel ligt verborgen in elke shizzle die je tegenkomt. De uitnodiging om in elk Nu-moment te kiezen om je hart open te houden en voelen wat het je brengt.

Dat vertrouwen, de modder zien als vruchtbare grond voor de overvloed die er groeien mag. In jou, je relatie én in je business. Jij bent de verbindende factor in alles. Waar je jezelf liefdevol draagt en vertrouwt in het een, kun je dat ook in het ander.

Je verlangen vol liefde voelen. Weten dat die creatie soms meer tijd nodig heeft dan je wilt, maar juist dan klopt. Je mooiste ontdekkingen gaan hand in hand met zware dagen. Je leeft beiden en elke keer zuiverder. 

In deze 6 weken Sacred Relationships nemen we je mee op deze reis, in jezelf én met elkaar.

Dit is wat we deze 6 weken gaan doen:

Week1
Toxiciteit zien we vaak als iets dat negatief is in de ander en hoe je je daarvoor beschermen mag. Deze week zul je ontdekken dat dit gif in je relaties er kan zijn omdat het nog steeds aanwezig is in jou. Door dat stuk te herkennen en te helen, zul je het zuiveren in je relaties, je business, je leven.

Week 2
Creëer je veiligheid, safety, zodat je oude verhalen kunt loslaten en groei leert vertrouwen. Herken in alle eerlijkheid wat je jezelf al jaren verteld en voel hoe dat je niet verder helpt, integendeel. Leer ze te laten gaan, hoger te kiezen en je nieuwe verhaal te schrijven én te leven.

Week 3
Integratieweek, in deze week vindt wel een Q&A plaats waarin je al je vragen kunt stellen.

Week 4
Deze week gaat over het verhelderen van je visie, wat wil je brengen, wat wil je leven, waar sta je voor? En hoe doe je dat in het Nu, belangrijker wie ga je daarin zijn en open up voor alles dat het creëert.

Week 5
Disney liet ons vaak zien dat prinsessen gered werden door de prins op het witte paard. Waar in jou leeft die verwachting stiekem nog steeds? De tegenstelling daarvan is de sterke vrouw die continu doorstapt, vanuit overleven en hardheid. Beiden kunnen er in bepaalde mate zijn, hoe kies je voor jouw intuïtieve weg en de manifestaties die daarbij horen.

Week 6
Voelen wat jouw waarheid is. Alleen in de diepste verbinding met jezelf je die ontdekken. Durf je dieper in jezelf en jouw gewenste verlangen te zakken, ook voordat zij uitgekomen is? Dit verlangen vertrouwen dat zij jou alles brengt wat jij nodig hebt. Zoveel wijzer, speelser en met meer gemak dan hij bedenken kan.

Sacred Relationships duurt 6 weken
en elke week bestaat uit: 

  • Een Q&A in Zoom waarin je al je vragen kunt stellen (naast de privé Facebook groep).
  • Korte krachtige visuals met Mindset homework en affirmaties.
  • Live content teachings vanuit persoonlijke ervaringen van Cindy en Annette.

Gedurende deze 6 weken nemen we je mee in jouw weg van maiden naar Queen. De zuivering van toxische patronen. Je visie gaan leven terwijl de realiteit nog achterblijft en die gaan vertrouwen. Heling van je wonden en jezelf leren dragen naar 5D. Jouw droom, jouw waarheid, jouw succes in Life & Business.

IMG-20211111-WA0003

Wie is Cindy?

Cindy heeft binnen haar bedrijf inmiddels honderden ondernemers en vrouwen met een grote verlangens begeleid binnen het neerzetten of uitbouwen van je droombedrijf. Hierin werkt zij anders dan de gemiddelde businesscoach.

Strategie zegt haar niets zonder de energie en het vertrouwen dat erachter zit. Met haar ijzersterke intuïtie kijkt zij dwars door jouw business blokkades heen. Zij is enorm krachtig om jou direct tot de kern te brengen en houd zich niet in wanneer jij jezelf vastzet in te klein denken, ellenlang geneuzel en onnodig blijven hangen in perfectie.

Vrouwen vinden hun weg naar haar omdat zij ze hun unieke weg laat vinden in het combineren van business, relatie en vaak gecombineerd met het moederschap.

Als vrouw ga je nooit zonder jezelf in business. Je neemt altijd jezelf, jouw energie en wat er speelt in je leven mee. Succesvol leiderschap en ondernemen maak je waar wanneer je continu een weg vindt in de blokkades in jezelf en om je heen en vanuit creatiekracht kunt blijven manifesteren.

Door middel van mystieke, vrouwelijke wijsheid, sjamanisme, sensualiteit en sexualiteit tools helpt zij haar vrouwen met meer gemak, speelsheid en vertrouwen verder te komen dan ze ooit dachten waar te maken.

Passie is jouw grootste tool in succesvolle groei en zichtbaarheid. Sex sells zeggen ze wel eens en hier staat zij 200% achter. Wanneer jij jouw sexuele energie vergroot en deze mystieke wijsheid meeneemt in jouw dagelijks leven en business groei je enorm als ondernemer en word je daarnaast gegarandeerd een leukere vrouw voor jezelf en iedereen om jou heen.

Sacred Relationships wordt mede gefaciliteerd door één van de coaches binnen Cindy Stal Business Healing. Lees hier meer over Annette Vos en haar waarde binnen dit bijzondere programma.

Wie is Annette?

Annette begeleidt binnen haar bedrijf zowel mannen als vrouwen op hun weg in het bedrijfsleven en business en privé. Al haar cliënten zijn sterke persoonlijkheden en leggen binnen haar coachings de diepere weg af in zichzelf.

Juist door niets meer uit de weg te gaan, liefdevol te staan in zelfleiderschap en die diepere verbinding in zichzelf te ervaren komen zij met meer gemak verder dan zij ooit kwamen.

Annette heeft jarenlang als haptotherapeut gewerkt en diep durven voelen daarin essentieel. Zij weet als geen ander welke kracht daarin zit. Hoe dieper je kunt gaan, hoe groter je groei en je manifestaties in je relatie en je business zullen zijn. Haar eigen ervaring in haar huwelijk van 20 jaar en de nieuwe relatie die volgde, hebben ervoor gezorgd dat ze haar teachings meer en meer in zichzelf geïntegreerd heeft.

SR2A

Het is haar grote passie om mensen te laten ontdekken hoe krachtig ze werkelijk zijn. Om ze hun eigen unieke pad te laten lopen dat alleen voor hen bestemd is. De authenticiteit die daarin zichtbaar wordt, inspireert haar enorm.

Sacred Relationships creates happiness in love and life & succes in Business!

Liefde is de sleutel tot het waarmaken van elk verlangen. Wil jij jezelf meer vertrouwen in de liefde en alle relaties om je heen? Wil je overal en altijd trouw blijven aan jouw waarheid? En tevens de verbinding met jezelf en jouw hogere zelf nooit meer verliezen in de verbinding met een ander?

Alleen vanuit deze hogere energie zul je ook de partner aantrekken die dezelfde waarden nastreeft die voor jou essentieel zijn of jouw gewenste relatie draaien zoals jij intuïtief en vanuit je verlangen al voelt dat mogelijk is.

De groei die plaatsvindt in jou zorgt voor je grote business verlangen en de manifestatie daarvan. Leven als de vrouw die je bent, unapologetic, creëert de grotere vrouw in haar business. Uniek, sexy, krachtig.

Voel je welkom temidden van deze groep prachtige vrouwen!

De Early bird tickets zijn beschikbaar voor slechts €247,00 tot en met 3 december! 
Wil je liever in termijnen betalen dan kan dit ook via deze link.


Wil je liever nog even persoonlijk afstemmen over het programma, stuur Annette dan een email via contact@lifechangingcoach.nl of Cindy via info@www.cindystal.nl 

Scroll naar top