Ruimte maken om grootser te ontvangen

Wat was het een mooie week. Afgelopen vrijdag de laatste nieuwe maan van dit jaar. Heb jij haar de aandacht gegeven die jij verdient? Ik vind de maanenergie magisch, al haar acht fases. Zo vaak wordt er alleen gesproken over volle maan en als je geluk hebt ook de nieuwe maan. Er zijn echter nog zes momenten die creatiekracht dragen voor jou. 

Ik vind het zo magisch om te zien hoe snel verlangens gerealiseerd worden wanneer je als vrouw andere strategiëen inzet in je business. En ja, ook dan moet je nog actie nemen…maar wel gedragen door jouw energie en dan voelt actie echt niet als oldschool actie.

Toen ik startte als ondernemer werkte alle technieken die ik vanuit mijn International Business studie en Marketing en Sales loondienst kende niet of in ieder geval niet op de manier waar ik echt blij van werd. Ik snapte er niks van.

Nu kan ik om mezelf lachen, toen niet. Ik zie het ook vaak bij mijn klanten. Te hard werken of juist jezelf verliezen in zelfsabotage. Grootser willen verlangen, maar het niet of onvoldoende durven uitspreken. Willen leven volgens de vrouwelijke creatiekracht en al haar mooie facetten, maar er nog te weinig op vertrouwen.

Ik herken me er zo in. Het was mijn weg, maar hoe anders is het nu. Op het moment dat ik het misschien wel het engst vond, nodigde het Universum mij uit om het anders te doen. Waar mijn overlevingsstrategie hard werken was, moest ik nu meer ruimte voor mij nemen.

 

Want the queen business?

Treat yourself as the queen

 

Als intuïtieve, vrouwelijke ondernemer kun je niet meer anders. Of je nu bewust met je magnetische aantrekkingskracht werkt of niet, feit is…je bent vrouw en die kracht is er. Ook de vrouwen die nu denken “zo intuïtief en magnetisch ben ik niet”. Reality check, dat ben je al vanaf je geboorte en mag je steeds een laag dieper omarmen.

Steeds meer jij.
In alle facetten in je leven.
Ook in je business, op jouw unieke manier. 

Jij bent verantwoordelijk voor jouw krachtveld. Als jij een grotere, succesvollere business (op jouw manier) wilt, dan is jouw energie je grootste raadgever. Groeien in business kan niet meer zonder embodiment en dat mag soms onwennig, eng en minder leuk voelen.

Ook in het Wet van Aantrekkingsland is niet alles altijd maar leuk. Het verschil is alleen dat wanneer het niet leuk is, dan weet je exact waarom en kun jij het draaien en zul je zien dat je het veel sneller draait.

 

Businessgroei is het logische gevolg

van jouw groei

 

Ik gaf deze week twee VIP Dagen aan mooie, krachtige, intuïtieve vrouwen. Powerhuizen, ieder op haar eigen manier. Op deze dag hadden we het over strategie, maar veel meer nog over innerlijke stukken. Verlangens die fluisteren. Nieuwe ruimte die roept om ontdekt te worden. En alle momenten waarop je een JA voelt, maar niet kiest of JA zegt terwijl je NEE voelt.

Ik wil dat jij jezelf op nummer één durft te zetten. Ik bedoel niet een dag schaamteloos kunnen Netflixen, hoewel dat ook heerlijk kan zijn. Nee, ik wil dat je overal je waarheid durft te spreken. De waarheid die van binnen spreekt, maar nog te wiebelig voelt om vrij uit te spreken.

Hoe vrij jij bent in alles wat je doet, zegt zoveel meer over je business dan cijfers, strategie en businessmodellen ooit kunnen doen. Ik wil dat je JA durft te zeggen vanuit je eerste gevoel en hier schaamteloos voor durft te staan. In je business, binnen je gezin en binnen alle relaties die er zijn. En vooral in de combinatie hierin.

Aan het eind van elk traject of de dag na een VIP dag hoor ik altijd hoeveel meer het voor ze heeft gedaan dan ze vooraf konden denken. En dan niet enkel in de business, want het zit nog zoveel vaker in de liefde, het moederschap en in het je volkomen vrij voelen als vrouw.

 

 

Zeg JA tegen jezelf in business 

 

Je leeft dit leven voor jou. Durf te kiezen in alles dat je doet. Kiezen voor jou. Kiezen voor het businessmodel dat bij jou past. En kiezen voor elk verlangen dat je graag waar wilt maken. Je leeft dit leven maar één keer, dus zorg dat je jouw leven leeft en niet dat van de maatschappij.

Kies heel bewust wat je wel wilt doen en wat niet. Ook in je business. Kies wie je toelaat in jouw magische, sacred space. Geef jezelf alle liefde en energie die je nodig hebt. Ook in nieuwe situaties. Ook wanneer je niet de controle hebt. En ook wanneer je nog niet alles helder hebt.

Kies wie je jouw energie en tijd geeft. Weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen en om zo moeiteloos mogelijk te manifesteren. Vuur heeft zuurstof nodig en zuurstof heeft ruimte nodig. Geef jouw magische vrouw-zijn alle ruimte die je nodig hebt.

Lieve, mooie vrouw, durf je intuïtie te volgen. Je hoeft niet elke stap helder te hebben; de eerste stap is je begin en vanuit die nieuwe ruimte ontvouwt zich automatisch de volgende. Blijf dichtbij jezelf en gun jezelf jouw meest mooie energietempel. Business creëer je vanuit die tempel. Besef je goed vanuit welke tempel jij tot nu toe creëert en weet dat je elke dag opnieuw kunt kiezen.

Op die manier wordt jouw creatiekracht en krachtveld steeds magischer. En niet alleen magischer, ook efficienter en omring je jezelf met alle vertrouwen en liefde die jij nodig hebt om je business weer vóór jou te laten werken. Want als ik je iets mag meegeven zo aan het eind van het jaar:

Vertrouw dat jij alleen goed genoeg bent.
Vertrouw dat jouw businesskwaliteit groeit vanuit jouw innerlijke groei.
Vertrouw dat wanneer jij jouw intuïtie volgt, jij altijd veilig bent. 

 

Be magical just by being you

and your business will follow 

 

Geniet van je zondag en iedereen die je liefde wilt geven. En wil jij met mij werken? De VIP Groepsdag a.s. zondag is uitverkocht, maar op 4 januari a.s. is nog plek. Aanmelden kan via deze link of stuur me even een email. Werk je liever één op één beantwoord eenvoudig deze email en ik neem contact met je op om te kijken wat er bij je past.

En wil jij 2019 echt vanuit jouw vrouwkracht starten? Business niet meer moeilijk maken en durven vertrouwen op het businessmodel waar jouw leven om vraagt? Let me know. Ik start in januari met een kleine groep intuïtieve vrouwen om je business vorm te geven met behulp van je intuïtie, je innerlijke natuur (denk hierbij aan de maanenergie en je cyclus) en je sexuele creatie-energie.

Niet voor iedereen, maar als jij in een kleine (online) groep 3 maanden lang JA wilt zeggen tegen al je verlangens in life en business dan hoor ik het graag. De eerste twee plekken zijn al gevuld, maar ik lees je graag als deze “teaser” jouw aandacht trekt. Meer info volgt volgende week.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top