Richard vond in 8 maanden tijd
de liefde én zijn business

Beetje cheezy titel i know…maar soms zijn verhalen just zooooo cheezy dat je er niets anders van kan maken. In overleg met Richard (wat uiteraard niet zijn echte naam is) deel ik zijn verhaal met je. Ik vond het werken met Richard namelijk ontzettend mooi. Het raakt mij elke keer weer hoe snel dingen kunnen gaan als je alignment alle ruimte geeft. Let me tell you all about it!

De afgelopen maanden vinden meer en meer mannen hun weg naar mijn bedrijf. Het mooie was toen ik mijn bedrijfsmanager de opdracht gaf ook de website hierin mee te gaan nemen, aangezien deze nu enkel nog op vrouwelijke ondernemers gericht is, er als vanzelf meer en meer mannen naar mijn bedrijf kwamen. Wanneer het universum het ergens mee eens is, dan gaat alles in haar werk ook zonder de fancy spancy website pagina’s.

 

Ik wil er weer echt zijn
voor mij en mijn leven

 

Richard kwam acht maanden geleden bij mij met een droom. Richard werkte op dat moment nog fulltime in de transportwereld, maar had ook een duidelijke droom als kunstenaar. Net als vele kunstenaars was hem echter verteld dat je vooral maar een echt beroep moest leren in plaats van met verf te kliederen (zo noemde zijn overleden vader het). Daarom werkte hij hard en veel als hoofd transport van een groot bedrijf.

Naast hard werken had Richard zich de afgelopen tien jaar, na de dood van zijn vrouw, geheel aan zijn twee dochters gegeven. Hij had al die jaren niet meer gedate en meer en meer begon dat niet meer goed te voelen.

Hij wilde meer. Eigenlijk wilde hij alles…maar dat was niet zijn eerste verlangen. Zijn verlangen was dat hij “de liefde voor zichzelf weer echt wilde voelen”. Onbewust wist hij al dat veel van wat hij in zijn leven deed altijd op anderen gericht was. Hij gaf, hield zich in en werkte nog wat meer. Zijn inmiddels tienerdochters vonden ook dat er meer was dan zij en zijn werk en via via was hij bij mij terecht gekomen.

 

Wanneer vuur en troetelbeertjes
samen komen

 

“Ik weet eigenlijk niet of ik dit nu wel moet doen, want ik kan toch niet leven van mijn droom.” Overtuiging numéro uno die enorm voor een groot verlangen staat. Het is geen must om te leven van je kunst, maar daar gaat het ook niet om. Het gaat om het verlangen wat daarachter zit. Het gaat nooit om het geld en veel meer om de potentie, creativiteit en de passie die je anders vast zet in jouw lichaam.

We gingen samen aan de slag met een plan voor het komende half jaar. Zelfliefde, zijn uitgangspunt, zat overal in verweven. In zijn uren in loondienst, in de tijd thuis en in de activiteiten die hij opzette voor zijn eigen kunst. Wat ik namelijk bij iedereen terug zie komen, is dat er in onze eerste sessie samen een vuur aangaat en dat gaat niet meer uit.

Wanneer het vuur voor jezelf aangaat, gaan de beren op de weg ook makkelijker aan de kant. Sterker nog, die beren lijken ineens schattige troetelbeertjes die je nog haast zou knuffelen ook. Ons traject samen bestond uit een combinatie van business, energetische behandelingen en vooral veel spelen met de liefde. In hem zelf en hoe meer hij hiermee speelde, hoe meer ook de liefde weer naar buiten wilde stromen.

 

Zijn aardbei in de champagne

 

Na jaren niet meer te willen daten na de dood van zijn vrouw, maakten we voorzichtig contact met de liefde in de energie. Nog helemaal niet in acties in het begin. Het bijzondere hierbij was ook dat zodra de opening in hem er was, het universum ook meer liefde op zijn pad bracht. Hij merkte het overal. Binnen zijn familie, op het werk en in zijn business. En zoveel sneller als hij zelf gedacht had, kwam hij haar tegen.

De laatste vier maanden van onze samenwerking kwam Sophia ook steeds vaker ter sprake. Sophia is ook een kunstenares en samen stroomt de liefde voor elkaar én de liefde voor hun vak. Het is mooi hoe te zien hoe alles elkaar aanvult wanneer je jouw pad durft te volgen.

Vorige week hadden we onze voorlopig laatste sessie samen. Met energie, een vleugje strategie en a whole lot of zelfliefde kun je sneller neerzetten wat je ooit voor mogelijk houdt. “Sophia wilde je ook bedanken, want zonder jou had ik haar misschien nooit gevonden.” Richard heeft vorige maand zijn ontslag ingediend bij zijn werkgever. Na een maand in ons traject is hij vier dagen gaan werken en vanaf 1 oktober wordt hij volledig zelfstandig.

Het mooie is dat zijn bedrijf dit al trekt, maar dit A energetisch helemaal goed voelde en B voor iedereen ook goed voelt om naartoe te bewegen. Eind goed al goed…wil ik schrijven en eigenlijk is dat ook exact wat het is. Voor een vrouw die vaak gehoord heeft dat ik niet zo in sprookjes moet geloven, ben ik elke keer weer trots als ik bij mag dragen aan iemand die wel in sprookjes gelooft en we er samen een damn goed sprookje van maken!

Dank je wel Richard dat ik jouw verhaal mocht vermelden. Dit is er eentje die ik niet snel vergeet. Herken jij jezelf in het verhaal van Richard of wil je meer weten? Stuur mij een email via info@www.cindystal.nl en ik neem contact met je op voor de mogelijkheden.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top