Pleasure, Enjoy business from the inside out

It takes way more responsibility to enjoy your life than to complain about it

Vrouwelijke ontvangkracht draait voor mij volledig om embodiment en pleasure durven opzoeken in alles. Plezier is er namelijk niet altijd. In momenten van “even niet weten”, vraagt intuïtief leven om volledig vertrouwen in de open ruimte. Ik geloof wel in steeds meer gemak, vertrouwen en plezier met dit soort momenten.

Uplevels horen bij jouw leven. Op het moment dat je aan jouw spirituele ontwikkeling begon, wist je dat er geen weg meer terug was. Een onderneming starten vuurde die achtbaan nog een factor vijftig harder af.

Wanneer jouw hart zich opent voor passie opent zich ook je ziel laag voor laag. The soul of your business dat ben jij. Wanneer jij AAN bent, is jouw bedrijf dat ook. Wanneer jij aligned bent, stroomt jouw bedrijf net zo. En wanneer jij je meer en meer opent voor the divine way of living, toont het universum jou meer en meer wonderen en vertrouwen.

If you would trust your dreams half as much as you doubt them, you would get everything you want.

Maandag 30 september ben ik jarig en ik vier dit graag met een mooi programma samen met jou. Het is een cadeau van mij aan jou, want ik ga je mijn beste tools geven éénmalig met live support en tegen deze introductieprijs.

Sacred pleasure. Pleasure just for you. Passie aan voor jou. Fun met een knipoog en daarmee automatisch de beste selling tool voor jouw potentiële klant. Ik leer je graag de andere kant van business. De pleasure side, waar jouw passie voor je product, klant en vanuit jouw ultieme why weer vrij kan stromen.

Business is done best
from the inside out

Twee jaar geleden kwam ik exact rond deze tijd alleen te staan én wist ik dat het roer drastisch om moest. Ik wilde niet meer harder werken voor meer resultaat. Ik wilde niet meer verkopen om het verkopen. En ik wilde diep van binnen niet eens meer nadenken over het hoe. Ik wilde ook in een grotere open ruimte energie laten dansen, mijn intuïtie maximaal volgen en het volledig volgens mijn waarheid neerzetten.

Business is zoveel minder strategie dan de wereld je wilt laten geloven. En yes, het werkt voor sommige ondernemers. Alleen wanneer jouw ziel zich geopend heeft, dan weet je dat er voor jou een andere weg is. Sterker nog, het universum toont het je steeds want wanneer je structuur the old fashioned way toepast, loop je vast en droogt je passie langzaam op.

Het leven is een reis. Jouw weg loopt een leven lang en ik geef je graag tools die jij op elk level kunt toepassen. Ik geloof niet in die ene gouden pil. Ik geloof wel in commitment, ontvangen vanuit passie en ontzettend veel plezier waar jij je ook bevindt in jouw ondernemersreis.

Just say yes en ik neem je vanaf 1 oktober graag acht weken mee in:

Meer plezier met je business, klanten én geld. 

Divine Feminine ondernemen. 

Vrouwelijke ontvangkracht en vertrouwen in jouw waarheid.

Sexuele energie en passie als creatietool.

Je ontvangt:

* Elke week twee krachtige healings en oefeningen die je direct kunt toepassen in je leven én business. Er is voldoende ruimte voor verdieping, directe implementatie en embodiment zodat jij je elke oefening eigen kunt maken. 

* Om de week is er een Q&A in de besloten Facebook groep waarin jij je vragen over de oefeningen kunt stellen en je inzichten kunt delen. Tevens zullen we in elk Q&A een laag dieper zakken in de content. Ook hierin is Embodiment key. 

Deze 8-wk is voor jou wanneer jij: 

* met meer plezier wilt creëren. 

* authenticiteit voorop zet en practice what you preach hoog in het vaandel hebt staan.

* weet dat je krachtig bent wanneer je voor je verlangens gaat en het jezelf niet langer zwaarder dan nodig wilt maken. 

* intuïtief leeft en zo ook op een dieper level wilt ondernemen. 

* jouw vrouwelijke ontvangkracht wilt vergroten 

* weet dat uplevels erbij horen, eigenlijk heel leuk zijn en er vooral met meer gemak doorheen wilt. 

* dieper wilt vertrouwen op jouw unieke yin/yang balans in life & business. 

* nieuwsgierig bent naar het werken met sexuele energie als creatietool.

All in all, wannneer jij voelt dat deze tijd roept om Embodiment, Pleasure along tha ride & weet dat je elk verlangen waard bent waar je naar verlangt. Deze tijd heeft meer vrouwelijke leiders nodig en het is aan jou om jouw leiderschap next level te ownen. 

Embrace your inner queen.
Give room to your inner priestess. 
And amen to pleasure in every step that you take!

Ready? Meld je via deze link aan voor betaling in één keer of betaal in twee termijnen via deze link.

Scroll naar top