Parels, houd jij ze veilig verborgen in de oester
of deel jij ze met de wereld?

Genietend van mijn Latte Caramel met heerlijke red velvet cake had ik gisteren diverse gesprekken met ondernemers. Stuk voor stuk krachtige vrouwen met een goed verhaal en waardevolle producten. Iedereen gaf elkaar waardevolle tips en typisch genoeg zei ook iedereen “Waarom doe ik dit zelf niet?”. Wil je weten waarom de meeste ondernemers nog te weinig naar voren stappen met hetgeen waar ze eigenlijk het sterkst in zijn en dus het makkelijkst geld mee kunnen verdienen? 

Ondernemers geven zoveel tips weg. Waardevolle content. Zoveel energie. Ik doe het zelf ook, maar wel met een duidelijke reden. Ja, ik wil inspireren omdat alle content uit mij wilt stromen. Ja, ik wil schrijven omdat ik dit geweldig vind. En ja, ik wil hier ook geld mee verdienen en dat mag.

 

Waarom ben jij hier in dit leven? 

 

En jij ook. Dit is waarom jij hier bent. Dit is waarom je ooit van die wolk afsprong en zei: “Doe mij dit leven. Ik ben er klaar voor!”. Dit is wie jij bent. Je kunt niet anders. Je kunt het wel, maar je wordt er niet gelukkig van.

Steeds meer ondernemers staan op en gaan doen waarvoor ze hier zijn. Na een burnout, scheiding of ontslag. Een kruispunt in hun leven. Hét moment waarop het niet meer anders kan. Je wilt niet meer in loondienst. Je weet dat het anders kan. Het mag anders. Dit ben jij.

Gun jezelf dat je elke blokkade op het ontvangen weg haalt. Ik zie het zo vaak dat de website mooi is, prachtige producten en waardevolle tips maar geen of te weinig klanten. En dit frustreert. Je doet het zo goed voor anderen, maar gun je het jezelf ook?

 

Zelfliefde en het jezelf

ECHT gunnen zijn de sleutels 

 

Gun jezelf dat je geld mag verdienen met hetgeen je het makkelijkst afgaat. Er zijn namelijk ook genoeg stukken in jouw leven geweest waar je anderen mee helpt en waar jij zelf ook keihard voor hebt moeten werken. Die lessen kwamen niet als bonus bij een pak cornflakes. Elke ervaring in jouw leven heb je niet voor niks gehad. Daar heb je keihard voor gewerkt, doorleeft en geef je nu weer door.

Dit lijkt alsof het niets is. Alsof het makkelijk gaat, maar is dat zo? Zijn dat vaak niet stukken waar jij ook hebt moeten investeren in jezelf? In persoonlijke ontwikkeling en in je business? Jij kijkt zelf alle shit op dit gebied aan en dat is ook werk. Je gaat er te makkelijk aan voorbij dat anderen dit nog niet doen.

Juist deze anderen nodig jij uit om die beweging te maken. Juist die anderen draag jij mee in jouw krachtveld omdat jouw energie al geshift is op dit gebied. Juist die anderen mag jij helpen en daar mag je geld voor ontvangen.

 

Je mag ontvangen.
Je mag ontvangen.
Je mag ontvangen.

 

Ik zou je eigenlijk stickers moeten geven met deze korte tekst, zodat jij ze op elke deur in je huis kunt plakken. Zodat je het ziet. Zodat je het verankert. Zodat je het gaat toepassen. Je bent het waard.

Zelfliefde, je ontvangkracht vergroten en jouw mindset veranderen zijn de beste tools om dit aan te pakken. Dit is exact waar ik mij deze maand in mijn Mastermind op richt. Healings, mindset oefeningen en inspiratie allemaal gericht op het vergroten van jouw ontvangkracht. Jezelf op waarde leren schatten. Zelfliefde als sleutel voor jouw gewenste leven en business.

Doe jij mee? Tot 1 april a.s. kun jij je aanmelden en ben ik er 30 dagen lang voor je. Alles van mij voor alles in jou. Je kunt me alles vragen en delen wat je wilt delen binnen de Mastermind.

 

Are you ready? Klik hier en meld je aan.

 

Je kunt ook in 2x betalen. Stuur me dan even een email via info@www.cindystal.nl

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top