Februari 2015. Ik zei mijn vaste baan in de Marketing & Sales op en sprong in het diepe. Ik had een droom en ging voor mijn eigen coaching praktijk.

Toen ik mijn praktijk startte zag ik mezelf als een soort broodjes verkoper. Eentje die met haar mooi versierde kar het bos in rijdt en daar gaat staan. Niet zomaar op een plek in het bos, maar op een prachtige plek en met de lekkerste broodjes. Vol verwachting op iedereen die als vanzelf zou komen.

En niemand kwam. Dat was wel confronterend. Enerzijds was er rust, in mijn ogen was alles mogelijk en dat wilde ik ook. Maar tegelijk was die prachtige, open plek ook heel eng. Want er was nu  ruimte voor oude gedachten en oude pijn die nog ergens in mij verscholen zat, wachtend om omhoog te komen.

En die kwam ook omhoog. Ik werd geconfronteerd met alles wat ik had meegemaakt. En wat ik zag was dat ik vanuit mijn littekens niet kon ontvangen. De oude pijn stond als een ware muur voor hetgeen ik diep van binnen echt wilde ontvangen.

Harder werken is nooit de oplossing

Door de jaren heen had ik hier eigenlijk al voldoende voorbeelden van gehad. Zo werkte ik 60 uur per week en werd vaak maar betaald voor 40. En waar mijn vrienden met dezelfde opleiding groot geld verdienden hing ik er altijd een schaal onder. In plaats van me af te vragen hoe dat kwam, ging ik enkel nog harder werken en bleef de beloning uiteraard uit.

Het was een patroon. Een vervelende rode draad door mijn leven. Ik nam ontslag en ging met die spreekwoordelijke kar het bos in juist omdat ik meer wilde leven. Ik wilde weer echt leven, voluit leven in mijn eigen ritme. In plaats daarvan ging ik wéér harder werken en doen. En de beloning bleef ook nu weer uit. Op dat moment zag ik twee dingen in:

1) ik heb moeite met ontvangen
2) ik werk constant vanuit een mannelijke energie

Beiden waren voor mij destructief. Ik besloot het onder ogen te komen en te kijken waar het vandaan kwam: het kwam voort uit pijn. Ik had iets te helen. Dat werd me extra duidelijk toen ik zwanger raakte en zware bekkeninstabiliteit kreeg. Ik had letterlijk geen vrouwelijke basis meer.

Ik ging naar een bekkentherapeute en zij wilde dat ik alles weer ging aanspannen. Terug ‘hard’ maken die spieren. Maar mijn intuïtie zei het tegenovergestelde: loslaten. Volledig ontspannen. Na een paar sessies ben ik dan ook gestopt. Ik voelde dat het niet klopte voor mij. Het was niet mijn waarheid.

Vertrouw op jouw innerlijke stem

Ik zocht de stilte op en stelde hardop de vraag: “Wie kan mij hierbij helpen? Breng de juiste mensen maar op mijn pad”. Ik vond een andere bekkentherapeute die direct vanaf het begin goed voelde. Een gedreven vrouw die me volledig ondersteunde en verlichting in mijn pijn bracht. “Ademen.” zei ze. “Ademen, en loslaten.”

Mijn zoon werd geboren en hij huilde veel. Heel veel. In alle reguliere boekjes konden we niet vinden wat er met hem aan de hand kon zijn. Inmiddels was ik steeds meer verbonden met mijn vrouwelijke intuïtie en die intuïtie zei wel iets. Mijn innerlijke stem zei: “Finn spiegelt iets van jou, Cindy. Iets diepers. Niet alleen Cindy in het hier en nu.” Ik moest een level dieper kijken.

Zo kwam ik bij een vorig-leven Healing. Daar werd bevestigd wat ik steeds voelde: ik mocht helen op mijn eigen seksuele energie. De mannelijke en vrouwelijke energie weer in de juiste balans voor mij brengen. Ik zat zo in de mannelijke energie, dat ik mijn vrouwelijke energie heb genegeerd. En mijn vrouwelijke energie ís mijn seksuele energie, zij is mijn creatiekracht.

Succesvol creëeren vanuit jouw unieke energie

Ik leerde mijn eigen seksuele kracht weer terugpakken. Leerde dat seksuele energie zoveel meer is dan seks. Ik mocht besluiten: dit is mijn energie en ik mag het inzetten voor wat MIJ dient. Voor hetgeen ik wil creëeren in mijn leven en mijn bedrijf.

Deze energie weer verankeren in mijn lijf. Voorheen lekte het weg, naar mannen, naar dingen die mij niet dienden, omdat ik me er niet bewust van was dat dit gebeurde. Het was het onbewuste patroon dat mij op elk level saboteerde. Energie lekte overal heen en beperkte mijn ontvangkracht. Mijn manifestatiekracht.

Maar juist door er achter te komen wat mijn eigen, authentieke seksuele energie was, kon ik het gaan inzetten als creatiekracht. Vanuit de liefde voor mijzelf, vanuit de liefde voor de missie die ik hier te brengen heb.

Seksuele heling ging ineens niet meer over seks, maar over energie en creatiekracht. Ze bracht mij de heling in mezelf, die zorgde dat mijn energie weer ging stromen. En daardoor ging ook als vanzelf de energie van mijn bedrijf weer stromen.

Creatie vanuit vertrouwen durven volgen

Hoe meer ik mijn vrouwelijke intuïtie volgde en ging doen wat ik leuk vond, hoe meer die energie ging stromen en hoe meer ideeën er kwamen. Hele gekke ideeën, waarvan ik logischerwijs dacht: “dat slaat nergens op”. Maar ik vond ze wel heel erg leuk en dus ik volgde ze dan toch maar. Dit bleken de beste beslissingen die me de grootste stappen in mijn bedrijf opleverde. Die ideale klanten, goed lopende trajecten en prachtige resultaten voor mijn klanten en mijzelf.

Maar ik kwam ook langs dingen die ik nog aan te kijken had. En steeds kwam het neer op mindset: ging ik die stukken aan, écht aan, of viel ik terug in een oud patroon en ging ik dan ‘werken’ om op een andere plek te komen, een plek waarvan ik dacht dat ik daar moest zijn.

Ik koos steeds voor mijn intuïtie. Wanneer ik mijn innerlijke stem vol vertrouwen volg en loslaat wat de uitkomst moet zijn dan brengt mij dat altijd iets. Sterker nog: altijd meer dan ik vooraf zou kunnen bedenken.

Wanneer ik vertrouw op mijn energie, mijn creatiekracht, dan wordt mijn krachtveld steeds groter. Stroomt mijn energie veel vrijer. En daarmee stroomt mijn business ook vrijer. Want iedere energie in mijn bedrijf wordt geheeld door mijzelf.

Als ik heel op mijn geld-stuk, dan merk ik dat in mijn bedrijf. Als ik heel op mijn intuïtie-stuk: dan merk ik dat in mijn bedrijf. Als ik heel op het mogen ontvangen-stuk: dan merk ik dat in mijn bedrijf.

Business Healing is het rimpel effect van jezelf door je bedrijf en van je bedrijf door jezelf.

Door jezelf te helen, die stukken aan te kijken en niks uit de weg te gaan heel je ook je business. Jij bent je business en je business ben jij.

Heel jezelf en je heelt jouw business

Wil jij met mij jouw stukken aankijken? Geloof jij net als mij dat wanneer jij stukken in jezelf heelt, je hiermee automatisch jouw bedrijf heelt? Wil je ondernemen op de manier die past bij jou en je vooral kunnen focussen op jouw missie en wat jij hier te doen hebt?

Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf.