GJW05

Let your caged bird sing free again

Ik geloof dat wanneer een vrouw zichzelf vrij maakt van oude conditioneringen, haar sexuele energie vrij laat stromen en echt haar eigen waarheid leeft, ze dan niet alleen verschil maakt voor haar klanten, maar ook echt het verschil zelf ontvangt en belichaamt in haar eigen wereld.

Embody your vision & embrace your inner calling

Vrouwelijke energie is gemaakt voor plezier. Om echt te genieten, vrij te leven en vanuit jouw unieke flow neer te zetten wat door jou heen geboren wilt worden. Je mag krachtig en vrouwelijk zijn. Je mag genieten en veel ontvangen. Je mag vrij zijn en duidelijke doelen hebben.

Die oude pijn, stukken donker en emoties mogen naar boven komen. Er is niets fouts aan. Het toont zich omdat je er nu sterk genoeg voor bent om de stap vooruit te zetten. Om deze stukken in jou aan te kijken en te helen. Je mag de muren afbreken en achter die harde lagen ontvangen wat al die tijd al van jou was vanuit je verlangens.

Ik voelde die open ruimte toen ik stopte met mijn loondienstbaan en er wel klanten kwamen, maar niet zoals ik verwacht had. Ik voelde die open ruimte toen ik drie maanden later onverwacht zwanger bleek. En ik voelde die open ruimte toen mijn zoon geboren werd en ontzettend veel huilde en alleen op mij wilde slapen.

Daar zat ik vol dromen, maar het leven dwong mij om de oude pijn te helen. Haar te doorleven en te kiezen waar ik echt voor wilde staan. Toen ik dit in mijn bedrijf deed met mijn eerste online programma, recht vanuit mijn hart, werkte het wel. Toen kwamen de klanten waar ik echt blij van werd. Binnen een jaar lanceerde ik er nog een aantal en elk programma bracht mij grotere resultaten.

Het moment dat alles veranderde

Tot ik op de 1e verjaardag van mijn zoon besloot dat ik de relatie met mijn toenmalige partner wilde verbreken. Drie weken nadat ik op oudjaarsdag uit het raam gekeken had en wist dat ik zo niet meer verder kon. Je weet iets en je kunt het niet meer anders zien. Ik probeerde het wel nog een tijd, maar uiteindelijk ben ik samen met mijn zoon naar een nieuwe plek verhuisd.

Een nieuwe plek, een nieuwe basis. Weer die open ruimte, maar nu intenser dan ooit. Ineens leek ik te twijfelen aan alles. In mijn business greep ik terug op mijn oude strategie “harder werken” en in de liefde voelde ik mij ineens een 16 jarige die totaal niet meer wist hoe het moest. Oude pijn van mijn misbruik als jonge vrouw van 14 en 18 jaar kwam naar boven en wilde gezien worden.

Stap voor stap werkte ik op alle gebieden aan een nieuwe basis. Ik leerde mijn intuïtie op een nog dieper level vertrouwen, erkende mijn eigen kracht en leerde mezelf op alle vlakken opnieuw kennen. Wie was ik nu echt na zoveel jaar relatie(s)? Er was niemand meer om op terug te vallen en dat nodigde uit tot een diepe verbinding met mijzelf en mijn eigen waarheid.

cindy stal lichtje

Treat yourself with love so you can connect with your heart and open up to the essence of your true being.

Ik leerde na de geboorte van mijn zoon mijn eigen seksuele kracht al terugpakken. Leerde dat seksuele energie zoveel meer is dan seks. Ik mocht besluiten: dit is mijn energie en ik mag het inzetten voor wat MIJ dient. Voor hetgeen ik wil creëeren in mijn leven en mijn bedrijf.

Deze energie weer verankeren in mijn lijf. Voorheen lekte het weg naar dingen en ervaringen die mij niet dienden, omdat ik me er niet bewust van was dat dit gebeurde. Het was het onbewuste patroon dat mij op elk level saboteerde. Energie lekte overal heen en beperkte mijn ontvangkracht. Mijn manifestatiekracht.

Maar juist door er achter te komen wat mijn eigen, authentieke seksuele energie was, kon ik het gaan inzetten als creatiekracht. Vanuit de liefde voor mijzelf, vanuit de liefde voor de missie die ik hier te brengen heb.

Seksuele heling ging ineens niet meer over seks, maar over energie en creatiekracht. Ze bracht mij de heling in mezelf, die zorgde dat mijn energie weer ging stromen. En daardoor ging ook als vanzelf de energie van mijn bedrijf weer stromen.

Ook in deze open ruimte kwam ik op een dieper level in contact met sex magic en de kracht van je eigen sensualiteit als diepere tool om energetisch al je verlangens waar te maken en vooral ook de sterke basis altijd weer bij jezelf te voelen. Sexualiteit als energie. Dit ging nog verder dan waar ik eerder heling in gedaan had en het intuïtief leven en de energetische marketing waar ik inmiddels al 2 jaar succesvol mee werkte in mijn onderneming.

Ik ervaar nu zelf elke dag het gemak van een vrij stromende sexuele energie. Sexuele energie staat los van wel of geen partner. Je sexuele energie is jouw levensenergie en die kun je op allerlei manieren inzetten. Door de eeuwen heen hebben vrouwen altijd gebruik gemaakt van deze intuïtieve, magische en intense pleasure energie.

Spiritual Leadership & Feminine Flow

In mijn huidige online programma’s, trajecten en tijdens een VIP Dag is het openen en vrij laten stromen van je sexuele energie één van de methodes die ik gebruik om jou sterker te laten staan in je eigen waarheid, onderneming en overall pleasure in life.

Verder vind ik het heerlijk om de aardse Marketing & Sales technieken te combineren met de kracht van je intuïtie, vrouwelijke energie en de ondersteuning van je cyclus, innerlijke natuur en de uiterst effectieve kracht van de maan.

En-en vind ik belangrijk in alles in het leven. Yin & yang, spirit & business, moeiteloos verlangens aantrekken en het gemak van een duidelijk doel, een vleugje strategie en het aftoppen met een saus van slimmer werken.

Leiderschap nemen over je leven, humor en down to earth zijn verder drie belangrijke factoren in mijn coaching. Ik deel mijn liefde voor het leven graag met mijn klanten en gun elke vrouw een succesvolle business waar ze zelfstandig het leven van kan vormgeven zoals zij het graag ziet. Met de juiste balans voor haar gezin, prachtige klanten waar ze echt blij van wordt en genoeg ruimte om zelf ook echt vrij te zijn.

GJW03

Official Bio

Na mijn studie International Business & Sales heb ik elf jaar lang in diverse internationale Marketing & Sales functies gewerkt. Ik heb veel culturen, verschillende mensen en businessmodellen mogen ervaren.

Eind 2014 besloot ik mijn eigen bedrijf te starten en inmiddels heb ik meer dan 8 online programma’s succesvol neergezet, meerdere groepen geleid en honderden vrouwen en mannen persoonlijk mogen begeleiden in hun onderneming en relatie vraagstukken.

Nu leid ik mijn business online en offline. Online via programma’s en persoonlijke 1 op 1 coaching via Zoom online. Offline binnen mijn vrouwentempel in het Zuid-Limburgse Mheer waar ik ook mijn VIP Dagen, energetische healings en strategische business sessies geef. Tevens vinden hier mijn themadagen en Sisterhood avonden plaats.

Wil je weten wat ik binnen mijn coaching voor jou kan doen of wil je dat ik een lezing of workshop geef binnen jouw netwerk? Neem via onderstaande knop vrijblijvend contact op en ik drink graag een virtuele koffie of een lekker glas wijn met je.

Questions?

Voel jij dat jij met mij wilt werken of wil je meer weten over mijn
manier van werken?
 
Just let me know en ik neem contact met je op.
Scroll naar top