cindystal-blauw

Oneness sets you free

Sleutels die zowel voor mij als mijn klant niet meer weg te denken zijn uit onze business als je er eenmaal mee werkt. In Oneness sets you Free neem ik jou 11 prachtige weken lang mee op reis naar jouw diepere, vrouwelijke wijsheid en hoe je vanuit deze Femine Flow jouw business succesvol vormgeeft op jouw manier.

Ik neem je mee in prachtige modules en audio bestanden vol inspiratie en direct implementeerbare oefeningen zodat je direct stappen kunt zetten in jouw verlangens. En niet alleen de stappen én vooral kiest voor de manier waarop je dit wilt doen. 

Je gevoel en het vertrouwen op je intuïtie, de meeste vrouwen zijn hier wel bekend mee. Maar dan, hoe:

 • Neem je dit zelfde vertrouwen mee in je business?

 • Blijf je in dit vertrouwen wanneer het resultaat nog niet helemaal zichtbaar is?

 • Zet je je intuïtie en vrouwelijke wijsheid in binnen een wereld die continu triggert in tekort?

 • Blijf je trouw aan jezelf binnen alles wat er om je heen is en mag zijn?

 • Geef je alles vorm zodat het én kwalitatief is voor jouw klant, past binnen jouw leven én je er vooral veel plezier aan beleeft?

 • Ga je vol vertrouwen staan voor jouw kennis, verhaal en in volledige waarde?

 • Vind je steeds weer de veilige basis en echte liefde in jezelf?

 • En last but not least, hoe geef je alle ruimte aan jezelf en jouw ziel binnen een goed lopend bedrijf, dat ook nog eens past binnen jouw gezinssituatie?

Plezier laat jouw bekken dansen. Plezier vult je hart. Plezier zet de stroom weer aan in je bedrijf.

Ik wil je alle tools geven die mij door de jaren heen het vertrouwen hebben gegeven in het “Hoe dan?” en waar ik elke keer weer op terug kan vallen; privé en in mijn business. Met deze tools lukt het mij om trouw aan mijzelf te blijven, vol vertrouwen mijzelf steeds op één te zetten en mijn business zo vorm te geven dat het past binnen het leven van mijn zoon en mij.

Op deze manier kan ik telkens de roep van mijn ziel volgen binnen een aardse wereld, vanuit een diep vertrouwen in het leven en mijzelf. Ik hou van verdieping op alle vlakken in mijn leven. Ik hou van het leven met al haar contrasten en gun jou hetzelfde. De juiste combinatie tussen spirit en business die echt werkt voor jou en jouw gezin en je een continu passende stroom van klanten bezorgd.

Dit is het eerste programma waarvan ik tijdens het creëeren al voelde dat ik het vaker ging geven. Waarvan mijn ziel schreeuwde hier mag jij vol vertrouwen in staan en steeds vanuit die diepere laag opnieuw naar buiten brengen. Eind vorig jaar gaf ik dit programma 11 weken lang vol plezier voor mijn klanten en mijzelf.

De afgelopen weken heb ik dit programma nog meer verdieping gegeven en besloten haar opnieuw naar buiten te dragen. Jou opnieuw de kans te geven om aan te sluiten binnen een mooie groep vol intuïtieve vrouwen in business. Vrouwen die net als jij willen leven vanuit die innerlijke roep, vertrouwen in zichzelf en met een groot hart voor haar wereld. Wat gaan we doen?

11 Weken lang ga je aan de slag met de volgende thema’s:

Succesvol leven en werken vanuit de maanenergie
Vertrouwen op je innerlijke cyclus en natuur
Ondernemen met je chakra’s als ondersteuning
Verlangens en intuïtie serieus nemen en succesvol aarden

Manage your energy & business like a goddess
Energetische marketing vanuit Feminine Flow

Plezier in je relatie met geld en ondernemen
Let your sensual & healed wild woman run free. 

Oneness-1-1.jpg

Welke resultaten mag je verwachten?

 • Meer vertrouwen in jezelf en jouw intuïtie in privé én business. Juist ook in business, omdat ik je praktische en vrouwelijke tools geef die je direct kunt implementeren in jouw intuïtieve en creatieve business.

 • Meer natuurlijke flow en continuïteit in je business die goed voelt voor jou en jouw gezin.

 • Het vertrouwen om je business vorm te geven op jouw manier en vanuit jouw vrouwelijke wijsheid.

 • Meer plezier in je leven en in het ondernemerschap met de wetenschap en het vertrouwen dat geld er altijd voor je is.

 • Jouw persoonlijke balans vinden tussen je innerlijke natuur, je wijsheid als vrouw en het succesvol vormgeven van al jouw creaties.

 • Alle elementen die jou vrouw maken weer ontwaken en deze ook bij laten dragen aan jouw mooiste businessresultaten.

Ik geloof niet in één magische pil, maar wel in tools en wijsheid die je telkens weer kunt toepassen zodat je jouw leven vol vertrouwen vorm geeft op de manier die bij jou past in elke nieuwe situatie weer.

Het leven is continu in beweging en dat vraagt het ook van jou. Ik leer je hiermee omgaan, een dieper vertrouwen openen en door het verankeren van de tools dit telkens opnieuw te kunnen toepassen wanneer je het nodig hebt.

Ik gun elke vrouw het vertrouwen in haarzelf, haar intuïtieve wijsheid en alle tools om dit succesvol vorm te geven zodat zij haar leven kan leven op haar manier. Spirituele en aardse rijkdom zoals dit klopt voor jou. En/en in alles wat je doet en niet langer of/of. Van een te veel aan overleven naar volop in liefde leven. Voor jezelf en alles en iedereen om je heen.

Vol plezier
Vanuit vrijheid
En in erkenning van jouw inner sensual & intuïtive goddess

Spirit & Business in optima forma

Ik heb een ijzersterke intuïtie en jarenlange ervaring in de Marketing & Sales wereld. Na 4,5 jaar ondernemen binnen mijn eigen bedrijf heb ik hier mijn unieke balans in gevonden.

Toen ik als ondernemer besloot weg te gaan bij mijn toenmalige partner en de vader van mijn zoon werd ik uitgenodigd om een nog stevigere en liefdevollere basis voor mijzelf neer te leggen. De tools van deze prachtige reis heb ik uitgediept en vormgegeven binnen dit programma.

Ik gun elke vrouw de luxe van haar eigen onderneming en het in vrijheid kunnen ondernemen vanuit Feminine Flow. Geheel passend bij jou als vrouw en zowel kloppend voor je klant én jouw gezin.

Elke vrouw heeft toegang tot haar eigen gouden driehoek. De perfecte balans tussen yin en yang en uniek passend bij jou. Spirit en business in optima forma.

Met dit online programma begeleid ik jou graag op die weg naar binnen en leer je de tools om inzichten ook succesvol te aarden en vooral te genieten van elke stap op je weg naar groei.

Ben jij klaar om deze shift te maken?

Je kunt kiezen uit deze twee opties:

Oneness sets you free – Online Programma

€333,-

 • 11 Weken Online Programma
 • Inclusief prachtige modules en audio bestanden en healings
 • Besloten FB groep met gelijkgestemden
 • Wekelijks Q&A
Oneness sets you free – VIP

€997,-

 • 11 Weken Online Programma
 • Inclusief prachtige modules en audio bestanden en healings
 • Besloten FB groep met gelijkgestemden
 • Wekelijks Q&A
 • Mijn Yoni Egg Wisdom in Life & Business programma, incl yoni eitje helemaal afgestemd op jouw mooie energie en groeistappen.
 • 3 persoonlijke, online coachingsessies van +/- 45 minuten

Wil je nog even samen afstemmen welke optie het best bij jou past? Mail mij via info@www.cindystal.nl of stuur me even een bericht op 06-48077053.

Scroll naar top