Ondernemen op jouw EigenWIJZE

Jij en ik, jij en jouw klant. Allemaal zijn we onderdeel van het grote geheel en toch ook weer zo eigen. Je tapt vanuit je wijsheid, achtergrond en levenswijsheid. In je eigen onderneming neem je dit allemaal mee op je eigen manier. Alle opleidingen, levenservaring en wat je oppikt uit de energie. Het mag allemaal samen. Business en Spirit.

EigenWIJZE stijl. Helemaal op jouw manier. Zoals het klopt voor jou, binnen jouw missie en jouw leven.

Het mag allemaal samen. Goed zijn voor je klanten, goed zijn voor jezelf en goed zijn voor de wereld terwijl je geld verdiend. Gaat het bij jou op één of meerdere fronten niet zo goed als je zou willen? Ik help je graag.

 

Was dat niet juist waarom je ooit ondernemer werd?

Genieten én ondernemen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat je alleen ECHT succesvol onderneemt wanneer je het op jouw EigenWIJZE manier durft te doen. Niet 36 strategieën volgen, maar durven kiezen voor jouw eigen strategie. Vanuit eigenheid, oprechte kwestbaarheid en vooral door te doen wat bij je past. Steeds dieper zakken in wie JIJ bent. In het ondernemerschap én juist ook privé. Het gaat allemaal samen en ik leer je hoe jij hier jouw unieke weg in vind.

Vanuit eigenheid ondernemen vraagt van jou om jezelf helemaal te omarmen. Vanaf de start van mijn onderneming doe ik niet anders. Ik pas niet in hokjes, enkel in mijn hokje. Ik ben namelijk nooit één ding. Nooit geweest en zal het waarschijnlijk nooit worden. Ik ben spiritueel, maar altijd met een aardse no-nonsense blik. Ik ben introvert én extrovert. Ik kan heel zacht zijn en juist wanneer mijn passie erachter zit dan ga ik er helemaal voor mét een hele andere kracht. Gesteund door de Universele energie en het vertrouwen in mijzelf.

 

Dan gaat het met gemak.

Dan slaagt alles wat ik neerzet.

Dan mag alles er zijn.

 

Het moment waarop ik mezelf er helemaal liet zijn, op mijn manier, en dit tevens in mijn bedrijf alle ruimte en vrijheid gaf, was het moment waarop mijn business vóór mij ging werken. Elk idee dat intuïtief binnenkwam heb ik altijd de juiste aanmeldingen voor gehad. Hoe? Door mijn intuïtie en focus te combineren op de manier die voor mij werkt. Door te werken aan mijn eigen basis. Zelfliefde, mijn energie leren managen en mezelf en mijn intuïtie next level leren vertrouwen. Groei nooit uit de weg gaan door risico durven nemen. Elk stukje helen en commercieel direct doorpakken. Juist vanuit die magische energie.

Geen onzin meer toleren. Niet binnen mijn bedrijf én niet in mijn privéleven. Vol vertrouwen vooruit stappen vanuit de vrouw die ik ben. Met haar issues en haar prachtige kwaliteiten. Met haar lichte en donkere randjes. Met mijn grote hart en dito mond af en toe. Vanuit de liefde voor mezelf kwam er veel meer zachtheid in deze kracht.

 

Eigenwijs vanuit zelfliefde.

Eigenwijs zodat het bijdraagt
aan mijn onderneming.

Eigenwijs zoals het past bij
mij en mijn leven.

 

Ik leef dit leven niet voor niets. Elke stap die ik hiervoor gezet heb, was niet random. Elk pad dat ik nog ga kiezen heeft een reden. Wanneer ik afgestemd leef op mijn verlangens, vanuit mijn intenties en mezelf voorop zet in alles, draait het leven altijd weer met mij mee. Niet langer verzetten, afdwalen in omwegen of blijven hangen in vertragende zelfdestructie. Toen ik mijzelf toestemming gaf om het ECHT op mijn manier te doen, draaide mijn onderneming direct met mij mee.

Ondernemen mag echt op jouw manier. Intuïtief, business your style en vooral met heel veel plezier. Vanuit de verbinding in jou maak je automatisch verbinding met de mensen om jou heen. Jij mag jezelf helemaal accepteren en daarmee als vanzelf jouw waarde in het leven én in het ondernemerschap ontvangen. En om jou daarbij te helpen organiseer ik vanaf maandag 17 september weer een 8-weekse Business Intensive. 

 

Deze Business Intensive is voor jou als jij:

 

– Echt wilt gaan staan voor jouw bedrijf en jezelf door jouw bedrijf wilt laten dragen.
– Niet alleen goed geld wilt verdienen, maar vooral ook weer gelukkig wilt zijn.
– Altijd bereid bent het werk ervoor te doen en weet dat het tijd is voor een laagje dieper.
– Intuïtie en strategie wilt combineren op de manier die echt bij jou en jouw bedrijf past.
– Gelooft in Storytelling en klanten vóór jou wilt laten kiezen.
– Klaar bent met trekken, continu aan moeten zijn en hard werken op een manier die niet goed meer voelt.
– Wilt leren verkopen vanuit eigenheid, magische energie en vertrouwen in jezelf.
– Ondernemen vooral weer als fun, vrij en uitdagend wilt ervaren.

In 8 weken help ik je binnen een kleine groep intuïtieve ondernemers volledig te stappen in jouw eigen wijsheid. Ik help je om te staan voor jouw waarde en alles te ontvangen wat er op jouw pad ligt.

 

Steeds een laagje dieper.

Steeds meer jij.

Steeds leuker.

 

Dit kun je verwachten wanneer jij vanaf 17 september meedoet:

  • 4 Online Masterclasses van +/- 90 minuten waarvan jij de opname ontvangt en waarin jij mij al jouw vragen kunt stellen.
  • Een besloten Facebook groep met daarin maximaal 7 andere ondernemers.
  • Mijn support all the way zodat jij alle content en opdrachten direct afgestemd kunt implementeren binnen jouw business.

De Masterclasses bestaan uit de volgende onderwerpen:

  • Jouw ideale klant en deze haarscherp neerzetten en aanvoelen in de energie.
  • Durven ondernemen vanuit Storytelling en staan voor jouw eigenheid
  • De juiste dosis kwetsbaarheid aanvoelen en commercieel pakkend neer durven zetten.
  • Van intuïtie naar focus en lancering.
  • Business & Spirit your Style
  • Magische Money Mindset en weer Joy in jouw Business

Er is telkens een implementatieweek waarin jij alle content en inspiratie direct om kunt zetten binnen jouw bedrijf. Dit mag je allemaal delen in de Facebook groep en ik geef je graag mijn feedback en tips. Op die manier blijft het niet alleen bij inspiratie en magie, maar ga je het ook direct aarden en succesvol neerzetten op de manier die bij jou past én direct weer geld oplevert!

Doe je mee? Meld je via deze link aan of mail mij via info@www.cindystal.nl als je even wilt afstemmen of liever in twee keer betaalt.

 

Wat mijn klanten zeggen over de huidige 8-weekse Intensive:

 

Manja: Veel tips en inspiratie waar ik weer mee verder kan. Super fijne feedback. Heel blij mee! 

Marieke: Bedankt voor je pure, inspirerende en verhelderende calls. Je bent een pracht mens en een ware inspiratie bron. Ik heb hier heel veel aan. 

Eveline: Ik vind je een coole vrouw. Ik heb weer tips om verder te gaan. Ben nu in super high en vrolijke energie, en heb alle vragen uit de call kleurrijk op blaadjes geschreven. Zonder telefoon (DE afleider) ben ik lekker hier op de grond van mijn praktijk aan het creëren.

Kristel: Ik ben steeds weer dankbaar voor je verhaal en tips. Ik voel het na de call meteen weer stromen! Fijn dat gevoel, dankjewel.

Maike: Dank je wel steeds voor je reacties. Ik ben er super blij mee en ook met de ruimte om het steeds weer te kunnen laten indalen. Dank je wel.

Doe jij deze ronde mee?

We starten maandag 17 september.

8 Weken lang Magic for your Business.

 

Ja, ik meld mij graag aan! 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top