Ondernemen op eigenWIJZe
houdt ondernemen leuk

Als ik andere ondernemers wel eens hoor over wat ze allemaal doen, dan was mijn valkuil altijd om mezelf slecht te maken voor alles wat ik dan schijnbaar nog niet goed genoeg deed. Totdat ik vaak hoorde welke omzetten zij slechts draaiden, hoe ze zich voelden bij het werk dat ze deden of alles waar ze vooral niet meer aan toe kwamen. Dan kwam ik altijd weer terug bij mezelf en het gevoel dat ondernemen op eigenWIJZE mij wél geeft.

 

Eigenwijs ondernemen is
de enige weg die wél werkt

 

Het is niet Nederlands om jezelf op de borst te kloppen. Jezelf te waarderen om wie je bent. Je kwaliteiten te erkennen en nog minder je resultaten te zien voor wat ze wel zijn. Het is veel makkelijker om te kijken naar alles wat er nog niet is. Daar ligt je kracht echter niet. Je kracht ligt in zijn wie jij diep van binnen bent en weer echt thuis komen bij jezelf. In life en je business.

Voor mij betekent dit dat ik mezelf niet slecht moet maken om te ondernemen op mijn eigen, haast “hobby achtige wijze”. Ik noem dit hobby omdat het voor mij deze speelse, lichte energie omvat. Niet vanuit de “ik geef mezelf ergens on tha side voor mijn business”. Ik werk hard voor hetgeen ik wil bereiken, maar wel alleen maar vanuit mijn hart. Alles wat ik doe, doe ik met heel mijn zijn. Ik ben all-in of niet. En als ik all-in ben, gaat alles zoveel makkelijker, sneller en met veel beter resultaat.

Mijn business werk zit in heel veel van mij, mijn eigen mix. Een stukje strategie, veel intuïtie en een ton aan verdieping, nieuwsgierigheid en het leven voluit willen leven. Ik wil ontdekken, ervaren en proeven. Van alles wat mij trekt. Mijn business werk zit in de verdieping steeds weer met mijzelf aan gaan. Ik heb geen dure social media technieken of andere marketing skills lopen.

Ik investeer in mij. In coaching op het gebied waar ik op dat moment in wil verdiepen en wat ik vanuit mij weer door kan geven aan mijn klanten. In boeken waar ik avonden in lees en toets aan mijn waarheid. In uren in de week schrijven en deze stukken omzetten in programma’s, blogs en social media posts.

 

Verdieping en creatie
from the inside out

 

Mijn strategie is telkens de verdieping in mij. En ja, dan heb ik “het geluk” dat ik 11 jaar ervaring heb in Marketing & Sales. Want ja, dat hoor ik wel eens…“Voor jou is het makkelijker, want jij hebt die skills al.” Life is not about the skills lieve ladies. Life is all about embodyment of your skills. Een verkoopstrategie brengt je helemaal niks of enkel resultaat vanuit hard werken als jij het echte resultaat niet kunt ontvangen.

Ik sta voor mij en mijn bedrijf en dat vraagt van mij dat ik elk stukje verdieping aan ga. In mijn intuïtie, de keuzes die ik maak in mijn leven en hetgeen mijn bedrijf van mij vraagt. Je bent in de business van je leven. De beste strategie die jij kunt kiezen is voluit leven. Voelen wat jouw leven van je wilt. Jezelf durven voelen; de energie die al tijden in jou trekt en je een bepaalde kant op stuurt. En investeren in wat het van je vraagt om dit te openen en ook direct je gewenste resultaat te ontvangen.

 

Een business die waardevol is
én ook jouw eigen dromen waarmaakt

 

Ik wil dat elke vrouw, welke status jij dan ook hebt, zelfstandig ondernemer kan zijn met een business die je financieel draagt, mega waardevol is voor jouw klanten én most of all mogelijk maakt dat jij het leven kan leven waar jij blij van wordt. En-én in alles wat je doet. Niet vanuit tekort, maar vanuit volledig aanwezig zijn voor jezelf en jouw dromen.

Of je nu alleenstaande moeder bent zoals ik, startend, jong, al wat verder in je business of juist pas op latere leeftijd ontdekt waar jouw passie ligt. Binnen mijn bedrijf reik ik je alle tools en skills aan die jij nodig hebt. Zodat ook jij vanuit intuïtie, sexuele vrouwelijke creatiekracht en een gezonde dosis eigenwijsheid en lef goed van je business kunt leven én vooral zelf ook dat goede leven behoudt.

Wil jij weten wat Business Healing voor jou en je bedrijf kan doen? Meld je via deze link gratis aan voor mijn Business Healing pakket met daarin 7 gratis Business Healings vol tips en healings die je in reguliere business coaching niet ontvangt. En wil jij kijken of ik de coach voor jou en je bedrijf ben? Stuur mij dan een email via info@www.cindystal.nl of kijk eens bij mijn nieuwe online programma dat 11/11 van start gaat.

 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top