“Oh, maar dat weet ik allemaal al…”

“Oh dat weet ik allemaal al, Cin hoe vaak ik dat niet hoor dat mensen dat tegen mij zeggen. Het frustreert me en ik vind het niet fijn.” Sprak ze bijna wanhopig uit tegenover mij aan de tafel. Herken je dat? Mensen zeggen dat ze het “allemaal al weten” wat jij doet. Ik denk dat we het allemaal wel een x of vaker horen. En je mag het diezelfde keer en nog vaker direct naast je neerleggen. Je hebt namelijk weters en belichamers. There’s a big difference.

Ik sprak laatst ook iemand die zelfs letterlijk zei: “Ik weet veel al wat jij wel eens mailt.” En dat klopt. Ik denk dat het namelijk geen rocket science is. Jij en ik wij putten beide uit dezelfde bron. Het gaat er alleen wel om wat je ermee doet, de keuzes die je maakt bepalen jouw mate van succes. En
veel mensen kiezen niet. Hoe vaak ze de content ook om hun oren krijgen. Durf je te kiezen? Vaak zijn de “ik weet het allemaal al”-mensen, ook de mensen die geen stap of slechts met veel gedoe verder komen.

 

Werken aan je business

aan de achterkant

 

Tegen mijn klant zei ik hetzelfde. “Leg het naast je neer, focus op jouw eigen embodiment en blijf delen en doen wat jij doet. De juiste mensen investeren altijd. De echte groeiers weten dat geld energie is en dat je mag/moet investeren om verder te komen. Je kunt immers niet ontvangen wat je zelf niet bereid bent uit te geven.”

Die laatste is tijdens de start van mijn bedrijf een groot inzicht voor mij geweest wat mij bij elke investering weer helpt. “Je kunt enkel ontvangen wat je zelf ook bereid bent om voor iemand uit te geven”. En believe me, het werkt elke keer weer. Geld is niet meer dan energie en ik vind haar energie magisch.

Ze is intens met momenten en drijft je tot de hoogste bergtoppen, maar als je er bent en je dekentje uitrolt kun je genieten van de mooiste uitzichten. Het leven is geen one way street die enkel rechtdoor gaat. Je groeit door beweging met jouw ziel als werkgever.

 

Durf te blijven spelen

binnen het ondernemen

 

Laat los dat wat jij te brengen hebt niks nieuws is. Ik geloof dat wij uiteindelijk allemaal hier in deze tijd geboren zijn om de aarde naar een nieuw level te lichten. Ieder op zijn of haar eigen manier. Met je eigenWIJSHEID, voor jouw tribe en aanhakend bij de teachers die doorwerkt hebben en belichamen waar jij een stuk energie van nodig hebt.

Ik vind verdiepen, leren en mijzelf ontwikkelen fantastisch. Toen ik mijn onderneming startte, weet ik nog goed dat ik eigenlijk alleen maar met meer plezier wilde leven. Mijn eigen energie weer voelen en vanuit die energie leven. Nog steeds als je mij naar mijn diepere why vraagt kom ik altijd terug op “het zijn”. Ik vind het belangrijk dat je leert spelen met de energie van dit leven. Jezelf opent om alles te ontvangen wat er al is. En elk oud systeem en ilussie doorbreekt. Want damn, wat is er veel niet echt waarmee jij en ik opgegroeid zijn.

 

Je mag anders zijn.
Je mag je eigen pad lopen.
En vertrouw dat altijd de juiste mensen aansluiten.

 

En die mensen die zeggen dat “ze alles al weten”? Die zullen er altijd blijven en dat is ok. Misschien horen zij bij een andere tribe, hebben ze andere lessen te leven en houden ze (onbewust) liever nog even vast aan de situatie waar ze nu inzitten. Maar geloof mij dat wanneer mensen echt willen, ze altijd bij jou aansluiten.

 

Je bent veilig in het ondernemerschap

 

Ik sluit graag af met het laatste grote inzicht: Je moet ook niet willen dat ze voor die tijd bij jou aansluiten. Dan trek je aan een dood paard of iemand die zelf even hard weer achter die kar kruipt om ‘m weer 6 stappen terug te zetten. Niet doen. Stem af dat jij altijd veilig bent. Deel alles vanuit je ziel. En investeer in de juiste mensen voor jou. Works every time.

Wil je 11 weken lang met mij groeien? In je leven én je business? Je mag me alles vragen en ik deel mijn grootste tools met je in prachtige modules, krachtige audio healings en leuke wekelijkse livestreams. Binnenkort geef ik Oneness sets you free weer 11 weken lang. 

Het online programma dat ik voor de 2e x geef en waar ik met heel mijn hart voor sta. Hier zit alles in waarvan ik geloof dat het je verder helpt in je intuïtieve onderneming én je overall een groter gevoel van tevredenheid, zelfvertrouwen en onwijs veel plezier geeft.

Let’s have fun together! Doe je mee? Het leven is gemaakt om van te genieten en voluit te ervaren. Er heeft zich al een toffe groep vrouwen aangemeld. Ondernemers en vrouwen met een diepere droom die de wereld in mag. Ik verwelkom je graag. Ik heb nog2 VIP Plekken vrij en je kunt uiteraard ook aansluiten voor de online only variant. Ook super krachtig. Kies wat klopt voor jou. En wil je even samen afstemmen wat past? Stuur me een email en ik neem contact met je op.

Yes count me in!

 

Het is vrijdag, dus vier het leven! Nee, bullsh*t vier het elke dag en niet alleen omdat je vandaag weer van die “het is bijna weekend” quotes voorbij ziet komen. Je bent ondernemer en geen mainstream. Geniet! 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top