Mijn enige weg is de toestemming in mijn eigenWIJSHEID

 

 

Je bent intuïtief. Hebt een sterke missie. Een goed verhaal. En toch wil je meer. Je hebt iets nieuws te geven, maar weet nog niet hoe. Diep van binnen weet je het wel, maar het komt er niet volledig uit. Je intuïtie laat je steeds iets weten, maar je krijgt het echte plan niet helder. Je ontvangt, maar niet volledig óf niet op de manier zoals je zou willen.

 

Zo herkenbaar en toch is er geen andere weg.

 

Elke diepere shift in mij kwam vanuit het vertrouwen in die verbinding. De verbinding met mezelf en het Universum. Elke stap in mijn privéleven én in mijn business. Ook in het ondernemen is er voor mij geen andere weg meer. Ondernemen op mijn eigen manier. Dé manier die goed voelt voor mij. Geen copy-paste trucje van iemand anders. Geen quick-fix naar de ton omzet. Geen deep dive in het halve resultaat.

 

Mijn enige weg is de toestemming in mijn eigenWIJSHEID.

 

Dit vraagt vertrouwen.
Dit vraagt ruimte.
Dit vraagt verbinding.

 

Het Universum is mijn werkgever. Voorbij aan de massa. EigenWIJS. Helemaal op mijn manier. Alleen zo is er ook niets om mij aan vast te houden. Ik kan me achter niemand verschuilen. Volledig vertrouwen en lopen aan mijn eigen hand.

Dat voelt soms eng, alleen en wiebelig. Maar het is DE weg. Een weg die jij ook mag lopen. Jouw weg die je ooit uitgekozen hebt, daar hoog boven op die wolk. Ik help je jezelf weer te openen voor meer. Voor groots. Voor veel.

Je bent dit. Alleen vaak ga je al met je hakken in het zand bij het gevoel van groots en veel. Er komt een angst om de hoek. Een angst van vroeger. Een herinnering aan afkeuring van jouw anders zijn. Van het gemak waarop het toen wellicht wel kon. Of de afkeuring van de manier waarop je toen jouw vurige energie inzette. Vanuit pijn. Een beschadigd hart. Die energetische wond.

 

Nu kies je anders.
Je bent anders.
Weer een laagje dieper in jezelf.

 

Elke shift komt uit jou. Dit weet je. Je voelt dat je er niet meer omheen kunt. Jij mag je openen. Ontvangen vanuit dat diepere level. Nieuw, maar met meer gemak. Anders, maar zoveel meer jij. EigenWIJS en daarmee de enige echte weg voor jou.

 

30 Dagen Intuïtief leiderschap in jouw eigen wijsheid


Ik help je vanaf 11 augustus 30 dagen lang die diepere verbinding met jezelf aan te gaan. 30 Dagen lang verbinden, healen en direct omzetten in de actie die past bij jouw weg. Deactie vanuit echte verbinding die je nu nog te vaak of te lang laat liggen. Die voelt groots, eng en onzeker. Herken je dat?

 

Het niet doorpakken in je business uit angst voor wat anderen vinden.
Niet je ruimte en de rust pakken, omdat je denkt dat het op die manier niet kan.
Niet echt kiezen uit angst iets te missen.
Stil zitten voelt eng. Je weet hoe het moet, maar doet het te weinig voor jezelf.
Je weet dat je snel en groots bent en juist dit voelt onzeker wanneer jij niet de controle hebt.
En soms denk je echt even niet meer te weten hoe.
Je staat zo automatisch aan voor anderen dat je haast niet meer weet wat nu jouw gevoel is en wat van een ander.
Je voelt jouw eigen verbinding, lichaam en potentie momenteel te weinig.

 

Ondernemen én leven volledig op eigenWIJZE

 

Hoe zou het zijn om 30 dagen lang anders te kiezen? Te durven leven op bestelling. Jouw bestelling. Verbinden, vragen en omzetten in aardse actie. De volledige verbinding met jezelf voelen en deze ook echt te aarden.

Van intuïtiescheet naar actie en ontvangen. Geheel op jouw eigen wijze. Ik ga je namelijk geen 1-op-1 trucje leren. Simpelweg omdat ik hier niet in geloof. Ik ga je helpen jouw eigenheid next level te omarmen. Jezelf weer toestemming geven dat je ECHT mag zijn in je leven en je business. Geen gekloot in de marge meer. Volledig en vol vertrouwen naar voren stappen vanuit jou. Doe je mee? Meld je via deze link aan: 

 

Yes, i am in! 

 

Aanzetten, luisteren en omzetten. Meer is het niet en toch maak je het vaak moeilijker. Ik help je binnen 30 dagen jezelf en jouw verbinding weer te vertrouwen. Intuïtief leven en ondernemen op jouw eigenWIJZE. Er is geen andere weg meer.

 

This is it
Your life is now
Intuition
Press play

 

Ready? Meld je via deze link tot 1 augustus met korting aan.

 

Ik meld me graag aan

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top